Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Bine v-am regasit!!!

Andira, felicitari, sa creasca mare,frumoasa si sanatoasa Natalia, impreuna cu surioara ei, Irina, si sa va bucurati de cele doua comori pina la adinci batrineti!!!!

Mi-a placut mult cum ai povestit, mi-am amintit de nasterea Andradei, acum 1 anisor si o luna, cum ma emotionasem si eu cind am vazut-o cit era de micuta si negricoasa ca o maimutica, cu mult parut negru-negru! Acuma din fericire s-a schimbat, e blonduta, cu ochii albastri-verzui!!
Pe de alta parte, ma gindeam daca eu as face fata "provocarii" de a avea deja un al doilea copilas, sa vin acum acasa de la maternitate cu un inca un bebe???!! Nu stiu, imi inchipui ca e frumos, dar usor nu poate fi, ma gindesc! Mai ales fara un ajutor aproape: mama, soacra, o bunica, o bona etc....

Din cite vad eu, 2006 este anul fetitelor: Catxo, Elibui, Andira si se pare si Zuzu au fetite, nu??? Foarte bine, sanatoase sa fie!

Multumesc fetelor pentru incurajari: rp, caramella, teodora, an-k, betilina, rrox3

Multa sanatate copilasilor raciti, Ligia tinem pumnii sanu fie oreion, daca e...iti dorim insanatosire grabnica!!!

Betilina, adevarat ghinion ati avut voi cu atitea cazaturi nasoale intr-o singura zi!! Pupam sa treaca repede cucuiele si aveti grija de voi!

Cameron, multa bafta la examene si la licenta! Mi-aduc aminte ca si eu ma chinuiam anul trecut, pe vremea asta, sa iau licenta, cu un bebe de 2 luni, si la doar o luna de la moartea tatalui meu, dar din fericire totul e bine cind se termina cu bine!...

Va pup acum, ca ma striga Andrada, poate mai reusesc sa intru mai tirziu!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Va multumesc pt incurajari, AM OREION.
Personal nu sunt f convinsa pt ca sunt fff putin umflata, adica numa daca te uiti cu mare atentie bagi de seama. febra nu am facut . Dar ma doare urechea.
Dar am fost la doc si a zis ca am oreion, mi-a dat deja concediu pana in 19 Iunie. Sunt cam amarata, si suparata.
Deocamdata Radu e la bunici.De vreo 2 zile ma durea gatul si nu prea am stat pe linga el. Si poate nu a apucat sa ia. Il las o saptamana la socrela, asta daca intre timp nu face si el, ca atunci il iau acasa.
Doc zice intr-adevar ca la copii se fac forme mai usoare si ca sa nu fiu panicata tare chiar daca face.
Mai nasol e ca nici sotul nu a facut si de el chiar nu m-am ferit, ne-am pupat destul zilele astea.
Acum el nu vrea sa doarma in sufra, zice ce o fi o fi!

Na si uite asha! Imunitatea mea.... s-a dus! Si sunt aproape sigura ca am facut si in copilarie.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ligia offff...multa, multa sanatate iti doresc! Si tzinem pumnii sa nu fi primit si Raducu!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

URAAAAAAAAAAAAAAA ,maine mergem sa vedem puiul.

Fetelor, nebuna de bona ma tot suna ca-i este dor de Dora.
Nu pot sa fac reclamati la politie,ca sotul ei lucreaza in politie.

I-am spuis ca n-o mai aduc la Bucuresti.

Stie cineva in sect.6 o cresa buna?
As vrea din toamna s-o dau pe Dora la cresa.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Salutare, pitici si mamici de pitici!
Dupa o ora chinuita de somnic la amiaza, Daria a adormit lemn pe la 21. Mi-a cam facut show dupa ora 5, mai ales cand au aparut si semnele ca i se face fomita. In fine, imbaiat, papat si acuma nanica.
Multumim pentru felicitari! Daria a avut o luna intreaga plina de aparitii dintoase ; au fost intai incisivii laterali inferiori, apoi 2 maselute de sus si acum 2 de jos. Si eu am fost tare surprinsa, nici macar dintii nu au aparut la intrevale asa mici precum au maselutele. Mi-am explicat astfel toata agitatia ei, bluzitele ude sub gurita si dorinta de a baga toooot in gurita, nu mai zic de dorinta de a ma musca...
Astazi am remarcat 3 bubite mici si rosii pe abdomen, am urmarit si celelalte zone ale corpului pe tot parcursul zilei, dar nu am mai vazut altele. Nu pricep de unde si cum, sper sa nu fi facut vreo uritcarie ceva, desi nu a papat nimic nou si tot ce papa e controlat.

teo, la noi o masa dureaza multisor, poate chiar si jumatate de ora cateodata, mai ales ca ma santajeaza si cand isi potoleste partial foamea, nu deschide gurita decat daca ii cant/recit poezioare/ii dau diverse prostioare care o incanta pe ea.

danuta, sanatate multa lui Mihai!

ligia, imi pare rau ca nu ati scapat de necazuri. Parca s-au tinut toate lant la voi. Sanatate multa, sper sa nu ia si Raducu!

caramella, bafta sa iasa analizele micutei bine!

an_k, danna_j, ariadnabr, adrianafedorca, bun revenit!

La lista lui zuzu, completata de rrrox, o mai adaug si pe carmenduta, ca vad ca nici ea nu ne mai da semne.

MUlti pupici fetelor, o noapte cat mai linsitita si vise frumoase!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Betilina iti inteleg starea!Si eu cand cade Antonia imi vine saSe linisteste numai daca o iau in brate si ii atrag atentia cu ceva!
Ligia imi pare rau pt.ca ai oreion;de unde l-ai luat oare?Sper sa nu te simti prea rau si sa-ti treaca repede!
Ariadnabr bine ai revenit!Am vazut pozele si sunt foarte reusite iar protagonista este o dulceta!
Ana n-ai mai intrat de mult timp;cred ca esti ocupata;te mai asteptam!
Zuzu mi-a placut ca ai strigat catalogul!Chiar ca ne lipsesc fetele;oare ce-or mai face ele?dar prichindeii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ana, thxDa, mergem zilnic in parc, tot acolo la zona bebelsuhilor. Ne-am tot uitat dupa voi, da nu v-am mai zarit.

ligia, multa sanatate! Poate totusi nu ai facut oreion.

ariadnabr, bine ai revenit Ce mare si frumoasa s-a facut Sonia de cand n-am mai vazut-o

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ionela, si daca e politist ce? Nu-i decat un simplu om in slujba legii si atat! Suna-l si spune-i sa-si calmeze nebuna. Daca o sa gasesti o alta bona nu-i exclus ca individa sa le urmareasca cand ies la plimbare. Nu vreau sa te sperii, dar tre' sa te gadesti la toate variantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by andrruzza

ionela, si daca e politist ce? Nu-i decat un simplu om in slujba legii si atat! Suna-l si spune-i sa-si calmeze nebuna. Daca o sa gasesti o alta bona nu-i exclus ca individa sa le urmareasca cand ies la plimbare. Nu vreau sa te sperii, dar tre' sa te gadesti la toate variantele.

ariadnabr,bine ai revenit;sper ca motivele tale sa nu fi fost triste,caci mi s-a parut,din poze,ca esti foarte obosita.Sonia a crescut si e posesoarea dragalasa cu palarioara frumoasa a unor ochi superbi care,mie mi se pare,i-au fost daruiti de mama.
zuzu,vreau si eu sa vad pozele noi;le-ai pus cand am fost noi plecati?
ligia,sanatate multa si tin pumnii sa nu aiba si Raduc!Doamne,dar chiar la voi a fost o perioada neagra!Sa speram ca s-a terminat....
Galerie fetelor cu examene si licente!Multi spun ca ar vrea sa o ia din nou de la 20 ani;din cauza zecilor de examene prin care am trecut[si care inca nu s-au terminat],eu nu ma numar printre ei

Alexut e mai bine de ieri,nu i-au mai curs ochii,iar nasul prea putin,dar respira bine;da Doamne!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

intram pe fuga ca de obicei, asteptam dr sa ne vaccineze - ror-ul, abia astept sa treaca sa scapam si de asta , mai avem varilixul si gata nu-i mai fac nimik

vad ca si-a revenit cu lapticul de dimi, insa numa lasa sa-i tin eu bibe vrea sa pape singur...in rest totul e bine multumesc lui Dumnezeu

ligia offf...multa sanatate , tinem pumnii sa nu aiba si Raducu
ariadnabr vazut frumoasa cu palarie, si ce okisoriiiiii si te asteptam mai des
ionela si ce daca e politzit ...Doamne fereste sa se intamople ceva...eu m-as duce la politie si as face plangere

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput