Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 12
roserb spune:
Fetelor, acum nu cred ca e cazul sa devenim paranoice cu pozele, in ciuda tuturor discutiilor care au tot fost pe forum si nu numai. Acum, sa fim serioase, un pervers poate avea ganduri necurate si ne poate privi copilul "cu alti ochi" si cand suntem in parc, si cand suntem la mare, etc, si nu vad cum putem impiedica asta. Pana la urma sunt niste poze si atat.
Personal, nu pun poze cu copiii dezbracati, asta mi se pare cumva aiurea, dar in rest nu-mi fac atatea probleme.Ce poate sa se intample?
In alta ordine de idei, bravo, cuscra, iti faci de cap, singurica fara Mariuca, as vrea si eu cateva zile de libertate...
Azi merg la doctor cu Mihnea , sa vedem ce-i cu degetele de la picioare si cu putza, pentru ca tot intrerupt face si nu-mi dau seama daca in joaca sau nu.
Monica, ce faceti cu varicela?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by andreap
salutare!
Ad-rianna,eu plec pe 1 Iulie la Jupiter,H.Delta.Am fost acolo si anul trecut,camere frumoase,renovate,TV,frigider...e bine.restaurantul e la parter,mancare super buna si la alegere,nu meniu fix.Eu o sa-i dau mancare din restaurant,anul trecut m-am chinuit destul ca aragaz in camera,pasator..etc.E destul de mare si apoi eu i-am mai dat de la restaurant supite,piure si a fost ok.Cu fructele va fi mai greu,nu le mananca decat pasate,o sa vad cum fac.Eu am ales Jupiter ca-i mai liber.Am fost anul trecut intr-o seara in Mamaia si nu reuseam sa strecor carutul printre picioare de oameni.Asa ca,mai ales anul asta cand Mariuca o zbugheste din mana mea mereu,am ales o statiune mai "aerisita",chiar daca e ceva de mers pana la plaja.
Pupici multi si mai vb
POZE
Primavara 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
andreea eu ultima data am fost in 2003 la mare la jupiter si am stat la hotel meteor. mi-au placut si mie conditiile de acolo, faceam insa plaja la plajele private de la neptun pt. ca la jupiter erau sub orice critica. s-au mai imbunatatit oare intre timp. mie mi-a placut la jupiter dar nu e cam urata intrarea in mare? eu tin minte ca erau cam multe pietreera intr-adevar mai aerisit pe acolo dar si mamaia e o statiune mare nu e loc? e asa aglomeratie?
Adriana &
Bianca si Tudor (03.11.2004)
bits spune:
Rosebitzo mama da cu degetelele ce probleme mai aveti?de putz stiam da de degete nu stiu nimic.sanatate si sa speram ca nu-i nimic grav.
octy
7+,KENZO(1nov 2004)
paxela spune:
azi am vorbit cu Flory, sunt ok amandoi, ea e foarte obosita nu reuseste de loc sa se odihneasca acolo , bebe a inceput sa suga de la mami si maine merg acasa
mi-a zis sa va pup pe toate din partea ei, ea nu crede ca va reusi sa intre prea curand , inca are dureri mari de la cezariana
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
cookie spune:
Dragelor, va anunt solemn ca de ieri dupa-amiaza sunt 
Am scapat de stres si emotii, mai ramane sa ma refac cu oboseala... Ma duc sa va citesc din urma, ca n-am avut nici calculator vreo doua zile, si nici timp dup-aia...
bits spune:
bravo cookie sa stapanesti sanatoasa carnetul si sa te fereasca D-zeu de accidente!
octy
7+,KENZO(1nov 2004)
roserb spune:
Felicitari, Cookie, sa folosesti carnetul cu bine si fara peripetii neplacute.Eu am si uitat cand am luat carnet, eheheee, prin 1992, maica, sunt sofer batran.
Flory, ma bucur din suflet ca sunteti mai bine si ca va intoarceti acasa!
Bits, la Mihnea a ramas degetelul "mijlociu" de la fiecare picior cumva in spatele celorlalte , si parea sa-l deranjeze daca incercam sa i-l indrept cu mana. Am fost la un mare ortoped(apropo, super doctor, cine are nevoie il recomand cu caldura)si mi-a spus ca e o chestie genetica (nu stiu de la cine, ca noi nu avem degetele asa, poate de la postas
), si ca nu o sa-l deranjeze si se mai aranjeaza de-a lungul timpului.In plus, am rezolvat si putza, nu era mult prinsa, in schimb avea o gramada de aderente pe acolo, nu a necesitat "taiere" ci doar dezlipire. Bineinteles ca ieri a urlat de fiecare data cand a facut pipi si mi-a fost o mila de el
, dar azi e bine si mi-a zis bona ca face dintr-un singur jet.Parca e putin umflat pe acolo, dar cred ca e normal si sper sa fie OK.Si cu asta , sper ca vizitele la doctor sa se fi incheiat pe saptamana asta(luni am fost si cu Bianca, a fost saptamana investigatiilor
)
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
roserb,bine ca ati rezolvat fara operatie!pana la urma cu degetelele..se va rezolva de la sine?Da,sunt "libera"..dar costa libertatea asta,mi-e un dor de-mi vine sa plang,chiar dorm mai rau noaptea,desi nu ma mai trezeste nimeni
...
Ad-rianna,e bine la Jupiter.Noi facem plaja chiar langa fosta discoteca Paradis,acum nu mai stiu cum ii zice,dupa Meteor,Olimpic etc ,e o plaja f.f larga,fara pietre.E ceva de mers de la Delta,dar ti-am zis,nu se compara cu nebunia din mamaia.Si mie imi placea mai mult Mamaia,dar....dupa ce am vazut anul trecut(e drept ca eu merg si in plin sezon in Iulie) mai bine lipsa!
Azi sunt asa trista.....prietena mea a pierdut sarcina aseara,probabil din cauza malformatiei de la uter.Acum e la spital sa faca chiuretaj
..parca as fi eu pusa in situatia asta,asa ma simt.Offffff
POZE
Primavara 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)