Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Diana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, la multi ani! Sa fii sanatoasa, sa ai bucurii de la toti cei dragi, si sa te bucuri de Petrut si de realizarile lui in fiecare zi!
Tonnia, mie mi-ai trimis, multumesc mult mult.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La multi ani, Diana!
Sa fii fericita alaturi de familia ta si sa va distrati cum trebuie ptr prima ta aniversare ca mamica.

Gabi, eu i-am facut vaccinul cumparat antirujeolic. Este cel mai usor dintre toate vaccinurile de pana acum, nu i-am dat nimic preventiv de febra.
Cam la 7 zile, Anca a avut o eruptie pe tot corpul care n-o deranja decat pe maica-sa.
Cam la 1 zi i-a trecut si eruptia.
Va tinem pumnii sa va treaca sa nu aveti deloc reactii post-vaccin.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, si eu tot asa, n-am covoare, adica am unul mic in camera lui, de-asta l-am pus asa tarziu pe jos, dar vad ca ii place si a facut progrese mari, cand nu mai vrea il iau imediat.

karmenutza, n-am plecat inca.Pe la 6.

Mai, sa va spun o faza. Azi dimineata tero s-a trezit cu un fel de afta in gura, n-a mai avut de cand se nascuse. O sun pe mama mea si printre altele ii spun si de asta, iar ea si-a adus aminte, de fapt nu stia daca sa-mi spuna, ca femeia care vine la curatenie la pupat ieri pe gura brusc cand era cu ea. Am simtit ca ma lasa picioarele, am sunat-o si am dat-o afara. eu vazusem ca mi-a baut si din paharul cu apa dar am zis ca din greseala.

Mergi la inceput

Aoleo, Tonnia, nasol. Si pe Miruna a pupat-o ieri o maichiurista, dar pe mina. Cu toate ca eram linga ea, n-am avut timp sa o opresc, s-a aplecat ca vulturul sa o pupe.

Am uitat sa va spun ca ieri am fost cu miruna la manichiura si pedichiura. Ca sotul a avut sedinta fix ieri seara. Dupa 45 de minute, s-a pus pe un ciriit teribil, si a trebuit sa o dau jos din carucior si sa o las pe jos. Ah, si inca o chestie, ieri si-a prins pentru prima oara un deget la un sertar. A plins saracutza, dar nu cred ca si-a invatat lectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

i-auzi domne ca sunt mai multe oltence p-aici...eu sunt din Tg-Jiu iar sotul din Bals(intre Craiova si Slatina-oltencele stiu..)

Ioana...hop si eu cu nuca-n perete...deh..cred ca asta iarna an tras chiulu´ . Si acum sa vin cu o ruga...daca tot aveti toate Baby Einstein..nu faceti un pustiu de bine sa imi trimiteti si mie? In mail sau pe messenger...mai scap si eu de niste bani dati...

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

La multi ani Diana!

Ziua mea e duminica .
Sa stiti ca si eu am numai parchet pe jos si Monica patruleaza intr-una. Ca sa nu o doara prea rau genunchii a inceput sa mearga intr-un genunchi si isi face vint cu celalalt talpic, dupa care schimba piciorul la citeva minute. Sunt tare destepti, minca-i-ar mama de copii frumosi!
Cit despre crema de funduletz, eu o dau mai tot timpul, pentru ca de o bucata de vreme e mereu iritata. Am impresia ca de cind a inceput cu laptele praf. Ii dau si eu tot Enfamil Next Step, ca de la Enfamil am avut o multime de cutii promotionale. Si daca tot veni vorba sa va zic si ce pozna a facut sotul meu! Companiile care fac lapte praf tot ne trimit cupoane (gen cec) cu reduceri pentru lapte praf. Unele erau de vreo $5, altele de vreo $2-3 asa ca eu le-am adunat constiincioasa pe toate ca stiam ca o sa am nevoie. Numai ca pe el l-a apucat harnicia intr-o zi si mi le-a aruncat!!Acum, cind l-am luat la intrebari sa imi spuna unde sunt il vad cam trist...Cred si eu!
Ia ziceti, este vreun album comun unde punem poze generale, nu neaparat pe virsta sau activitate?

Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Tocmai l-am vizionat pe Mario dormind! . Monica doarme pe coate si cu genunchii strinsi sub ea.

Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

La multi ani Diana

Eu ii dau la fundulet cu crema de la Jonsons si sunt tare multumita de ea...nu s-a inrosit ...poate pt ca folosesc si cantitati generoase(asa scrie pe cutie)...numai ca in ultima vreme nu pot sa ii mai dau de fiecare data ...abia reusesc sa ii pun pampersul si ala cu chiu cu vai si tipuraturi...Dar vad ca nici voi nu folositi crema mereu asa ca nu imi mai fac probleme.

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Irina spanioloaica, eu una nu ma ofer sa iti trimit pe mail - pentru ca sint 4 giga, iar de pe yahoo se poate trimite doar 10 mega odata, deci ... ~ 400 mailuri. Era ceva din seria BabyE in mailul comu, are folder separat cu nume sugestiv.

Mergi la inceput