Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 13
paxela spune:
cookie felicitari sa il stapanesti sanatoasa , si nervi de otel
vezi tu cand intri in trafic![]()
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
danette spune:
Felicitari Cookie! sa-l stapanesti sanatoasa si fara peripetzii!
Roxana, bine ca a-ti rezolvat problema lui Mihnea fara interventie chirurgicala...
Andreea, imi pare rau pentru prietena ta... e trist tare cand se intampla asa ceva...![]()
Apropos de avorturi... am citit acum in revista Tango parca.. era un articol...daca e crima sau emancipare?...
In fine, erau mi multe vedete care isi expuneau experientzele in acest sens... si m-a shokat Zina Dumitrescu.. cu numai 21 de avorturi la activ...doar unul singur a fost spontan, sarcina era in 4 luni jumate'
.. asta chiar m-i s-a parut horror, mai ales ca descria cum s-a produs si ce s-a intamplat... nu stiu cum de nu si-a pierdut cunostintza, fiindca eu numai citind simteam ca m-i se face rau.
Ei si cu toate astea a reusit la un moment dat sa duca o sarcina la capat si are un baiat, mare acum...
Ma gandesc la cat de mult se straduie alte mamici sa aiba doar o singura sarcina... si-mi vine sa plang de cat de cruda e viatza...
Dana & Iris 1,6 ani
andreap spune:
Cookie,felicitari ptr.permis...sa te poarte cu bine.Roserb..noi doua babe
,asa e,eu il am din 93!
Flory,felicitari!Sa veniti cat mai curand acasa!
POZE
Primavara 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
Roserbitzo, mey de ce matza frumoasa ai
...motanelu' Mihnea e un dulcinel...si-i da cu ceaiul, nu se incurca...
mikimi spune:
Fetelor si bebelusilor va pup tare , de ieri parca am inceput sa mai am un minutel liber si am resit sa citesc o pagina, ma bucur ca va regasesc in aceeasi formatie.
Urez tuturor noilor burtici sarcina placuta de purtat, va invidiez ca nu sunt si eu asa...dar sper spre sfarsitul anului sa ma lase boala de servici sa ma maresc...
Alexander este la fel de nazdravan ca un Pegas, dar supravietuim tuturor incercarilor la care vrea el sa ne supuna nervii si rezistenta psihica si fizica.
Am vazut 2-3 poze de pe ultimele pagini, aveti aceeasi bebei minunati si d'abia astept sa ne vedem prin parcuri.
dupa 1 anisor-noi noute
Miki si Alexander (12.12.04)
aime spune:
Miki
si
la Alexander!
Mey fetele, da de Felis mai stiti ceva? Ce faci Felis, stiu ca esti ocupata si para-ocupata...mai da-ne un semn...
-ici
paxela spune:
quote:
Originally posted by aime
Mikisi
la Alexander!
Mey fetele, da de Felis mai stiti ceva? Ce faci Felis, stiu ca esti ocupata si para-ocupata...mai da-ne un semn...-ici
felis e ok, super ocupata cu serviciul, cu mihai care progresand enorm ii papa tot timpul , si in plus in ultima perioada nu mai are nici internet acasa ,
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)poze
poze2006
aime spune:
Ok, Paxela, transmite-le pupici si numai bine de la noi..(mie imi apare on line acum, da nu indraznesc sa deranjez
, bine ca sunt bine