Copilasi de nov-dec 04 (124)

Copilasi de nov-dec 04 (124) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76632" target="_blank">123

Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aici) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici) pentru.

de 46 si 45

Octombrie: 9, adica 7 si 2
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
2. Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
3. Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
4. Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
5. Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
6. Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei si Bianca, 4 ani
7. Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
8. Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania

Noiembrie: 51, adica 33 si 18
9. Siminna _____________ 1 nov_____ Maria
10.Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo
11.elilenus _____________ 2 nov_____ Ana
12.Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca-Cristina & Tudor-Andrei
13.Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
14.Try _________________ 5 nov_____ Alex
15.Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
16.Loreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria
17.for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
18.Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra
19.Hannen _____________ 8 nov_____ Isra
20.Laura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana Bianca
21.Hena _______________ 8 nov_____ Mihnea Ioan
22.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
23.buterfly _____________ 9 nov_____ Robert-Lucian
24.Simonacip _________ 10 nov_____ David
25.oana69us __________ 11 nov_____Ilinca
26.Vivian ______________12 nov_____ Victor
27.Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
28.Auras80 ___________ 14 nov_____ Medeea Teodora
29.Cassandra _________ 14 nov_____Dragos Andrei
30.Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
31.Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
32.Lumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei Cosmin
33.Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
34.Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhianna
35.Miha _______________ 18 nov_____ Robert
36.Daniella4____________18 nov_____ Alexis
37.miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
38.Trinity ______________ 19 nov_____ Selina Alexandra
39.Danamunti _________ 19 nov_____ Eric Gabriel
40.Miraklucker _________ 20 nov_____Daria
41.Mihaela Ema_________20 nov_______Darius
42.Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
43.Daniela_Gina _________ 23 nov_____ Matei
44.Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
45.Gandacelu __________ 25 nov_____ Ioachim
46.Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
47.Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
48.impreuna ___________ 25 nov_____ Sara
49.Miche ______________ 26 nov_____ Darius
50.Descultza ___________ 26 nov_____ Andrei
51.Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily si Arisa
52.Paxela _____________ 27 nov_____ Silviu Ionut
53.Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei si Rares
54.mate _______________ 27 nov_____ Christian Gabriel
55.Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
56.Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin
57.klumea_blondy ______ 29 nov_____Rares

Decembrie: 31, adica 20 si 11

58.Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
59.MadalinaP ___________ 1 dec_____ Edis
60.Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei si Cristian
61.Karmen24 ___________ 3 dec_____Maria Bianca
62.Mona B ______________ 5 dec_____ Vlad Andrei
63.Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
64.Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
65.F.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia Maria
66.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
67.Olga_Stan ___________ 7 dec_____Iosefina Maria
68.Onut ________________ 8 dec_____Rares Mihai
69.Adka _______________ 8 dec_____ Rares Cristian
70.bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
71.Anne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor Alexandru
72.Alinatent ___________ 10 dec_____Horia
73.Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
74.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria si Alex
75.Elean75 ____________ 17 dec_____ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">Maria
76.OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
77.anacezara _________ 20 dec ____ paula cezara
78.Oany ______________ 21 dec_____ Riana-Ioana
79.Mieke ______________ 21 dec_____Anna
80.Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia
81.Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole
82.Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
83.Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
84.Greieras ___________ 22 dec_____ Eva
85.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David
86.Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
87.dana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline Stephanie
88.Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana si Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Andreea, mi-a placut tare poza cu catzelul, esti curajoasa!

Miha, ti-am admirat dansatorul,e un simpatic!

Noi anul asta mergem in Bulgaria. De cand s-a nascut Bianca am fost consemnati la concedii in tara, mi-a fost frica sa plec mai departe cu ea mica, apoi a aparut Mihnea si inca un an l-am petrecut la Mamaia; noi de fel, eram umblareti, si nu ne-a picat prea bine sa mergem de 3 ani incoace numai la Mamaia, la hotel Central.Drept pentru care, pentru ca inca mi se pare Mihnea mic sa plecam undeva mai departe (macar Turcia, Grecia), anul asta vizitam vecinii. Sper sa fie OK, lumea zice ca ar fi mai bine decat la noi, iar preturile sunt rezonabile. Luni merg sa depun actele pentru pasapoarte, al meu a expirat si trebuie sa trec si copiii. Noi avem o gasca de 3 familii in care acum 2 ani erau 3 copii, anul trecut devenisera 4 , iar anul asta sunt 5, si ne oprim aici!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flory, multa sanatate sper sa iti revii repede si sa primim cele mai bune vesti de la voi. Am citit ca Rares a inceput sa pape binisor si tare m-am bucurat.
Aime, eu ma gandeam ca sunt 2 optiuni. Sa facem o listuta cu gravidutze sau sa fie adaugati in dreptul fiecarui copilas ce fratiori au sau mamicile in cate saptamani de sarcina.

