Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Innaa, foarte frumoase pozele. Eu nu o mai dau cu crema de mult la fundulet. Uneori ii mai dau cu bepanthene, cand vad ca e putin rosie, in rest doar o sterg cu servetele umede (si daca o spal si daca nu).

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bravo Tonnia, avansat rau Dinu, luna viitoare o sa mearga, e un scump...Nu am pus-o pe Alex pe jos inca, si eu am numai parchet, m-am gandit ca o sa o doara genunchii, dar m-as risca daca invata sa mearga ca Dinu (desi ma indoiesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

mooor fetelor,

Stefan nu vrea sa adoarma numai in brate si are 9.400 si numai pot. Fac sauna cu el. Ce naiba sa mai fac!!!

cat o mai dura asta?

Imi dau demisia

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

v-am citit de mi-a venit rau, vroiam sa comentez o gramada, dar am uitat tot.

am retinut intrebarea cu crema la funduletul bb. eu ii dau doar cand e un picutz rosu (crema sanosan - cu oxid de zinc), in rest nu, ca ma gandesc ca nici mie nu mi-ar placea sa stau cu stratul de crema la fund. na, am zis-o! oricum, nu s-a iritat bb pana acum. si asa am facut de la inceput.

am vazut si eu nashul de botez. dar tot asa, noroc cu comentariile de dupa, ca n-am vazut din prima. (eu m-am concentrat pe depaganizat )

multumesc tuturor care va bucurati ca sunt sanatoasa (fizic, ca la minte mai am de lucru ) si va doresc sa nu treceti prin ce-am trecut, nici voi, nici nimeni cunoscut.

hai sa ma mai laud un pic: astazi m-am plimbat singura cu copilul prin parc!!! nu pot sa va spun de cand astept clipa asta si cat de fericita am fost!!!

intru acum sa vad si mobila tonniei ca am vazut ca i se face reclama!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Hildi, si ce daca iti dai demisia? Cine ti-o accepta?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Tonniaun scump Dinu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Cristina , felicitari pentru puterea ta de a lupta cu boala .Dragostea ta fata de Radu te-a ajutat sa invingi toate greutatile ,iar acum esti rasplatita din plin :ai un copil super cuminte ,mincacios ,vesel si uite ca acum ai avut si prilejul de a iesi la plimbare cu el

Azi i-am facut lui Tudor vaccinul antirujeolic ,pe ala cumparat .Dr m-a informat de posibilele reactii ,dar as vrea sa stiu daca ai vostri (cei care l-au facut,se subintelege ) au avut febra si eruptie .Locul in care a fost intepat s-a inflamat ,a copt? Si cam la cit timp de la vaccin ?

Daca tot am ajuns la cabinetul dr-itei i-am facut si un bilant :are 9,100 kg si 71 cm lungime .Lungut ,mi se pare .Si dr a spus ca are greutatea normala a unui copil de 1 an .

Ce stiti despre laptele Kingslac ?Tot dr mi-a dat vreo 5 cutii (cica e o donatie primita de primarie ) si nu stiu daca sa i-l dau sau nu .

Zilele astea am umblat o gramada pe drumuri pentru a obtine un credit ipotecar de la BCR pentru a reusi sa terminam de construit pina in toamna casuta noastra ,la care lucrarile sunt deja incepute si care a mincat deja o groaza de bani .Si abia suntem la fundatie

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Scuzati lipsa de modestie, dar azi e ziua mea!!! Si cel mai frumos cadou ever este Petrut. El nu stie, dar poate isi da seama din pupaceala mea

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Merci, fetelor.

Karmenutza, cu sosete aluneca, nu are priza buna, daca sunt reci picioarele ii pun imediat sosete.

Ioana, ti-am trimis cateva poze, sper ca tie, ca nu stiam cum te mai cheama.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana mama lui Antoine.
Veronica, gindeste-te ca o sa mai creasca Stefan. Eu tin copilul in brate, dar stau in fotoliu, si imi las bratele jos, deci practic nu o tin cu bratele, ci pe picioare; acum citeva zile era proaspat mincata si mi-a rupt miinile in mai putin de un minut, asa ca am urcat-o pe cintarul meu electronic - avea 10,7 kg. Asa ca nu m-am mai mirat de ce ma dor miinile imediat ce o iau in brate.
Irina spanioloaica, dupa toata isteria de asta iarna cu Baby Einstein de pe subiectul nostru, tu vii acum si ne intrebi daca avem DVD-uri cu el? Desigur ca avem, multumita sofiei, care a fost zvonerul, si a mai multor raspindaci care au copiat si trimis in plicuri la mamicile din tara.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput