Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

M-am invrednicit si am pus o poza si in albumul de 7 luni. Sunt foarte productiva, postez o poza pe zi .
Cristina sa stii ca fetele se inteleg foarte bine! Andreea e foarte fericita ca poate sa galopeze in patru labe prin toata casa cot la cot cu Monica. Si jocul preferat este "ascunsa", cind Andreea se ascunde sub patutul Monicai iar cind Monica o vede se prapadeste de ris si chiuie mandoua cit pot. E o nebunie generala la noi acasa.

Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

mersi Ioana dar eu nu stiu mailul comun asa ca...mai bine o las balta ..mai bine merg la magazin.

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ina, mail-ul comun este septoct2005@yahoo.com. Parola ti-o dau pe PM daca ai activat.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Tonnia, Ioana, Cristina, Ancadm, Innaa va multumesc frumos pentru urari
La Multi Ani copilasilor care se serbeaza azi!

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Ioana,Codruta,Cge multumim

Nu i-am dat inca capsunici de la borcan va anunt daca nu face bube.
Am ramas si eu socata ce preturi au afara borcanasele,1.09 eur borcan de 190 gr,si laptele e mai ieftin 8 euroi cutia de milumil,am luat si vreo 3 cutii,unul are si morcov,am desfacut unul aseara si bineinteles ca are alt gust dar vad ca fata a mancat.

Azi am fost la dr Jianu la control cu piciorusele,mi-a zis ca nu are copilul nimic si ca dr ala are nevoie de ghips la cap.

Am vazut si eu ceva poze frumoase cu Mirunica,Alexandra,Mario,Noelia....niste copii superbi.

Ege si noi am patit-o cu masina in viena,anul trecut,ne-au ridicat-o din fata hotelului si am platit 100 euro plus taxiul,ca era ff departe,de atunci o parcam numai in garaj sau parcare cu plata.

Diana,La multi ani!!!!Multa sanatate si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!

Tonia,felicitari pentru progresele lui Dinu..tare nasol cu femeia care face curat,prea si-o iau in cap..si eu i-am zis la a mea sa nu mai vina,incepuse sa faca superficial si trebuia sa fac dupa ea,plus ca lua si o gramada de bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

/.............0"""""""000000000? rand scris de Alex.

La multi ani Diana si Anca(pentru duminica]!Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bb-ii vostri si de soti!

Mi-au placut Mario dormind si Miruna indesandu-si popocorn in gura .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Marlena multumesc frumos
Gina ce declaratie , si noua ne place foarte mult Jessica, tu ce crezi? dar suntem timizi

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

S-a ajuns deja la pagina 20 !
Haideti ca batem recordul supus testarii .
Ce mai, mamicile de septoct 2005 sunt printre cele mai harnice in ale scrisului
Acum cine se ofera sa schimbe capitolul?

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Diana, LA MULTI ANI!

Crema cu care il dau eu pe Stefi pe fund, zilnic dupa baie este compusa din (mi-am preparat-o eu, la indicatia dr.)
- 1/3 din Lorazinc, 1/3 din Neopreol, 1/3 din Clotrimazol.
cand am ajuns acasa dupa ce l-am nascut pe stefan, a facut la vreo 3-4 zile niste bubite....astea luate din spital....si au trecut super cu combinatia asta.
Eu il dau dupa cum am zis si de atunci n-am avut nici un fel de probleme acolo...defel, nici oparit, nici iritat.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Gina, Diana, hai ca va incuscriti!!

Catalina

Mergi la inceput