Eu zic sa nu va mai vaitati de vreme ca acum va , noi am avut sapatamana trecuta 5°C iar de plouat ploua zilnic. Priviti aici prognoza meteo. Sincer nu stiu daca voi purta tricou cu maneca scurta aici, norvegiencele poarta si maieu la 5°C dar eu nu sunt ca ele. Si au o vorba aici, de fapt cred ca este proverb englezesc pentru ca vremea este asemanatoare aici cu cea din Irlanda si Scotia: "It's not bad weather it's bad clothing!" . Si nu numai ca este nasol ca ploua zilnic, dar este foarte schimbatoare vremea, adica poti pleca pe soare de acasa si cand te intorci sa fie ploaie si vant rece, asa imi trebuie daca am plecat peste mari si tari .
Roxana, subconstientul meu a ramas marcat de patania voastra cu lichidul de facut baloane de sapun. Asta noapte am visat ca Ana in loc sa bea din sticluta de calciu (adora siropurile, cum ma vede cu sticlutele de Calciu, Paxeladine, Nurofen cum vine sa-i dau si ei) a baut din greseala dintr-o sticla de acetona si a inchitit prima gura , si asa in vis tipam la mama sa sune repede in Romania sa afle numarul de la Toxapel si si sa vedem ce facem.

Iar la capitolul vise ciudate, am visat de curand ca una dintre aspirante Crinutza71, avea un test pozitiv de sarcina dupa FIV si era in culmea fericirii. Eu nici nu am vazut vreodata poze cu ea, nu o cunosc, citesc pe la ele dar nu ma gandeam sa am astfel de vise, acum sunt curioasa daca mi se adevereste visul, chiar sper sa fie asa.
Andreeap, ce mai face prietena ta, cea insarcinata?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Da, nasoala predictia de vreme la tine Otilia ....da ce sa facem, nu putem face nik...
Da, bune idee sa trecem in dreptul mamicilor copilutii si burticile...sa mai variem un pic listuta...eu am separat-o si pe luni (oct, nov, dec, ian)...da n-am pus-o sa nu va suparati

Mergi la inceput

Hai mai Aime, cum sa ne suparam. Eu chiar ma bucur ca are cineva grija sa deschida capitole si sa faca modificari in listuta. Si cred ca va fi ceva bataie de cap pentru noua listuta dar rezultatul sper sa fie pe masura . Ma refer aici si la faptul ca multe mamici degeaba trimitem noi PM-uri in care sa le rugam sa ne trimita datele, pentru ca ele nu au net acasa sau sunt foarte ocupate si nu intra decat rar pe DC. Ce zici facem munca de detectivi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Roxana, subconstientul meu a ramas marcat de patania voastra cu lichidul de facut baloane de sapun. Asta noapte am visat ca Ana in loc sa bea din sticluta de calciu (adora siropurile, cum ma vede cu sticlutele de Calciu, Paxeladine, Nurofen cum vine sa-i dau si ei) a baut din greseala dintr-o sticla de acetona si a inchitit prima gura , si asa in vis tipam la mama sa sune repede in Romania sa afle numarul de la Toxapel si si sa vedem ce facem.

Aoleu, mooor, alta data nu mai povestesc.

Ma bucur de vestile bune despre Rares, sper sa fie totul bine de acum incolo!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Ei, Roxana, cum sa nu povestesti, uite asa invatam si noi de ce sa ne ferim. Eu cred ca mi se trage de la faptul ca ieri am vrut sa-i cumpar asa ceva si mi-am adus aminte de patanie. Si apoi doar in somn am fost stresata, nu se pune .
Cred ca ar trebui sa facem un top cu pataniile noastre, acum putem sa zambim cand ne aducem aminte. Eu zic ca pe locul intai este Iris cu agrafa buclucasa, pentru ca ea a ajuns la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FLORI sanatate multa si tie si lui Rares!D-zeu sa va ocroteasca!

mie mi-a facut-o flacaul astazi!am pregatit geanta de mers la piscina si ma imbracam asa ca nu am vazut cand mi-a cotrobait inauntru.dupa ora de inot mergem si facem dus iar cand dau sa ma imbrac ia chilotii de unde nu-s!am spus ca i-am ratacit eu in drum spre cabina de dus,nimic!am rascolit in geanda de n ori pt ca staim cu siguranta ca i-am pus.mi-am luat asa pantalonii si am plecat la umparat chiloti(noroc ca langa club este un magazin)

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Bits
Am gasit la "mamici de mai iunie" ceva despre Flory:
Am vorbit aseara cu ea, era putin mai optimista, ieri dimineata cand se dusese la bebe credea ca gresise patutul cand l-a gasit infasat si fara aparate, Rares mai are un furtunas de glucoza si unul pe care ii dau medicatie, peste zi a papat si cate putin laptic, parca 5 ml odata, 7 odata....sa speram ca e pe drumul cel bun si se linistesc si ei. Si Flory a avut ceva probleme, nu stiu prea multe, cert e ca a avut o operatie destul de grea si are inca dureri, e tot la terapie si cel mai rau e ca in ciuda medicatiei ce ii dau ei tot nu poate sa doarma. Promisese aseara ca incearca sa se culce, dar de cand a nascut nu prea a dormit deloc. A, si ca sa puna capac, a cazut sotul ei si si-a rupt piciorul asa ca acum si el e imobilizat acasa, la pat.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Flory, multa sanatate lui bebicu' si tie refacere rapida.

Dana, sa stii ca si eu tot ca si Cici ma intrebam cum de doarme Iris ca la carte in patut? Eu n-as putea sa-l las pe alex fara laterala. Pai noaptea il aud prin monitor cum se foieste si se loveste mereu de laterale. Uneori muta si patutul din loc (e inca pe rotile, nu i le-am scos, iar pe jos e laminat si aluneca usor). Uneori il gasim dimineata sau dupa somnul de pranz cu patutul in mijlocul camerei. Mori de ras.

Cici, ne-ncuscrim, ce sa facem. Pai daca tu te procopsisi cu doua si eu cu doi, avem de ales?
Nu v-am spus fetelor ca acum vreo 2 sapt. cu cine ma intalnesc pe autobuz in drum spre casa? Doua zile la rand... Cu Cici. Stiam ca lucreaza aproape de mine, dar e prima data cand ne intalnim accidental si de fapt a fost prima data cand ne-am intalnit de cand ne cunoastem pe forum. Si daca-ti stii ce mare-i orasul asta...Uite cum se-ntalnira doua gravidute, cu alti doi bebelusi de aceeasi varsta acasa, si romance pe de-asupra.
Cici, sapt. asta iar am lucrat de la 9-5 si am mers cu autobuzul pe Steels, dar n-am mai dat de tine...
Sapt viitoare lucrez 8-4, dar urmatoarea iar 9-5.

Si la noi e aceeasi vreme cum povestiti si voi. inchis si rece. Maine 17 grade si duminica 23. Si noi care planuisem sa mergem maine la Petticoat la piscina.

.......in 21+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

offf... cate probleme pe capul lui Flory... cred si eu ca nu poate sa doarma, nici eu nu as dormi...itzi sfredeleshte creierul ingrijorarea pentru copil.

Deci Oti , zici ca Iris e in top... acum pot sa zambesc, dar e cumplit cand se intampla astfel de chestii...cum a fost povestea Agrafa.

Legat de temerile pentru copil, de ingrijorarile noastre, de spaime... vreau sa scriu chestia asta... e un citat din Gandacelu:

" ...dintre multele lucruri pe lumea asta care-ti pot da dulcea iluzie (dupa care alergam cu totii mai dihai decat dupa fericire) ca esti mai bun (sa zicem un film, ori o carte, ori o intalnire din acelea esentiale, ori, si mai simplu, o indragostire), singurul care te schimba cu adevarat este vietuirea alaturi de un copil.

nu nasterea lui (expresia ‘carne din carnea mea’ mi s-a parut intotdeauna ciudata: ma uit la puii mei si nu gasesc nici o asemanare intre mine si samanta asta de ingeri) si nici cresterea (avem pretentia ca noi ii crestem? ash! ca noi i-am facut? io una nu… ii las sarcina asta pe umerii lui Doamne-Doamne)

dar de ce? de ce ne face mai buni?
cred ca sunt milioane de raspunsuri la intrebarea de mai sus… fiecare are propriul raspuns… al meu este pentru ca ne invata sa ne rugam.
si mai ales, sa ne rugam pentru altcineva decat propria si pretioasa noastra persoana."

Eu exact asta simt, asa cum a spus ea...

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput