Prichindeii martie -aprilie 2005- 101
Raspunsuri - Pagina 17
mamacita spune:
aha,ai editat si m-ai luminat;ce sa fac,il las asa sau il sterg?![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Felicitari,pisicuta curajoasa!
ariadnabr,stiu prin ce treci si crede-ma ca,desi am suferit ca la o despartire cand l-am intarcat pe Alexut,la 1an si o saptamana,deci acum mai bine de o luna de zile,acum ma simt mai relaxata si lui ii merge la fel de bine.
daria,indiferent ca uneori plange la despartire si de cele mai multe ori nu,am toate dovezile ca Alexutu'ma iubeste cel mai mult,ca sunt figura centrala a universului sau si ca ar suferi daca as lipsi mai mult,asa ca il las sa se distreze cu cine vrea si profit de respiro sa fac diverse,mai ales ca am avut un an plin de efort si provocari.Asa ca nu-ti face probleme si nu citi atata psihologie,ca ajungi sa"deraiezi"
;iti spun din experienta![]()
Cereale si eu ii dau o data pe zi,dar cam 1/2 din cantitatile pe care i le dadeam,pentru ca au aparut painea,pastele etc in meniul sau.Lapte bea 240ml dim si tot atata seara,plus iaurt la greu,zilnic si branza ocazional.
Cuvintele clare sunt nenumarate:"mama"
Altceva mai trebuie sa zica?!
Nu-mi fac probleme,caci intelege si se face inteles,iar uneori e chiar un avantaj pentru noi ca nu stie sa vorbeasca
,adicatalea pe limba noastra,ca pe-a lui ohoho!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
zuzunaki spune:
mami,
imi intrase linkul gresit
dar te-ai prins tu ca esti fata desteapta
Pai io cred ca mai bine-l stergi ,intai sa ajungem la 20,nu?![]()
Esti o draguta,dar io tot sunt cat China![]()
marox,
vad ca strigarea catalogului a fost magica
!Ma bucur sa te `revad`printre noi!
carmenduta,
pe tine nu te-am strigat ca eram sigura ca ne citesti
dar esti lenesa
Pup un Brad Pitt in miniatura!Multu de complimente
Io fug ,sunt rupta de oboseala.Mai vin.
adrianafedorca spune:
Marox bine ai revenit , te mai asteptam
Juliei
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
Dantje spune:
Buna mamici si burtici,
Pupam toti bolnaviori insanatosire grabnica.
An-k sar'na de reteta ,vazut printesa cu ochi frumosi,pupici zanei.
Caramela cred ca toti copii sunt atrasi de nisip si cred ca nu vei avea probleme cu Alicia,asta daca nu seamana cu nepotica mea care prima data cand a ajuns la mare nu a vrut sa-si dea sosetele jos din picioare pe motiv ca-si murdareste piciorusele.
Ligia sanatate multa.
Carmenduta a fost super super la mare si Martijn a fost incantat pacat ca nu a fost mai cald sa poate merge descult prin nisip.
Ariadnabr bine ai reveni vazut printesa pupici Soniei.
Daria multumim si intoarcem laudele,pupici lui Brian .
Sa va mai povestim de noi,de peripetiile lui Martijn,azi de pilda eram ocupata la poarta din curte , a tasnit prin spatele meu si l-am gasit pe la vecini,il luase vecina sa-i arate un cavia si cand m-am dus dupa el...cat am schimbat cateva vorbe cu vecina Martijn s-a strecurat in casa,si s-a ascuns pe scari.Era ca in bankurile cu itic:
Eu: Martijn unde esti?
El: Iiiiiiiiiii
Eu: Martijn vino incoace
El:Iiiiiiiiiiiii(de obicei vine)dar acu nu voia neam.
L-am recuperat in sfarsit dar nu pt multa vreme caci a disparut la alti vecini.Am inceput sa batem din palme si sa sarim pe trambulina.
Fug ca mi se incruciseaza privirile.
