Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 10
danette spune:
Carmen, m-a apucat asa un fel de scarba, dezgust, greatza cand am vazut pozele alea de care zici tu.. ai vazut bunica ceea plina de tatuaje pe maini??...sunt oripilata...![]()
Numai acum realizez ce chestie si cu webshots....
Dana & Iris 1,6 ani
danette spune:
Andra, nu am vazut toata chestia asta cu pozele neaparat ca pe un pericol... fiindca asa cum zici e destul de putzin probabil sa incepa sa te caute cineva dupa poze... mai mult ma deranjeaza ideea de voyeur-ism si nu pot pricepe de ce pana acum nu m-am gandit deloc la asta fiindca am auzit din pacate tot mai des de pedofilie... m-a intrigat si enervat faptul ca am vazut ca niste necunoscuti se uita la poze si mai fac si download..
Si mi-e clar ca respectivii luasera adresa de pe DC...un site despre copii.
Ref. la problema cu permisivitatea vis-a-vis de copil... cam asa e intotdeauana... unul din parintzi e mai rigid, altul mai ingaduitor...
Eu vazand ca sotzul meu e uneori mult prea ingaduitor, parca involuntar m-i s-a tras un clopotzel de alarma in creier... cineva trebuie s-o stapaneasca fiindca altfel devine o obraznicatura cu fitze si impresii de genul mie m-i se cuvine tot si am voie orice.
Cu riscul de a deveni "mami cea rea"... trebuie s-o tzin totusi la respect... cum s-ar zice
.
Altfel nu mai suntem prietene...
Dana & Iris 1,6 ani
monica-elizabet spune:
cuscritza
pupam davidutul lasa draga ca-l luam cu pampers cu tot si nu-ti face probleme... ruxi plange daca nu o las pe ea sa arunce pampersul murdar la gunoi![]()
asa ca nu o sa fie o problema pentru ea![]()
va pup pe toate fetelor, sa aveti o zi minunata
monica
bits spune:
fulgu,monica sunteti de coma
s-au gasit copii vostri bine!lasa ca si Ken se pare ca-i place sa-i fie caldut la fundulet.pute dupa el dar spune ca nu a facut kk.
o zi buna sa aveti!
octy
7+,KENZO(1nov 2004)
miag spune:
quote:
Originally posted by danette
Miag, ce fain ca mergi in Paris!!.... bucura-te mey... lasa ca vii acasa si-l vezi pe Rolland ... eu as fi in al 9-lea cer sa pot sa plec 5 zile...
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
sunt in al 9-lea cer, dar imi va fi groaznic de dorrrrrrrrrr de bebe...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by eveline
Uraa........s-a nascut Claudia Ioana...3020g (super de bine avand in vedere ca la ultima echo, cu 3 sapt inainte i-a spus ca are 1800g).....asteptam venire mama din sala de operatii.....va pup!
PS. Iris ca de obicei e o papusa....
Ana si Bianca-iubita
Sanatate si viata lunga, fericita
Mia, mami de
miag spune:
quote:
Originally posted by andreap
Miag,petrecere frumoasa!
Merci andreea...

Mia, mami de
miag spune:
quote:
Originally posted by danetteCarmen... nu dau, mey...
Zilele trecute vorbeam cu sotzul meu de bb nr. 2 si m-a pufnit rasul ca a incercat el o alta tehnica de a ma convinge... adica mai nou e foarte sigur ca noi o sa mai avem o fetitza...(asta fiindca stie ca eu tot o fetitza as vrea)..
Si cum la prima sarcina el a fost cel care chiar a simtzit ca o fetitza va fi ( a visat-o de cateva ori)... acum ma zapaceste cu premonitiile lui...
Da mai trebe' sa astepte un pic...ca eu vreau sa simt dorintza aia de a avea al doilea copil... ca altfel nu as putea sa fiu total dedicata, asa cum am fost la sarcina cu Iris.
Adica vreau sa fiu bucuroasa de o sarcina, nu nervoasa.
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
... si pe mine ma zapaceste sotzul ca vrea o fetitza si eu sunt in aceeasi situatie cu tine...mai am nevoie de ceva timp pentru a fi 100% pregatita pt o noua sarcina...
Mia, mami de
aime spune:
Buna dimineata!
iar va invit la 
Dana, stai linistita, darling...din acelasi motiv si eu tin pozele pe privat, de foaaaaarte mult timp, cele curente le las putin si apoi gata...le inchid...cum spune si try, rau nu poate sa faca, dar ti-e sila efectiv numai la gandul
....
Mye Fulgu, mey...ma bucur ca-ti place lista, vaz ca nimeni nu mai completeaza nik...si
-ici lui Davidutzu.
miag spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
miaq calatorie si sedere placuta la paris. ce frumos, lasa ca meriti o pauza, nu?
Adriana &
Bianca si Tudor (03.11.2004)
Poze noi - IUNIE 2006
Multumim
Mia, mami de

....s-a nascut Claudia Ioana...3020g (super de bine avand in vedere ca la ultima echo, cu 3 sapt inainte i-a spus ca are 1800g).....asteptam venire mama din sala de operatii.....va pup!
...(asta fiindca stie ca eu tot o fetitza as vrea)..