Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 9
danette spune:
Fetelor vreau sa va intreb ceva... cu toate ca majoritatea dintre voi aveti albumele cu pozele copiilor cu acces public...
V-ati gandit vreodata ca poate fi periculos?
ca sunt nebuni care pot lista pozele sau cine stie ce altceva pot sa faca....
de cateva zile am observat ca pe cele doua conturi ale mele de webshots am niste nume ciudate care m-au adaugat ca friend. Accesandu-le conturile de webshots vad ca nu am nimic public...
Ex. buzaemon, rdavismd, juergen179, johnnyfrost...
Am sters toate pozele cu Iris la baitza sau sumar imbracata... si acum ma tot gandesc ca poate imi fac private albumele foto. Oare sunt paranoica???
dar am vazut ca s-au facut 11 download-uri de pe albumele mele.
deasemnea am vazut la rdavismd ca pusese in lista lui de prieteni si alte fete de pe DC... mi-a sarit in ochi Eveline cu Bianca iubita...
Eveline potzi sa verifici pe contul tau de webshots si o sa vezi...
asta e : http://community.webshots.com/user/rdavismd
si are o gramada de "prieteni" in lista (stanga) luati de pe DC... de ce?
ii plac asa de mult copii romani?
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
danette spune:
uitati ce zice o tipa de pe DC la un subiect de anul trecut:
Gandeste-te un pic la doua cuvinte: voyerism si masturbare. Ce senzatie ai, imaginandu-ti ca un barbat se masturbeaza privind pe net poza ta cu burtica goala
Un forum care se cheama "desprecopii" e balta de pescuit pentru voyeri si pedofili.
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
Otiliav spune:
Dana, da m-am gandit si de aceea nu am pus poze cu Ana dezbracata sau cu filmuletze facute la baie sau cu mine gravidutza. Am citit ce s-a intamplat anul trecut si am vazut ca acum gravidutzele si-au securizat albumele cu poze, bravo lor.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
Dana, eu una nu-mi fac atatea probleme legate de chestiile astea. E problema lui ca ala are nevoie de "ajutoare" ca sa se simta bine. Putin probabil ca indivizi de genul asta sa ajunga la copilul meu sa-i faca probleme. Nu au cum sa afle/detecteze unde stai. Pot afla eventual zona in mare (ex. Toronto) - dar sincer nu cred ca umbla nimeni cu o poza de bebelus in mana sau de graviduta intr-un intreg oras ca sa dea de tine. Oricat de obsedat ar fi.
Iar faptul ca unii isi fac "treaba" uitandu-se la poza copilului meu ma lasa rece... Nu are cum sa ma atinga asta...
Oricum, in jurul nostru exista pericole mult mai amenintatoare sau mai demne de luat in seama. Uneori e imposibil sa te feresti pe tine sau copiii tai de ele (caic asa se intampla nenorocirile), dar incerc pe cat posibil sa le previn/evit pe-acelea care-m istau in putinta.
Daca e ca cineva sa se foloseasca de pozele tale cu scopurile de care ai amintit putea s-o faca pana acum. Iti stergi pozele, albumele daca vrei si in felul asta previi orice vizualizare nedorita de acum incolo. Dar pana acum? Asa ca o sa ramai stresata la gandul ca cineva, undeva poate ti-a folosit pozele in vreun scop nedorit. Asta-i si motivul pt. care eu nu m-am dus pe webshot - e un site dedicat pozelor si nu-ti trebuie sa cunosti vreun nick-name ca sa accesezi poze. Pe cand pe yahoo...e greu sa cauti poze daca nu stii id-ul persoanei.
Eu una prefer nu-mi fac prea mutle griji legate de albumele mele publice.
.......in 22+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
carmen spune:
Danajhonygrost ma avea si pe mine in lista de favorites si tu ai vazut ce poze ciudate are??????
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Otiliav spune:
Dana, eu nu te vad pe listuta de la rdavismd, in schimb am remarcat pozele gemenelor NCristinei tot din grupa noastra.
Aime, multam de retete, o sa incerc sa o fac si eu dar aici se gaseste doar somon si destul de rar alt peste dar nu ma procep sa traduc, sper ca va fi ok la gust cu somon.
Andreea, mersic de vestile despre Flory, transmite-i multa sanatate din partea noastra daca mai vorbesti cu ea.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by danette
Hehehe.. asa-i cum zice Fulguletz... "socra nu-i ca mama"..
hehehe...soacra, soacra ...poama acra...
etc...

danette spune:
Oti, pe webshots am conturi: zonzo101 si antiabero... ambele sunt trecute in lista lui rdavismd...
Mie nu-mi place deloc senzatia care mi-a creat-o povestea asta... asa ca pozele cu Iris nu le mai las publice.
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
fulguletz spune:
moama ce lista ne-am tras..asa mey aimeiutza , sa fie veselie si la noi , mey...bravos, chiar imi place! 
ce gemenasi frumosi si aredeleni pe deasupra
avem...adriana, ce mai face Tudor cu dermatita? vad ca David e pe calea cea buna, de o luna nu mai are apropae nimik, sper sa ramana asa...
eveline, sa-ti traiasca nepotzica
, sa fie sanatoasa si mancacioasa !
Otilico, mey, cum nu sti tu de sabiile ale de la voi? din pacate, pozele care le am nu sunt facute cu ap digital (de! pe atunci nu aveam) iar scanner-ul zace pe undeva prin boxa...dar uite www.stavangerpark.com/hafrsfj_mon_hf.jpg-for-web-LARGE.jpg" target="_blank">acileapoze cu sabiile ![]()
ps. e o simpatica Risi cand zice " 1 an"
pss. despre David, ce mai face el? se cocoatza pe unde poa , nu-si iroseste deloc timpul cu statul pe olitza(apai bine mey fetele, zau ca si mie mie se pare plictisitoare treaba asta cu olitza...ganditzi-va o secundutza: cum ar fi sa va puna cineva pe wc si sa imita un fel de scremut sau sa faca ca apa curgatoare? si sa stau sa ascult asta de cateva ori pe zi, cand zau ca asa avea mult mai multe chestii interesante de facut...)
eu totusi ser ca David nu se va insura cu pampers la fund...cuscra, ne luati mey si cu pampers cu tot, daca n-o fi zestre, dam pampersi 
si ce mai face David? o noutate de ultima ora, vine si ne miroase picioarele si face un fel de pfui cu incarcatura emotzionala 
spre topeala si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by try
La noi sunt lucruri tabu, nenegociabile, unde alex stie ca nu i se permite (cum ar fi datul in noi - el experimenteaza in fiecare zi cat de mult i se permite sa ne loveasca - el nu o face cu intentia de a ne lovi pt. ca-i nervos, ci are un soi de exaltare pe care si-o exprima asa si care mi-e mi-e tare antipatica. Sau vine si ne racaie cu unghiile pe picioare sau maini, doar ca sa ne vada cum ne "au"-ciuim prin casa).
mey try, si cand face lucrurile tabu, cum il pedepsesti? sau cum reactzionezi?