Dantje & Martijn
pisicuta si matei spune:
multumesc mamacita!
am uitat sa va zic ca a fost si Matei si a stat super cuminte aproape 2 ore si a fost centrul atentiei,s-a dus la toata lumea si a facut poze cu toata lumea! a fost un scump.cum primesc pozele am sa fac un album ![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
andira spune:
Ha, prima zi in care nu sunt zombie...
Va multumesc mult tuturor, nu individualizez ca deja nu mai apuc...
. Vreau sa va spun ca Nati nu (a)doarme decat la mine in brate, sau cat mai lipita de mine. In prima seara, pt ca nu m-am prins ca e chiar asa lipicioasa, am petrecut noapte alba de la 1 la 5, pt ca ma incapatanam sa o adorm (binenteles in brate), dupa care o lasam jos, in pat. Se trezea, incepeau scartaieturile, transformate rapid in racnete daca nu intelegeam, si o luam de la capat. N-aveam nici suzeta, ca nu mi-am inchipuit ca o sa-mi trebuiasca deja.
A doua zi am sunat-o pe dr Irinei de la Medicover, si mi-a explicat ca simte nevoia sa stea langa mami, la caldura, sa stie ca sunt langa ea.
Si asa, de 3 nopti dormim lipite, eu nu indraznesc sa misc un cm in timpul somnului, dar macar doarme.
Acum, e prima zi cand doarme in timpul dimineatii, a adormit langa mine la 10.30 si acum recupereaza alaturi de tati.
Eu am fost inspirata si m-am culcat la 9 aseara, asa ca am apucat sa fac curat.
S-a trezit...
ligia13 spune:
vai ce liniste , nu-mi vine sa cred!
Eu tot asha cum ma stiti, ca un hamster, dar din fericire nu ma simt rau. Ma inteapa din cand in cand urechea, dar sunt ok, fara febra.
Chiar ma gandeam ca dupa perioada aia in care am fost singura cu radu asha imi doream sa ma odihnesc si eu. Asha ca : ai grija ce-ti doresti ca poate se indeplineste!
Plus ca mereu cautam o motivatie sa tin si eu regim,ei uite ca acuma am, trebuie sa tin regim, fara dulce mai ales, fara carne, fara grasimi, fara mezeluri.
andira, deci Nati e o lipicioasa. Pe de o parte e bine, pt ca asha ai motiv sa te odihnesti si tu, asha ca doarme ea , dormi si tu!Inca nu a facut cunostintza cu Irina?
pisicuta, mamica curajoasa, felicitari. Si bafta la licentza! Cand e?
Dantje,
Martjin nazdravanul. am patit si eu cu Radu. I iesit printre picioarele lu tanti care a venit sa citeasca contorul de curent!
zuzu, v-am adimirat. Sunteti niste draguti. Tzie iti sta f bine cu burtica si bubu e dulce foc foc!
Mai nou, pt ca Ardu refuza paine cu unt, paine cu cascaval, paine cu gem, soacra-mea ii da o zi orez cu lapte , o zi cereale, o zi gris, o zi stelutze (paste) cu lapte.
Acum incercam cu brinza topita sa vedem. Am mai incercat zilele astea rosie, cu esec total.
Marox, bine ai revenit. MA bucur ca nu ai disparut de tot
Vrem poze!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
andrruzza spune:

andira, ce frumos povestesti de micutza Nati
ligia, tre` sa tzii regim? Habar n-aveam. Eu n-am incercat pana acum sa-i dau legume crude, mai astept un pic sa apara cele de gradina. Hmm, branza topita? Eu n-o sa-i dau asa ceva, nu consumam nici noi. Tu de ce vrei sa-i dai tocmai branza topita? Daca citesti pe ambalaj, te apuca ameteala cate prostii contine. Sper ca nu te superi ca ti-am zis
mamacita, thx pentru sfaturi!
Marox, bine ai revenit!
Ce sa va zic, se pare ca am scapat de muci, astazi doar de dimineata a fost un pic mucios si gata, acum e bine, nu-i mai curge nasu', nu e infundat, sper sa nu revina!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"