Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by onitza

ADRIANNA, mi-au placut mult pozele! c emari s-au facut!!! intr-adevar e vizibil ca ai doua bijuterii, Bianca e dulce foc, are o privire ce arata ca e isteata foc si Tudor, ai sa razi, dar mi se pare, ca desi serios, are trasaturi foarte delicate, nu soun de fetita, ca sa nu ma bati, dar are niste ochi superbi!!!!! or sa franga bebeii tai multe inimi, prima victima e Paul din partea Biancai!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

ce cuscre o sa mai fim noi tu draga mea!!! de tudor mi-a mai zis multa lume ca e...asa cum zici tu, iar bianca...e isteata foc, acum se joaca cu cartile mele de credit*9

Adriana &
Bianca si Tudor (03.11.2004)

Poze noi - IUNIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Adriana, scumpi foc gemenasii, de Bia sunt indragostita iremediabil. Ma bucur ca nu esti asa stresata de silueta ei si ai inteles ca vrea fata sa fie manechin . Imi place mult poze de aici si nu am putut sa nu remarc si costumasul similar cu al Anei, iata proba !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

oti-oti, eu o iubesc pe ana de cand am vazut-o in pozele in care dormea pe unde apuca si cand am vazut-o manjita cu albastrul de metil. o pomenesc de atatea ori si am aratat-o multor prieteni. trening dintr-ala are si iris a lui danette...

Adriana &

Poze noi - IUNIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, am pus listuta la locul ei, mai completati voi...aam sters-o de pe pag.2
Fulguleeeeee, am pus listuta, iti placu?

Delia, ce e cu voi? Nu mai ne spuneti nik?
Roserb...ce-ti fac aia la munca darling, te obosesc in halul asta ca nu mai dai si tu un -ic, un semn , ceva?

Si tot pigulind lista, am vazut o gramada de fete care n-au mai dat pe aici...oare ce-or mai face? Piticii lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Adriana, Oti, iaca probasi la noi...

draga Adriana: F.F.F.frumoase pozele cu Tudor si Bianca sunt niste copii tare dulci... Bianca e asa de finutza......mi-era dor de ei, sa-i vad... si tu intri asa de rar...
pupicei la ingerashi

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

danette si multumim mult. e placut sa primesti aprecieri de la o mamica atat de frumoasa si mai mult mamica unei frumuseti in toata puterea cuvantului.
acum chiar m-am emotinat

mamicilor voi ce retete cu peste le mei faceti copiilor? ca eu le fac un fel cu bulion si pireu de cartofi dar deja s-au cam saturat si nu prea le mai place. si nu mai am alte idei

Adriana &

Poze noi - IUNIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Va pupam, copilasi si mamicute .

Noi am avut ceva probleme de sanatate(mai exact tati, vechile lui probleme cu gatul, care s-au acutizat), asa ca n-am mai apucat nici macar sa arunc un ochi pe forum, dar ne-a fost dor de voi...

Felicitari, Bits! Iti doresc o sarcina usoara si frumoasa.

N-am vazut inca pozitele, dar asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce mari si scumpi si nazdravani ati devenit.

Aime, , ti-am raspuns pe mess, sper ca ai primit...cat despre listuta, super, iata cum iti arati din nou maiestria, bravo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Delia si de la noi

Chiar voiam sa va zic ce-am inventat eu ieri cu peste, dupa sufleul cu brocoli de saptamana trecuta care l-a lins efectiv. Deci am fiert pestele, l-am dezosat. Intr-un pic de ulei, am calit un sfert de dovlecel dat prin razatoarea mica si o rosie mare, decojita, am pus condimente de peste (am avut Galeo), apa. Cand legumele s-au facut am adaugat pestele dezosat si le-am mai dat cateva clocote, am lasat mai cu zeama ca sa pape cu painica. A mancat de s-a lins pe botic...e drept ca lui ii place pestele tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dana, Adriana, ce coincidenta . Ana l-a primit de la fratele sotului in toamna. Si isi face toata ziua de lucru cu fermoarul, n-am vazut asa ceva, ma gandeam ca se plictiseste repede dar nu a fost asa.
Dutzi, multa sanatate sotului si lui Iustinel dragutzel!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

fetelor, vedeti ne tinem de promisiune si intram si noi mai des pe aici...am fost cumintzei si am citit tot ce ati scris la acest capitol...
Eu de joi plec la Paris, fara bebe si stau 5 zile..cred ca o sa innebunesc de dorul lui..

onitza, la multi ani fericiti alaturi de sotz...

pupici la toata lumea

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput