Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
eveline spune:
Va pup si eu fetelor...inca n-am scapat de emotii...acu e in operatie....uh...
Ana si Bianca-iubita
danette spune:
Salutare!
Aime eu tocmai asta am facut acu' 10 min... mi-am baut
... dar cu placere
mai beau una cu tine...
Offff sunt tare bucuroasa
ca a iesit en fin soarele si la noi... dar nu stiu cat o sa tzina...hmmm deja sunt o idee pesimista.
Iris e in gradina deja cu bunica asa ca am zis sa trag o geana pe DC... ca deh'... dependentza asta...zici ca nu pot sa-mi incep ziua fara
.
Am pus un filmuletz nou de ieri aici..si cateva poze cu micutza mea gimnasta.. tocmai primise o rochitza noua si a trebuit s-o fotografiez... Iris, 5 iunie 2006
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
danette spune:
Miag, ce fain ca mergi in Paris!!.... bucura-te mey... lasa ca vii acasa si-l vezi pe Rolland ... eu as fi in al 9-lea cer sa pot sa plec 5 zile...
Adriana te
...
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
eveline spune:
Uraa....

....s-a nascut Claudia Ioana...3020g (super de bine avand in vedere ca la ultima echo, cu 3 sapt inainte i-a spus ca are 1800g).....asteptam venire mama din sala de operatii.....va pup!
PS. Iris ca de obicei e o papusa....
Ana si Bianca-iubita
paxela spune:
quote:
Originally posted by eveline
Uraa........s-a nascut Claudia Ioana...3020g (super de bine avand in vedere ca la ultima echo, cu 3 sapt inainte i-a spus ca are 1800g).....asteptam venire mama din sala de operatii.....va pup!
PS. Iris ca de obicei e o papusa....
Ana si Bianca-iubita
sa fie sanatoasa si fericita , refacere rapida mamicii
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)poze
poze2006
danette spune:
Felicitari la matusica Eveline...sa ai o nepotzica sanatoasa si frumoasa!
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
eveline spune:
Multumesc fetelor....cel mai mult ma bucur ca are Bianca o verisoara oarecum apropiata ca varsta....caci mai are un verisor dar el are cam 8 anisori...ca pana-i fac eu o surioara sau un fratior macar sa aiba cu cine se juca!
Ana si Bianca-iubita
andreap spune:
felicitari Eveline,sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa!
ca de obicei Dana...Iris e superba,asa ca ce sa-ti mai zic?
Miag,petrecere frumoasa!
Ad-rianna,sunt asa dragalasi piticutii....mie imi plac de mor in halatelele lor de baie
......
mariuca iar pleaca azi cu tati la Pitesti!Sunt asa trista...i-am spus ca e ultima data cand mai fac asa,sa gaseasca alta metoda....
Aseara a venit la noi soacra mea cu verisorul Mariucai(care are 8 ani)si dupa care fata mea e topita
.ma rog..ideea e ca a reactionat f.f.f.f. urat fata mea
..adica:urla daca unul din ei voia sa plece mai incolo(si numai 1 m),urla daca ii spuneam eu ceva(interdectie adica),urla ca vrea "batze",ea care in tricicleta cu mine nu face fitze din astea...Ce sa va zic,a fost de nerecunoscut!Se trantea pe jos,incepea sa se dea cu fundu'de pamant...nu stiu cum sa reactionez la crizele ei de rasfat
,altfel nu stiu sa le denumesc....Ma gandesc serios sa nu o ma trimit la soacra-mea,nu stiu ce e,dar parca era nebuna(doamne fereste!)aseara.
Pupici si o zi buna
POZE
Primavara 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)