Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

danette super fetita, eu as mai face inca vreo 3-4 ca tare dragasasi copii faceti voi (acu sa nu dai cu rosii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andreea, sorry, eu nu am inteles exact .. ce legatura faci tu intre supararea de ieri a Mariucai si plecatul la Pitesti la soacra ta...? Crezi ca o rasfatza prea tare ?

Nici eu nu o prea las la soacra mea, fiindca o lasa sa faca ce vrea ea si Iris e un soi de mic catar... asa ca asta imi mai lispeste sa o lase sa faca ce vrea ea si apoi cand vine acasa m-i se urca direct in cap. Si ma deranjeaza rau de tot ca o lasa sa se murdareasca... eu nu suport asa ceva.

Mey io nu pun poze cu Idi ca s-o laudati... dar de cand cu aparatul asta fac sute de fotografii si unele imi par reusite, haioase sau vad eu ceva dragutz in ele si simt nevoia sa le impartasesc cu voi... sau alti prieteni de-ai mei... de vreo 1,6 ani Iris e universul meu, cu ea stau tot timpul... cam asta e ideea...

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Carmen... nu dau, mey...
Zilele trecute vorbeam cu sotzul meu de bb nr. 2 si m-a pufnit rasul ca a incercat el o alta tehnica de a ma convinge... adica mai nou e foarte sigur ca noi o sa mai avem o fetitza...(asta fiindca stie ca eu tot o fetitza as vrea)..
Si cum la prima sarcina el a fost cel care chiar a simtzit ca o fetitza va fi ( a visat-o de cateva ori)... acum ma zapaceste cu premonitiile lui...

Da mai trebe' sa astepte un pic...ca eu vreau sa simt dorintza aia de a avea al doilea copil... ca altfel nu as putea sa fiu total dedicata, asa cum am fost la sarcina cu Iris.
Adica vreau sa fiu bucuroasa de o sarcina, nu nervoasa.

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Dana,noi o laudam ca avem de ce...Nu stiu ce sa zic ref.la soacra-mea..eu stiu ca ea are intentii f.f.f bune,dar m-am speriat de reactia fetei mele aseara,nu ma mai intelegeam deloc cu ea!Nu ma asculta,urla la cea mai mica observatie...ti-am zis.E clar ca e legat de prezenta ei,care probabil nu o cearta nciciodata,ii face toate poftele...aseara nu mai era copilul meu asa de nebunica se facuse,in sensul rau,cu trantit cu fundu'de pamant...si toata gama de istericale.Acum am vb cu bona,e super cuminte,in parc,se joaca...alt copil.Iar cu plecatul la Pitesti,nu-mi convine ca din 2 in 2 saptamani sa o trimit de marti sau miercuri la Pitesti si eu sa stau atatea zile fara ea..egoism,nu?

POZE
Primavara 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

eveline felicitari!sa creasca mare si sanatoasa!

andreap sa stii ca si al meu mai face asa in zilele lui proaste.ce sa-i faci sunt si ei niste omuleti cu personalitate,sentimente,au si ei ca si noi zile rele asa ca trebuie sa avem rabdare.

i-am vazut pe gemenusii grupului nostru.frumosi foc!si mie tot pozele in halatele imi plac.sunt curioasa adriana:cand il alinti pe unul nu vine si celalalt?

onitzo cred ca nu mai vreau sa trec prin chinurile unei nasteri normale asa ca tot pt cezariana optez si tura asta

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dana ce minune e iris!! cred ca te plictisesc deja cand iti spun ca ma minunez de ea de fiecare data. ce frumos stie ea sa spuna "1 an". rochita e absolut superba. cred ca e din in, eu iubesc inul....numai sa nu trebuiasca sa-l calc. pai nu o laud pe iris, doar ca nu ma pot abtine. cat despre vizitele la socrii...cam asa sunt si ai mei, ii lasa sa faca ce vor sa se murdareasca si daca le spun ceva, sa te tii, nu mai vorbeste soacra mea cu mine o saptamana. la ai mei e mai simplu sa-i las pt. ca le-am facut "instructajul" si le spun de fiecare data ce astept de la ei. si dragii de ei nu se supara. avea fulguletz un motto candva: "soacra nu-i ca mama"
miaq calatorie si sedere placuta la paris. ce frumos, lasa ca meriti o pauza, nu?
eveline sa-ti traiasca nepotica. si fericita mamica
andreea . asa sunt de draguti cum stiu ei ca fac baita cand le dau halatele..sunt in culmea fericirii. si eu o sa-i trimit pe piticuti la parintii mei saptamana viitoare si cred ca o sa ma topesc si eu de dor...again. dar lor le e bine acolo si asta conteaza. cat despre crizele de care povestesti tu....are si tudor asa ceva si nu stiu cum sa procedez

sunt foarte bucuroasa azi tocmai am vorbit cu miki la telefon si vin vineri in cluj. abia astept sa-i vad ca mi-e dor de ei rau de tot

Adriana &
Bianca si Tudor (03.11.2004)

Poze noi - IUNIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

pls spuneti-mi ce le dati sa pape dimineata la copii?sunt in lipsa de idei si ma enerveaza asta micu ca nu papa dimineata.astazi i-am facut omletica si cu iaurtel nici nu le-a bagat in seama.paine cu unt si gem nu ii place.fructe nu mai papa.

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

uite ce le dau eu dimineata:
- omletica
- banane cu iaurt si branza vaci/cereale
- paine cu unt si gem/sunca/cascaval/cremvursti
- paine cu almette
- gris cu lapte sau taitei cu lapte, insa dintr-astea nu le-am mai dat demult dimineata, le dau seara

mey voi mergeti careva la mare anul asta? cam ce statiuni s-ar potrivi pt. copii, asa ca sa fie si plaja nisipoasa si intrarea lina in mare, mai putina galagie...nu stiu eu m-am gandit la mamaia dar acolo nu am mai fost de ceva ani buni. mi-ar prinde bine ceva sfaturi ca tare i-as duce anul asta la mare. desi mi-e groaza sa mergem doar noi cu 2 copii

Adriana &
Bianca si Tudor (03.11.2004)

Poze noi - IUNIE 2006

Mergi la inceput

Aha... Andreea.. stiu ce zici...
Din pacate cam asta e "efectul bunici"... in general...

Te cred ca nu-ti convine, nici mie nu mi-ar conveni... si poate as fi mai ingaduitoare daca ar fi vorba de mama si tata... dar cand e vorba de socrii eu chiar ma enervez.. desi vorba ta stiu ca intentziile nu sunt rele, dar pe undeva e firesc sa m-i se para fireasca metoda de educatie pe care am primit-o eu si felul cum sunt parintzii mei ...oricum sunt mult mai pretentiosi si mai exigentzi chiar asa bunici cum sunt si ei... topitzi dupa nepotzica lor...

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Hehehe.. asa-i cum zice Fulguletz... "socra nu-i ca mama"..

Cateva exemple care ma fac pe mine sa fumeg...
- ii da pixuri si carioci sa se joace... ca nah... are voie orice... acasa vine cu hainele in ultimul hal si cine le spala??? Danaaaaa... si freaca bine cu manutzele ca altfel nu iese...(inclusiv cu mainile fetitzei trebuie frecate ca toata e colorata) - imaginati-va ca inclusiv pe fotoliile lor o lasa sa scrie... is normali oare???

- daca ea vrea sa se urce in varful mesei poate sa se urce.. o suprevegheaza ei dar mie nu-mi convine fiindca eu i-am spus clar fetitzei ca nu are voie pe masa cu picioarele ... acolo mancam si punct. In general au tendintza sa o lasa sa faca ceva chiar daca eu interzic si va imaginati ce nervi imi provoaca.... mi-e jena sa am cret cu ei si ma cert cu sotzu' care imi reproseaza ca ii detest pe parintzii lui si ma leg de orice. Fie vorba intre noi si Mircea e cam permisiv... si eu sunt fix la 180 de grade.

- o lasa sa se joace cu nisip si pietricele si apoi nici nu o spala pe maini... ca ce daca face diaree si copii ei au avut diarei...

socrul meu e si mai enervant...
Si astea sunt doar cateva exemple dar as putea continua...

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput