Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

An-k mersi de incurajare! Si muuulta bafta si azi!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Andira Felicitari!!! si sa-ti traiasca printesele!! Ma bucur enorm de mult pentru tine!

ElbuiFelicitari!!! si tie

Madalina si bebe Sonia
www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 10 luni!
Sonia 9 luni! Sonia 8 luni!
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ariadnabr bine ai revenit! Am vazut pozele cu Sonia, ai o fetita mare...de fapt ce vorbesc...ai o adevarata domnisoara.Sa iti traiasca! Ce frumos se joaca ea cu catelusii, de imi venea sa pup monitoru...Te mai asteptam pe aici sa ne povestesti de voi, in limita timpului tau disponibil.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Felicitari Andira si Elibui pentru micutele voastre! Sa fie sanatoase, norocoase si sa va aduca numai bucurii!

Bine ati revenit An-K, Danna, Ariadnabr!

Noi suntem bine, Eva alearga de dimineata pana seara (si exploreaza de zor, de vesnic e o nebunie in casa asta), doarme 1h-maxim 2 h pe zi, la ora 7 dimineata e in picioare iar seara mai devreme de 10 nu prea se culca. Afara nu sta in carut decat daca o mituiesc cu un biscuite (e fan biscuiti), in rest se lupta sa coboare. Ii place la nisip, dar in orice pozitie m-as aseza ea se intoarce cu spatele si, din cand in cand mai gusta din nisip sau din diversele chistoace ratacite pe-acolo. Asa ca trebuie sa fiu cu ochii in sapte! Dar va suna cunoscut, nu-i asa? Victor se pregateste si el de serbarea de sfarsit de gradinita, ii e gandul numai la joaca si televizor si cand il pun sa faca diverse fise sau desene are o fata de parca l-as pune la jug. Sper sa se schimbe atunci cand va incepe scoala. Am fost cu el (cu gradinita) in excursie la Cheia si a plouat toata ziua, dar una peste alta a fost placut.

Mamacita, imi pare rau ca Alexutu e racit! Cand ai povestit de peripetiile de la munte, m-au luat iarasi gandurile legate de concediu nostru. Trebuie sa incerc sa ma odihnesc inainte ca sa rezist acolo (mai ales ca Adi e pe dinafara cand vine vorba de copii, dar e si plin de idei).

Ligia, sper ca nu ai oreion. Oricum din cate stiu eu la copiii pana in 10 ani, nu e periculos. Eu am facut la 3 ani (o forma foarte usoara, dar care mi-a dat o imunitate solida-verificata cand eram insarcinata cu Eva), dar mama a luat de la mine si a facut o forma destul de urata. Ma intrebai de confuzia creata de Spitalul Babes cu enterocolita lui Victor: in momentul in care un copil care este in colectivitate e depistat cu o boala contagioasa cei de la spital (sau Sanepidul, sau medicul de familie) sunt obligati sa anunte gradinita. Dar in termen real, pentru a se lua masurile de rigoare. Victor deja era refacut si reintrase in colectivitate (si nici macar nu fusese internat)cand cei de la spital au anuntat ca el este internat la ei. Asa ca-ti dai seama ce confuzie era pe directoare cand il vazuse pe Victor participand la tot felul de concursuri (de ziua copilului), iar cei de la Babes sustineau ca el este in spital.
Si Eva mananca pasat, cred ca ea este pregatita pentru bucatele, dar nu sunt eu pregatita(cu obsesiile mele legate de inecat, mai ales ca ea este si lacoma). Referitor la salina, am o prietena care va merge cu fetita ei (mai mare cu o luna decat Eva) la salina (la Slanic Prahova). Micuta a tot facut bronsiolite si din cate stiu eu pediatrul i-a recomandat sa mearga acolo. Oricum si eu as intreba pediatrul inainte.

Danuta_t, multa sanatate lui Mihai. Nici eu nu sunt adepta antibioticelor in exces, dar daca mucozitatile sunt urate (galbene-verzi), la un copil atat de mic as opta (daca si pediatrul mi-ar spune asa) pe langa picaturi de nas cu antibiotic si un antibiotic gen Ospamox. Copiii micuti fac frecvent otite de la mucozitatile astea.

Oanamaria -luiza, nu prea stiu ce sa-ti zic referitor la plansul isteric, fara un motiv aparent. Pot fi de vina maselele. sau poate oboseala acumulata. Mi-aduc aminte de o prietena a lui Victor, cand era micuta o apuca un plans de-asta isteric, fara motiv aparent si o tinea asa pana voma de atata tipat. Oricum intreaba si pediatrul.

Andruzza, am admirat pozele cu Rares. E la fel de frumos tuns cum era si cu parul lung. O scumpete de baiat, cu niste ochisori care sigur vor innebuni fetele! Ati mai fost prin parc?

Ionela-r, m-am ingrozit cand am citit de bona Dorei. Clar avea ceva probleme daca poate sa intrebe asa ceva. Bine ca ati scapat de ea.

Va pup ca vrea Victor sa faca fise (minune mare) dar nu stiu daca nu e doar un motiv sa ma scoata pe mine de la computer ca sa intre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

andira,
10x de raspuns;sunt in expectativa
teo si adseana,
ma bucur ca v-ati uitat la pozicile noastre,multumim frumos de complimente si va!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

ariadnabr,
mai ca tare dor imi era de voi!!!!!!!!!!!!!!Sonia e o scumpa,mi se pare copia fidela a lui Mick(sa stii ca am bulion)!Mai zi de voi,ce faceti,cum sunteti!

Chiar ma gandeam sa strig catalogul(asa ,din amintiri)poate raspund la apel fetele care n-au mai intrat de mult :

Marox,
Valenka,
Lorelei,
Coco,
Hiroral,
adela20,
raluk,
ako,
gabrianah(cred ca e cu mutatul acum)
ocrainic,
lantana

daca am uitat pe cineva,mai faceti si voi o strigatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Ce veste bunaaa

ANDIRA FELICITARI!!NATI BINE AI VENIT PE LUME,SA FI SANATOASA SI SA BUCURI PE MAMI SI PE TATI!M-a emotionat povestea nasterii,mi-au dat lacrimile.

DANUTA sa-i treaca monstrii verzi lui Mihai!Aspiratorul nazal l-ai incercat?
ARIADNABR bine ai revenit!Sonia e o domnisoara frumoasa!Mai scrie-ne despre voi.
IONELA cred ca ai tras o sperietura cu bona,clar e dereglata psihic,daca inca va deranjeaza fa o sesizare la politie.
LIGIA TIN PUMNII SA NU FIE OREON!
DANTJE am admirat imparatul la mare,e un scump ,se vede pe fata lui ca a fost incantat,sunt curioasa cum va reactiona Alicia la mare.
BETILINA vai ce de peripetii ati avut,pupam sa treaca buba.
GEANI felicitari Dariei pentru cele 4 maselute!In cat timp i-au iesit?
Eu m-am plans azi la dr ca de 4 luni nu i-a mai iesit nici un dinte si a zis sa suplimentez ca.
ZUZULE l-am vazut pe Bubu,e tare expresiv,e un dulce cum vorbeste la telefon,iar tu nu imi pari deloc grasa ,numai bine pentru o graviduta!

Noi avem in continuare probleme cu trezitul noaptea asa ca azi ne-am prezentat la dr.Mi-a dat trimitere la cerintele mele pentru o serie de analize,printre care si urocultura ca mi se pare panpersul mai colorat.Ne-a mai dat trimitere la un neuropsihiatru infantil,tot la cererea mea.Mie mi se pare ca e agitata si nu doarme noaptea de la cazatura pe care a avut-o in urma cu 2 luni.Poate sunt piticii mei pe creier dar vreau sa stau linistita.Chiar am avut o discutie pe aceasta tema cu o mamica in parc ,a carui copil cazuse cu capul de beton.Nu si-a spart capul dar are o fisura mica craniana sub piele care nu se vede cu ochiul liber si pentru care face tratament.O investigatie mai amanuntita nu strica deci.
Avem si un pic de rosu in gat si nu prea vrem sa mancam.Mi-a dat un sprai pentru gat,nu stiu insa cum o sa reusesc sa-i dau cu el.
La bilant stam cam asa 10 kg (pe cantar normal care nu arata si gramele,pe celalalt nu mai sta)de fapt 11 dar am scazut 1 kg hainele si 80 cm lungime.
Acusi se trezeste,va las ca mai am ceva treaba.

Carmen si Alicia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ariadnabr bine ai mai trecut pe la noi!!

Danuta eu nu le dau fetelor antibiotic doar pentru muci, chiar daca se inverzesc. Ioana chiar a avut de curand asa ceva. A luat oscilococinum primele 3 zile de muci, nurofen sirop 5 zile si tot timpul vitamina C natural. I-au trecut cam in 10 zile definitiv, dar i-am aspirat nasul zilnic in mod consecvent. Daca nu ai aspirator nazal si nu vrei sa cumperi, ar fi mai bine sa-i dai antibiotic fiindca sigur nu-i extragi toate mucozitatile si poate face complicatii gen otita sau sinuzita. lui Mihai!

Completez lista lui Zuzu cu Mamanati, tare as vrea sa mai aud o veste de la ea

Ligia sper sa nu ai oreion. Eu am avut in liceu, dar s-a umflat rapid si am facut febra intr-o seara. E neplacut, dar nu chiar inspaimantator.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Simonela acum am citit, felicitari Andradei cea mergareata!!

Ne-am rezervat si noi la mare in sfarsit. Mergem pe insula Thassos, in Skala Potamia. E un sat turistic cu o plaja lunga de 2 km. Dupa multe ezitari am rezervat totusi un apartament, nu o camera. E simtitor mai costisitor, dar Ioana o sa poata dormi la pranz fara sa-i punem calus Mariucai si s-o legam de pat , am si bucatarie sa-i pregatesc mancarea piticului, n-avem vecini nici sus, nici jos (sunt un fel de vilute individuale) si nu deranjam pe nimeni si tot asa.
Ioanei ii place sa mearga cu masina, se uita pe geam, se joaca cu ce-i dam si face bau la Mariuca E drept ca n-am fost la drum asa lung cu ea pana acum, dar o mai "rodam" cu un drum la tara inainte de "marea calatorie" la mare

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput