Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 4
andreap spune:
Eveline,bafta!Si sa ai o nepotica(e bine,e fetita???)sanatoasa,frumoasa si norocoasa!
Onitza,felicitari ptr.cei 2 ani!Si sa sarbatoriti cum trebuie evenimentul![]()
POZE
Primavara 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Otiliav spune:
Andreea ma bucur mult pentru prietena ta, tare imi place cand vestile sunt bune si totul se termina cu bine.
Eveline, ce sa zic sanatate multa si nastere usoara. Sa stii ca si eu am stat 18 ore in sala de travaliu si in sala de nasteri. Am vazut 1 nastere super usoara, normala, primul copil 3200, 1 nastere putin mai grea in timpul travaliului, expulzia a fost usoara desi fetita a avut 4250 si tot primul copil si inca o nastere, a doua, o fetita de 2800, prematur, mama nu a zis nici pas, era al doilea copil. Vreau sa spun ca nu m-au speriat nasterile, poate pentru ca nu au fost probleme si totul relativ usor, mai ales ultima care au adus-o cu copilul in expulzie si doar ce au avut timp s-o urce pe masa. Poate prinde si cumnata ta curaj si naste normal
, mai stii, poate asta este strategia doctorilor.
Bits, sa stii ca in ultima vreme am avut tendinta sa-i cumpar hainutze rosii, am poftit la Bianca (Vio)si Mariuca (Andreeap) si am fost tare fericita cand i-am gasit palariuta rosie. Ea a primit foarte multe hainuteze cadou, deh este singurul copil in familie si majoritatea roz, de a ajuns sotul sa-mi spuna macar noi sa-i cumparam alte culori.
Ieri era tot asa cu caciulita si i-am tras si gluga de la hanorac ca batea vantul rece, si ne-au vazut niste parinti care treceau cu masina si clar li s-a parut foarte suspect ca este imbracata asa, dar ea inca are muci si tuseste putin, iar palariuta nu este de ajuns uneori.
Va pup, ma tot striga Ana de afara, "mami, mami", plec la ea si-mi iau si laptopul in gradina
, asa ca o sa fiu cu voi toata ziua, sunt libera azi este sarbatoare aici.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
eveline spune:
Otilia, ar fi super sa fie asa....eu incerc s-o conving de nu stiu cand sa nasca normal....e tanara, n-are nicio problema, copilasul se pare ca nu e mare....dar ea nu si nu....colac peste pupaza se pare c-a ramas marcata cu adevarat de ce a vazut in sala de nasteri....abia putea sa vb la telefon....si mai are de stat acolo toata ziua si la noapte. Eu i-am spus sa plece la plimbare in curtea spitalului (e la etajul 5, poate daca urca si coboara scarile alea o apuca ceva....sper eu).
Uf, de-ar trece sa fie totul bine....mai nou e speriata ca naste marti 06.06.2006....ca sa vedeti la ce-i zboara mintea...saraca...
Ana si Bianca-iubita
ad_rianna spune:
salutare dragele mele! ce mai faceti voi? 
noi avem multe de povestit dar timpul liber...e un dusman cu care am renuntat sa ma lupt...castiga mereu.
sa va spun rapid despre ei: nu spun cuvinte in afara de "mama-tata-papa-apa" dar vorbesc intre ei si cu mine tot timpul. pe o limba cunoscuta doar de ei. daca ati vedea cum gesticuleza si folosesc intonatii...eu sunt de vina ca nu-i inteleg. nu prea mananca, bianca mai ales ma dispera are mese cand doar 6-7 lingurite de mancare si gata. sunt si cam slabuti dar nici nu au cu cine semana altfel. se catara peste tot, ma mir pe unde-i gasesc uneori si ce ma bucura mult e ca se joaca impreuna. ii puti vedea si in poze. se alearga prin casa, rad in hohote pana cand inevitabil se lovesc si oincep sa planga
sper sa pot reveni cat de curand si sa aflu ce ati mai facut voi.
am pus si cateva poze mai noi sa vedeti cat am crescut. diferenta intre ei e deja cam de 5 cm...Tudor e mai inalt, bineinteles.
aime super listuta
onitza multi ani fericiti impreuna si o viata frumoasa
eveline medicii stiu ei ce fac. e vorba de cezariana nu? sa tinem pumnii sa fie totul bine. stresul???? care stres? nu e voie, voi cei din jur trebuie sa-i tineti moralul ridicat
am si eu o rugaminte la listuta...nu se poate sa punem si "gravidutza" in dreptul mamicilor care sunt insarcinate? mi-am dat seama ca am ramas mult in urma acum ca am aflat ca si bits e insarcinata. felitari dragutzo si sa ai o sarcina frumoasa si cat mai usoara
oare mai am timp sa vad si pozele? mi-e tare dor de toti voiniceii si printesele
Adriana & Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ad_rianna spune:
hai ca daca am putin timp am schimbat si semnatura, am pus acolo pozele noi
Adriana & Bianca si Tudor (03.11.2004)
Poze noi - IUNIE 2006
onitza spune:
Buna din nou! ADRIANNA, pupicei, imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa ne vedem in CLuj!!! am sa te rog, daca e ok si pt tine, sa imi dai pe PM nr tau de mobil, nu se stie cand imi mai fac drum pe acolo si poate te sun!!!
pupicei si ingerasilor tai, imi imaginez ce scumpi sunt cand comunica impreuna si se joaca!!!!
tu cum mai esti?? 
Multumim de urari pt azi!! sper sa apucam sa sarbatorim, avem si noi multa treaba, abia ne-am intors din excursie si am ramas in urma cu treaba!
azi a fost prima zi dupa un an jumate, cand am dormit panaa la ora 11!
moaaamaaa, nu imi venea sa cred cat e ceasul! de azi, voi lucra de acasa, nu mai ma duc la sv, pana implineste paul 2 anishori! ce mi-a spus mma la telefon azi: e ca paul nu se impaca sub nici o forma cu nepoata prietenilor de familie ai parintilor mei, care are 2 ani! cum il vede pa paul, cum se infige la el si il impinge, sa nu faca ceva ce vrea ea sa faca!
el, la inceput, o lasa in pace, dar cand vede ca se ingroasa gluma, se duc esi el la ea si o ciupeste!!!
mey, dar de la inceput nu s-au placut astia mici, cum se vedeau , cum paul incepea sa planga, si Stefania, sa se dea la el sa il ciupeasca!
noroc ca il iau la Bucuresti, asta maine fiind!
Sa va spun o faza mishto !!! vorbeam cu OTI pe mess, cand imi spune, ca ANA i-a zis pe nume lui PAUL (PA), cxa l-a vazut in poza din fereastra de la mess!!! m-am topit, de dragul ei!!!! pupic Anutei!!!
BITSULINA, sarcina usoara!!! sa te bucuri de fiecare clipa si sa fie o sarcina usoara si o nastere naturala, daca se va putea!!! 
Va urez o zi super!!!
AIME, super listuta!! felicitari!!!
ANDREAP, ce mai faci ???? imi pare rau ca Maria se trezeste saracuta cu dureri!! asa si Paul, si mai nou iar tuseste!!!
MONICA, multam mami de urari, esti dulce!!! ce mai face gradinita????
ROSERB, sper sa prindeti vreme buna in Bulgaria! noi nu am fost pe litoral, dar am auzit ca e intradevar frumos! poate mergem si noi anul asta!!!
MICHE, IOANADU, RALUCA...ce mai fac puiutii vostri??? miss you!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
aime spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
am si eu o rugaminte la listuta...nu se poate sa punem si "gravidutza" in dreptul mamicilor care sunt insarcinate?
deja e pus semnul adriana, doar daca am uitat eu pe cineva ...
am vazut pozele gemenasilor...sunt asa scumpei, Bianca are niste ochisori
, iar tudor e un barbatel....si mi-s dragi cum dorm ei acolo pe jos, dragii de ei...
aaaaa, si fetele mamici de 2 cupilasi, mai completati voi, cu datele surioarei /fratiorului, eu am stiut doar la Roserb...
onitza spune:
ADRIANNA, mi-au placut mult pozele! c emari s-au facut!!! intr-adevar e vizibil ca ai doua bijuterii, Bianca e dulce foc, are o privire ce arata ca e isteata foc si Tudor, ai sa razi, dar mi se pare, ca desi serios, are trasaturi foarte delicate, nu soun de fetita, ca sa nu ma bati, dar are niste ochi superbi!!!!!
or sa franga bebeii tai multe inimi, prima victima e Paul din partea Biancai!!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by aimequote:
Originally posted by ad_rianna
am si eu o rugaminte la listuta...nu se poate sa punem si "gravidutza" in dreptul mamicilor care sunt insarcinate?
deja e pus semnul adriana, doar daca am uitat eu pe cineva ...
am vazut pozele gemenasilor...sunt asa scumpei, Bianca are niste ochisori, iar tudor e un barbatel....si mi-s dragi cum dorm ei acolo pe jos, dragii de ei...
aaaaa, si fetele mamici de 2 cupilasi, mai completati voi, cu datele surioarei /fratiorului, eu am stiut doar la Roserb...
aime scumpa mea abia acum am vazut "gravidutzele"
. si multumesc pt.aprecieri. si tie eveline, sunteti foarte dragutze. adevarul e ca nu sunt cei mai frumosi si cei mai cuminti copii, dar nu as vrea pentru nimic in lume sa fie altfel
. cu bianca parca ma inteleg mai bine, e mai cumintica. tudor e mai nervos si daca nu-i este ceva pe plac uneori face adevarate crize: tipa si da din picioare...se arunca pe jos...adevarul e ca nu prea stiu cum sa procedez cu el, mi-e teama sa nu gresesc cu ceva. la somnicul de seara in schimb face figuri bianca, mai nou nu doarme decat in patul mare din alta camera. si cand adoarme o duc la ea in patut. cu tudor nu am probleme, il pun in patut si adoarme. bianca se trezeste noaptea si tipa cred ca are probleme cu dintisorii ca doar dupa ce o fac cu gel se calmeaza. acum au amandoi diaree de cateva zile si mi-a zis pediatra sa le dau enterol iar daca nu le trece in 2-3 zile sa-i duc sa-i consulteAdriana &
Bianca si Tudor (03.11.2004)
Poze noi - IUNIE 2006