Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mergem s apapam si revenim dupa vaccin
sa va zic repede maniul:

la 7,30 laptic dorna -250 ml
acum la 9 - paine integrala cu cas
la pranz peste la cuptor in flolie cu legume facute la abur
pe la 3,30 fructe
la 5 iaurt
seara lapte

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

..noi ne laudam cu cantitatoi uriase de lapte, minim 270 ml dimineata, minim 270 ml seara, la care adaug si 2 cupe de cereale. Cand nu se satura incepe sa planga si ii mai fac 100 ml. Nu stiu unde baga atata lapte, ca sa nu mai zic de cat manaca peste zi..si e tot slabanog

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Ionela, e ca-n filmele de groaza bona asta, brrr... du-te la politie, la o sectie unde nu-i barbat-su, oricum presupun ca nu e vr'un 'sus pus'. Nu stiu cum e in ro dar aici nu poti sa declari ca ti-a lucrat cineva la negru in casa ca platesti niste amenzi. Eu zic sa pui o intrebare la legislative(aici pe forum) sigur te ajuta cineva. Despre cresa poti sa pui o intrebare tot aici pe dc la "gradinite, crese, bone.." va doresc numai bine, pupici Dorei frumusele

Ariadna, foarte dulce Sonia, si ii sta atat de bine cu palarie, bine ai revenit

Adriana, tinem pumnii sa fie totul bine la vaccin.

Andruzza, in ultimul timp si bia devoreaza lapte cu cereale, 270 dimi 240 seara, si mai papa si branzica (ii dau cascaval baby bell- rotite mici, mici) si iaurt. E fana lapte si derivate. Acu ne distram cu maselutele si pofta ioc dar laptele nu-l rateaza si noi suntem slabeee, ii facem concurenta lui Rares

Ier a fost ok azi dau o fuga pt rezultate, Bia face nani, aici sunt 30 grade cred asa ca am fost in pantaloni scurti afara si am facut ceva poze azi de dimineata.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Dragele mele, sunt tare confuzata.
Doc de familie mi-a spus ca pana azi ma umflu cat china. Ei Bine, surpriza, nu m-am umflat deloc, tot asha ca un nodul langa ureche a ramas, asha ca indoielile mele cu privire la diagnostic au crescut.
Plus ca din toate cunostintele mele, colegi de serviciu, nimeni nu are oreion, efectiv nu stiu de unde sa-l fi luat!
Eu , toma necredinciosul , la ora 17:30 mi-am facut programare la ORL. Daca si asta zice ca e oreion, conform principiului daca doi oameni iti spun ca esti beat te duci si te culci, ma conformez si stau cuminte acasa.
Pe de alta parte, am avut intr-adevar o perioada mai grea, dar nu o pot numi neagra , doamne fereste! Cativa muci, un vaccin, o otita/oreion la mami nu ne dau pe noi batuti.
Doc spune ca noi am gresit , ca cica l-am tinut prea izolat pe copil, si eu nu prea am intrat in comunitate ca nu prea am mai avut unde sa mergem si acu avem imunitatea scazuta.

Va multumesc la toate pt urari, sunteti niste dragute ca de obicei, va doresc numai bine si voua!

Incerc sa ma scriu, desi ma cam doare capul, poate si pt ca am dormit/zacut in pat pana la ora 11.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

mamacita,
la pagina 5 ,capitolul asta.
Ma bucur ca Alexut e mai bine

Multa sanatate ligia si copilutilor bolnaviori!

Simonela,
bravo Andradei pt mers!Si tu iti faceai griji...Of of!

ionela,
nu te speria mai ca e politist.Eu zic sa ai mare mare grija,cum au zis si fetele,trebuie sa iei in calcul toate variantele.Sa nu stea sa va urmareasca nebuna.Doamne fereste!

rox,
vacanta placuta in Thassos!Sper sa va simtiti exxcelent!

Eu nu prea apuc sa citesc tot,sorry.Sunt robotel de dimineata pana seara,mai ales acum ca fac pregatiri suplimentare pt venirea dragei de surioare.Aseara stateam in fotoliu si vedeam pe laptop `cronica carcotasilor` si am adormit acoloPrima oara mi se intampla

Hai sa dau si eu meniul(desi cam rarut):
9.30 trezire-130 lapte
acum,la 10 si 15-1 feliuta de painica pe care o molfaie singur
12-cereale(2-3 masuri)cu mar-banana-piersica
16.30-spanac ccc cu iaurtel si branzica
19.30-ovaz cu fructe(caise or so something)
21.30-lapte-200ml

credeti ca-i dau cam multe cereale???(voi observ ca le cam scoateti din meniu)
10x anticipat de raspunsuri

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Buna fetele,

Eu sunt la munca, dar am de facut ceva incredibil de plictisitor asa incat hop pe forum.

Ligia, insanatosire grabnica iti dorim, poate tati scapa, din cate stiu eu pentru el ar fi cel mai dificil daca face boala acum. sanatate multa!

Danutza ce mai fac monstrii verzi? Sper ca Mihai este mai bine. Multumesc Mamacitei pentru explicatiile pe care ti le-a dat tie, mi s-a mai luminat si mie capul. Din experienta propie, nici eu nu i-am dat antibiotic cand a avut episoade mucoase, cu atat mai mult daca nu a avut febra. Am curatat nasucul cat am putut de bine, am pus picaturi cu antibiotic-neomicina- (asta s-a intamplat o singura data cand avea si gatul si urechile putin inflamate) sau picaturi cu argirol. Slava Domnului ca am scapat fara otite! Am invatat si de la Rox trucul cu Oscilococinum, am sa cumpar din tara sa am provizii.

Rox, vacanta placuta in Grecia! Si noi vrem sa mergem in septembrie. Din cate imi amintesc Simonela si Andira parca voi ati mai fost? Dar nu imi mai amintesc unde. Imi spuneti si mie va rog! Eu acum sunt in cautare de info. Rox voi cand plecati?

Elinia, si pana la urma ai aflat care ar fi cauza plansului nocturn?

Gegea, m-am repezit ca uliul sa vad scaunelul; arata tare bine. Noi aici nu avem masina, deci nici scaunel. Dar in tara e musai sa cumparam; asta cred ca va fi prima achizitie. Felicitari pentru dintisori! Au trecut bubitele? Pupici pupacioasei!

Betilina, au trecut cucuiele? Multumesc pentru raspuns.

Ana, si Rares e fan biscuiti. Noi ii dam biscuiti pentru copii, impachetati cate doi. deci acum numai cand aude ceva fosnind intoarce capul si cere crezand ca desfac pachetul de biscuiti. Ma bucur sa citesc ca sunteti bine.

An-k la voi sunt 30°? Waw! Sper sa nu ajunga si la Leuven ca ma coc rau de tot la serviciu. Lucrez la ultimulm etaj si parca stam in sera.

Sa nu uit, Cameron, tare bine-i sta lui Catalin fotomodel DC! Poza e absolut superba!

Noi suntem bine. Asta noapte s-a foit si a marait de pa la 1 pana pe la 3. Pana la urma a reusit sa se intoaca cu capusorul unde ar trebui sa fie picioarele si a dormit mai bine. Astazi merg sa-i iau sandalute ca nu se mai poate. Am tot sperat ca ne tin pantofiorii pana in tara dar nu se potriveste socoteala noastra cu caldurile astea. I-am cuparat acum vreo luna o pereche (cele mai ieftine=35 euro)dar sunt cu scart si le-a desfacut asa ca le-am dus inapoi. Acum trebuie sa ne reorientam. Am vazut la 39euro ceva acceptabil ca in rest sunt la 45, 60, 80 euro. Astia-s tampiti rau cu preturile la incaltaminte pentru copii.

Mergem si la doctor azi, pentru ultimul vaccin. sa vedem daca-l vaccineaza ca iar tuseste

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua tuturor.

Nu v-am uitat, daca nu am mai scris. V-am citit in fiecare zi, dar parca nu am mai avut deloc spor la scris. De cand am fost cu Rares in spital parca s-a rupt firul, nu reusesc sa-mi mai intru in mana si sa scriu ca inainte, nu stiu de ce.

Gegea, esti o draguta ca ti-ai adus aminte de noi. Ii trimit un carliontatei dragalase de la un baietel blond.

Mamacita, v-am admirat in pozele din Bulgaria, sunteti o familie foarte frumoasa. Iar statiunea parea interesanta si curata, mai bine decat in Mamaia, oricum. Trebuie sa-ti spun ca-mi place tare mult de Alexut cu expresia asta de copil mare, e tot dulce, dar altfel.

Andruzza, l-am admirat si pe cheliuta al tau, baiat mare si frumos. Dar am un regret cand ma uit la pozele dinainte de tuns, imi placea mult culoarea parului si il preferam cu plete. Dar lasa ca o sa-i creasca altele, mai dese si mai frumoase

Adrianafedorca, ce baiat frumos ai! Si tu ai slabit mult si arati foarte bine. Succes la scapat de ultimele kilograme!

An-k si Danna-J, bine ati revenit si succes la duel, oricum veti castiga amandoua. Danna, ati terminat lucrul la casa? Nu ne arati si noua cateva poze, cum a iesit?

Betilina, bine ai revenit. Noi doua nu ne cunoastem, nu eram membra pe vremea cand scriai tu, dar nu este vremea trecuta. Ti-am vazut papusica, frumoasa si mare, nici nu-mi vine sa cred ca a avut piciorusele in ghips. Bine ca au trecut problemele. Imi pare rau de atatea cazaturi, dar acum ca merg cad mereu, ce sa le faci.

Ionela-R, nu-mi vine sa cred ce ti s-a putut intampla. Ma tot gandesc si nu inteleg cum pot exista astfel de oameni. Daca tot insista sa vada copilul, trebuie sa faci ceva, n-o poti lasa sa va terorizeze cu telefoanele.

Simonela, felicitari Andradei pentru primii pasi. Vezi ca grijile tale erau nejustificate? Bravo inca o data.

Ligia, multa sanatate, off, oreion la varsta asta, sper sa treci cu bine si repede. Si sa nu ia si sotul tau.

Danuta, sanatate lui Mihaita, tot mai are monstrii aia mari si verzi sau ati mai scapat de ei?

In final, vreau sa felicit doua mamici fericite, Elibui si Andira. Sa va traiasca minunile, sa creasca mari si sanatoase si sa va lumineze vietile. Andira, povestea nasterii lui Nati m-a impresionat pana la lacrimi, mi-am adus aminte de nasterea lui Rares si mi s-a facut un dorrrrr, il vreau iar bebelus. Sau poate vreau altul???

Si vreau sa le urez bafta fetelor care sunt in sesiune sau trebuie sa dea licenta. Sa fie bine.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

an-k, wow ce cald e la voi. Fericitelor! LA noi e toaman. M-am cam saturat de vremea asta! Ma mut in CAlifornia.
De cate ori RAduc plinge ca nu vrea imbracat eu ii spun ca pana sa ne mutam in California tb sa rabdam. Cand va fi mai mare poate ma intreaba cand plecam?!

adriana , bafta la vaccin. Voi ati facut antirujeolicul la 7-8 luni cand era epidemie?
Ca m-am enervat aseara ca doc mea nu stia daca Radu a facut antirujeolic la 7,5 luni , mai face sau nu ROR.

ionela, mai las-o un pic si daca tot insista cu telefoanele fa-i o reclamatie. E seful politiei barbatu-su?

zuzu, si eu am ratat linkul cu poze. Vrem din nou!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Poze noi
, facute azi de dimineata la ora 8.30-9

Oanamaria, da e cald aici si maine va fi si incepe vara si tare ma bucur ca a fost aproape o luna frig. Sper sa fie o temperatura optima pentru lucru in cladirea unde mergi la servici. Sandalutele din pozele de azi sunt de la Zara si au costat 31e, incaltaminte ieftinuta pt bebei la Hema parca am vazut si incearca la H&M si C&a ar putea sa fie, nu se merita incaltaminte scumpa pt ca imediat le creste piciorul, de ziua ei i-am luat unii de 75 si i-a purtat 2 luni, asa ca nu mai fac greseli d'astea.

Carmendutza, ce mai faceti cum e Rares? Bine ai revenit

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Zuzu, Rares al meu mananca cereale dimineata cu 270 ml lapte cam 2 masuri si cand vine de la cresa cu 150 g iaurt cu fructe cam 1-1.5 masuri. Mie nu mi se pare ca cerealele n-ar fi bune, contin fibre si sunt imbogatite cu minerale si vitamine. Eu mi-am propus sa incerc sa-i micsorez cantitatea de paine si de biscuiti si sa le inlocuiesc cu fructe prospete. Noi stam cam prost la capitolul asta. Cu mine mananca doar banane si mere (la cresa cica de toate)...taica'su zice ca o sa manance in Ro ca astea de aici n-au nici un gust.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput