Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

dana,soacra-mea e super!ma ajuta de cate ori am nevoie..dar...cred ca vb ta,efectul "bunici" se chiama.Am vb cu bona mai devreme,Mariuca nu mai facea figuri,era bine mersi in parc..deci se poate....si mai rau e ca dupa varul ei e topita,ii plac copii mai mari,clar trebuie sa mai fac unu' de 5-6 ani.
M-am luat cu ale mele si am uitat sa va spun ultimele vesti dspre Flory:ieri l-a tinut ptr.prima data pe BB in brate.A inceput sa manance la biberon chiar si 40ml...azi urma sa-l puna si la san.Se pare ca merg spre bine!

POZE
Primavara 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dana hai sa-ti mai zic una din ciclul: "ce frumos ne jucam cu bunicii(socrii mei)": cand ma intorc intr-o zi acasa, socrii mei stateau cu ei, copiii mei se jucau cu....chibrituri!!!!! am crezut ca o iau razna. am incercat sa ma calmez putin sa nu explodez din nou si intreb si eu...ca na! totusi cu chibrituri???? si raspunsul: "ce sari asa de tare ca doar le numarau nu faceau altceva" . sa mai zici ceva?

Adriana &
Bianca si Tudor (03.11.2004)

Poze noi - IUNIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Adriana, ce frumosi sunt gemenasii vostri, chiar imi era dor sa-i mai vad, !

Despre Iris nu mai comentez, e o papusa vie!

Eveline, sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati de ea!

Miag, vacanta placuta!
Mai , eu nu inteleg si pace de ce nu va puteti bucura de o vacanta in doi,sau de cateva zile fara copilasi prin preajma, eu as fi super-fericita sa pot lasa copiii (ambii, of course)undeva si sa evadez cateva zile, avand in vedere ca in restul timpului, dupa servici plonjez direct la datorie, si uneori chiar nu mai am rabdare.

Dragelor, Mihnea s-a indragostit de olita, e in stare sa-si faca drum si de 100 ori pe zi la baie sa faca pipi (de fapt cred ca ii place in baie, pentru ca de obicei nu-l las acolo, fiind diverse pericole). Asa incat a gasit solutia cu pipi, toata ziua : "mami, pipi" si culmea e ca de cate ori se aseaza se straduieste sa faca cat de putin!
Alta distractie e ca a inceput sa-si deschida singur usile (care special sunt un pic mai inalte si nu ajungea), si una-doua e in baie, unde se suie pe cantar ca sa ajunga si isi da drumul la apa la chiuveta ca sa se balaceasca. Asa incat, spre disperarea mea, am ajuns sa-l schimb de 100 ori pe zi.
Inca o minune care ma streseaza tare , isi ia scaune de la bucatarie, le trage unde are nevoie si se cocoata dupa diverse chestii, trebuie sa fim in permanenta cu ochii pe el, altfel nu-l vad bine.
Pai fratilor, am ajuns la concluzia ca Bianca a fost un inger pana pe la 2,5 ani, nu a distrus, nu s-a cocotat, asculta cand ii spuneai un lucru a doua oara...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

wow...ce-ati mai scris...noi am fost la plimbare + cumparaturi, am facut pa la toate vanzatoarele, am scotocit pe sub tejghele...deh, cercetator ma face mama (sa seman cu mami si tati, doar ca banii sa fie mai multi )

dana, acu vizionez pe Idi, iti vine s-o mananci...i-am arata lui Vladut filmuletu si tot ii spuneam Idi, Idi...a repetat si el, papagalutzu...

Bits-ule face cretulinu mofturivi la papa? eiiiiii bataita la ....glumesc . eu ii dau pe langa nelipsitul iaurt, out moale facut cu branzica almette sau alta crema de branza si cu painica sau sandvisuri cu pastrama de curcan sau de piept de pui, sau ii dau doar un bol de laptic cu taietei si scortisoara sau un bol cu lapte si cu o felie de pandispan in lapte, sau cozonac...sau banana, capsuni cu iaurt...ce-mi mai trazneste prin cap in dimineata respectiva.
Roserb, mey brava baiet ai ...si fata

Adriana, ai vazut ce mancarica de peste ti-am propus?

Gata, ma duc la bucatarie ca-i fac ciorbica de vitel lui pui mic...nu stiu ai vostri pui, dar al meu e inebunit dupa ciorbici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

stiam eu ca am uitat ceva aime . multumesc mult pt. reteta, azi nu dar maine incerc si cu reteta pe care mi-ai dat-o. ca tot ai zis ca faceti "pa" la toata lumea...tudor la fel face "pa-pa" si "tai-tai" si cand e in masina si cand trece cineva pe langa el daca e pe jos. au stiluri diferite de a faca "pa-pa" bianca nu prea vrea

Adriana &
Bianca si Tudor (03.11.2004)

Poze noi - IUNIE 2006

Mergi la inceput

Adriana, uite inca o incercare de-a mea cu peste (care la Vladut are succes), am scris-o la cap trecut, da cum n-ai timp, iata ti-am transcris-o eu

Sufle de crap cu brocoli
o felie de crap fiert, apoi dezosat bine, aruncat apa; un cartof+o juma de morcovel+un buchetel de brocoli fierte la gramada. Am mixat apoi pestele cu legumele si o nuca mica mica de unt, putina zeama in care au fiert legumele si galbenusul de la un ou. Asezonat cu sare, patrunjel si niscai ierburi de la plic...si dat ptr 3 min la 560W la MW. Mi-a iesit un castronel mare din care a mancat jumate, jumate i-o congelez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Aimee pai sa stii ca-mi vine sa-l bat.mancare romaneasca nu serveste nimic altceva in afara de pui cu smantana.totul se leaga cu orezul la el.ii plac hamburgerii facuti de mine,pestele si fff putin ficatelul.fructe si legume nu vrea si pace.ieri l-am lasat flamand pana la 1 si mi-a mancat un castronel de ghiveci.se pare ca asa trebuie sa procedez ca nu a schitzat nimic.a papat tot ca era in stare sa pape si castronul.

va vine sa credeti ca aici nu exista pastrama de pui,crenvusati sau cascaval?astia mananca dimineata orez+peste prajit+supa de soia+muraturi.cand am vazut prima oara m-am crucit.

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Bits...mananca consistent asiaticii astia nu?
Eu nu-i dau crenvusti, pastrama numai de Aldis, ca avem reprezentanta si e superproaspata (m-am mai lipit si eu de vanzatoare, na...ce sa fac) de curcan sau piept de pui din acela intreg...stii tu ca cel de la Agricola din Piatra (de fapt de Bacau)...ultima data mi-a dat vanzatoarea sa iau asa de proba crenvusti cu cascaval...nu i-am dat, ca am eu un fix cu crenvustii (ca nu stiu ce si cum au in ei ) da eu am mancat si erau taaaare buni.
Cum nici cascaval n-au...sau alte branzeturi...mey, mey...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

am gasit cascaval dar la un magazin brazilian de unde-mi iau fasole,faina de porumb,carnati si condimente.au o branza de kko,se lipeste de dinti.ceea ce cumpar eu e branza Philadelphia,Rondelle(asemanatoare cu Almette) si President.spurcaciunea asta mica nu papa decat branza triunghiuri LA VACHE QUI RIE!(sper ca nu am gresit).cate o data ma apuca pandaliile si vreau sa plec sa-mi cresc copilul in RO.eu i-am dat cand am fost acasa crenvusti de pui si cred ca de la aia mi-a facut enterocolita.i-am desfacut din ambalajul vidat,au stat la frrigider si a 2-a zi erau lipiciosi.cu siguranta nu-s sanatosi.i-am gasit crenvusti nemtesti la borcan,conservati in suc propriu dar se pare ca nu-i plac.sincer nu mai stiu ce sa-i dau sa fie bine.

cred ca ma apuc eu sa-i fac rulada de pui la cuptor.sper sa pape ca mor cand vad ca-mi pierd timpul gatind si nu mananca.

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ei, ce de patanii cu copilasii vostri, dar trebuie sa simtim si noi ca suntem parinti, nu? Ca doar n-o sa cerem de la ei sa fie ca adultii...Asta-i mai spun si sotului care e uneori rigid cu alex. Ii lipseste acea flexibilitate in impunerea regulilor care mie mi se pare totusi necesara. Nu vreau sa fac militarie cu alex. Am si eu regulile si rigorile mele la care tin, poate si fixuri, dar uneori mi le ajustez in functie de situatie. Si mai fac si exceptii caci vreau sa invete si alex ce inseamna sa faci compromisuri, sa fii flexibil. Eu il vad pe sotul meu cum a fost crescut si are niste rigori ale lui mai ales in materie de judecat pe altii. Si caut sa-l inmoi pe sot pe undeva ca sa nu-i transmita si lui alex aceleasi tare... La noi sunt lucruri tabu, nenegociabile, unde alex stie ca nu i se permite (cum ar fi datul in noi - el experimenteaza in fiecare zi cat de mult i se permite sa ne loveasca - el nu o face cu intentia de a ne lovi pt. ca-i nervos, ci are un soi de exaltare pe care si-o exprima asa si care mi-e mi-e tare antipatica. Sau vine si ne racaie cu unghiile pe picioare sau maini, doar ca sa ne vada cum ne "au"-ciuim prin casa). Dar are si lucruri unde nu vad sensul unor restrictii absolute, cum ar fi joaca cu anumite obiecte. Cu unele chestii eu consider ca supravegheat se poate juca cu ele, dar tati crede ca nu e joaca de copil atat timp cat nu e jucarie.
Asa ca Dana, la noi eu sunt mai permisiva, tati e mai strict. Desi iti spun, dupa ce-i atrage atentia pt. ceva ce "nu se face" sau ii interzice ceva, imi spune cat il doare sufletul vazandu-l cum il priveste cu ochisorii lui rugatori sau nedumeriti...

.......in 22+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput