Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by roserb

Miag, vacanta placuta!
Mai , eu nu inteleg si pace de ce nu va puteti bucura de o vacanta in doi,sau de cateva zile fara copilasi prin preajma, eu as fi super-fericita sa pot lasa copiii (ambii, of course)undeva si sa evadez cateva zile, avand in vedere ca in restul timpului, dupa servici plonjez direct la datorie, si uneori chiar nu mai am rabdare.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Roseb, eu credeam ca o sa ma bucur imens, dar uite maine deja voi fi in avion si am un suflet greuuuuuuuuuuuu ca imi va fi dor de piticot...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Dana asta m-a scarbit si pe mine la pozele lui ...frosy sau cum il chema, tatuajele alea scarboase. Eu am golit deja un cont de poze si a mai ramas un singur album pe un alt cont dar vorba lui Aime de acum le pun doar pentru scurt timp pe public si apoi pe privat.
Eu de mult intentionam sa le sterg exact din aceste motive dar tot amanam dar aseara cand am vazut ce personaje vizioneaza poze cu fetele mele le-am sters urgent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

m-ati speriat rau de tot la faza cu pozele. o sa le pun "privat" si eu pt ca pe webshots tot exista chiar daca nu le mai pun in semnatura, nu?

may fulgule mey sa stii ca si tudor o "duce" bine cu dermatita in sensul ca are vreo 2 luni de cand nu mai are nici urma. insa ii dau zyrtec zilnic. medicul mi-a zis ca ii mai dau doar pana la sfarsitul lunii iunie si apoi sa nu-i mai dau si vedem cum se comporta. i-a facut si IgE specifice la alergeni alimentari si concluzia este ca are doar imunitate foarte scazuta si scazuta la cateva alimente (drojdie, telina, arahide, porumb, carne pui, migdale, banane) dar asta nu inseamna ca trebuie sa i le scot din alimentatie. ce-o mai fi om vedea

Adriana &
Bianca si Tudor (03.11.2004)

Poze noi - IUNIE 2006

Mergi la inceput

nu merge nimeni anul asta la mare?

Adriana &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor abia acu mi-a venit si mie net-ul!
Multumim din suflet pentru urarile la adresa nepotzelei....asemenea si voua!
Cat despre poze, Danette, am remarcat si eu ca au aparut ca "fans" aceia mai demult dar nu mi-am facut chiar asa multe griji....mai ales ca nu-s de aproape....pentru orice eventualitate am sa le pun si eu pe privat.
Va pup pe toate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

nu merge nimeni anul asta la mare?

Adriana, noi mergem la mare anul asta, n-am mai zis, am crezut ca ai citit in capitolul precedent, ii raspunsesem lui Carmen. La Mamaia, la Hotel Tomis, 3*, am fost si anul trecut acolo si ne-a placut. Uite oferte www.plaja.ro/hotel_tomis_mamaia.htm" target="_blank">aiciMancare ii voi lua lui Vladut congelata si acolo o voi tine tot la congelator, au in camera si Tv si frigider, macar sa fiu sigura pe o masa cu legume, in rest el papa carnita, ciorbica o sa-i dau de acolo, cate un pic...cam asta.

Mergi la inceput

aime multumesc mult. eu nu am mai fost de multisor la mamaia dar m-am gandit ca acolo ar fi cel mai bine pt. copii. inca stam sa ne gandim daca sa mergem sau nu, adevarul e ca mi-e groaza de un drum si asa de lung si cu 2 copii. oferta trimisa de tine e identica cu a agentiei eximtur prin care mai mergeam noi. cum adica duci tu mancarea congelata? si de incalzit cum o incalzesti?

Adriana &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Noi am luat deja bilete, din 31 iulie-6 august 8.130.000lei/persoana, prin agentie, exact acelasi pret ca pe site. Daca rezervi la hotel e mai scump, eu am cartea de vizita a patronului hotelului (de anul trecut mi-a dat-o) si asa mi-a zis...Nu ar trebui sa difere pretul la agentii atat de mult.
O sa-i fac mancare eu, cu carnita de pui si legume, ficatel cu dovlecel, peste... mai vad eu...cate un borcanel pe zi si i-o congelez, merg cu ea in geanta frigorifica si acolo o pun in congelator. Manacrea i-o incalzesc la o plita mica electrica in castronel cu apa.anul trecut a fost mai simplu ca am mers cu borcanele cumparate...dar acu nu vreau sa-i mai iau, nu mi se pare complicat...la voi e lung drumul...noi il facem din bucati, mergem pana la Galati la nasii lui Vladut, is 3 ore de mers, apoi plecamla mare, iar 3 ore, deci nu e chiar departe, 3 ore Vladut sta bine merci,nu se plictiseste, ca am mai facut Galatiul de 2 ori primavara asta. E avantajos ca e plaja aproape, faci 1 min pana pe plaja si asa poti sa-l duc la culcare repede, restaurantul il stim...in hotel e renovat acum , e totul nou, e curat si ff cochet...apa e micuta e numa bun ptr pui mici.Vreme sa fie...sa nu ploua, ca eu vreau ptr aer dimineata, ca tare bien i-a prin marea de anul trecut, n-a racit nici o data macar si i-a si placut desi era o mogaldeta mica de 7 luni

Mergi la inceput

aime am re-editat raspunsul pt. ca am vazut ulterior ca era vorba despre camerele de la parter

Adriana &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Am vazut discutiile legate de poze,eu am album tot pe webshots..dar unde ma uit sa vad cine/cum le-a vazut?Ca eu sunt...oricum nu ma tem de nimic,nu au decat sa se hobeze la burtica mea.iar la mariuca nu au cum ajunge,o pazeste mami ei ca un vultur.Oricum nu ma duc asa departe cu gandul,la ce fac unii nebuni cand se uita la poze...treaba lor!
Eu de aseara iar sunt singurica,mi-a plecat fata cu tati ei la pitesti..acum nu mai imi e asa greu ca prima data,m-am mai obisnuit cumva cu situatia.Mai ales ca zilele astea sunt un pic ocupata,sambata botez un baietel mic si dragut,Stefan,asa ca am de alergat.deci imi prinde bine un pic de ...libertateI-am spus sotului meu ca nu-mi convine aranjamentul asta,sa-l schimbe
Ad-rianna,eu plec pe 1 Iulie la Jupiter,H.Delta.Am fost acolo si anul trecut,camere frumoase,renovate,TV,frigider...e bine.restaurantul e la parter,mancare super buna si la alegere,nu meniu fix.Eu o sa-i dau mancare din restaurant,anul trecut m-am chinuit destul ca aragaz in camera,pasator..etc.E destul de mare si apoi eu i-am mai dat de la restaurant supite,piure si a fost ok.Cu fructele va fi mai greu,nu le mananca decat pasate,o sa vad cum fac.Eu am ales Jupiter ca-i mai liber.Am fost anul trecut intr-o seara in Mamaia si nu reuseam sa strecor carutul printre picioare de oameni.Asa ca,mai ales anul asta cand Mariuca o zbugheste din mana mea mereu,am ales o statiune mai "aerisita",chiar daca e ceva de mers pana la plaja.
Pupici multi si mai vb

POZE
Primavara 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput