Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 3
Otiliav spune:
Aime, mie imi place tare mult listuta, felicitari pentru idee!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
BAAAUUUU!!!!! Ma mai tineti minte???? ![]()
se pare ca da, mi-ati facut o surpriza frumoasa cu urarile, multam mult! Mi-am petrecut ziua in autocar jumate de zi am fost cu colegii in Bulgaria, ne-am distrat, ne-a cam alergat sefu,dar aseara am ne-a lasat de capul nostru, am fost la cumparaturi si apoi in club, a fost supeeeeeeeeeeer! eram in jur de 20 de pers, am baut cockteiluri si am dansat ca nebunii!!!![]()
Maine, eu si Mihai implinim 2 ani de casnicie!
sa dea Domnul asa sa ne mearga si in continuare!!!
imi cam miroare mie ca mi se pregateste ceva maine seara
si ma amuza ca nu a mai facut asta!!!![]()
Paul e bine, cam agitat, i-au dat maselele, vestea proasta e ca nu mai mananca, plange rau cand vine ora mesei si vede ca ii dai sa manance!
in rest e activ si vesel.
Am vazut pe sarite poze cu copilasi frumosi, tunshi, filmulete bravo fetelor, ce amintiri frumoase veti pastra vii/!!!! Poate am sa pun si eu poze cu turistii mei, cativa dinte ei, poza de grup mi-o va trimite liderul lor cand va ajunge in Canada. A fost super in tur, munca multa, dar, s-a meritat!!!
Va doresc o seara minunata!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
monica-elizabet spune:
la multi ani! onitza
pentru cei 2 ani de casnicie, sa fiti sanatosi si fericiti ca si pana acum.
toate fetele si copilashii, sa aveti o zi minunata
monica
eveline spune:
Fetelor am emotii....in vreo doua ore o sa am o nepotzica...da Doamne sa fie bine! (parca n-as fi trecut si eu prin asa ceva....se pare ca emotiile sunt mai mari de "pe margine")!
Ana si Bianca-iubita
aime spune:
Eveline, pai sa-ti vina nepotica pe lume rapid si fara probleme si sa fie sanatoasa!
-ici la iubita
Onitza, multi ani fericiti....pai eu cred ca-s un fel de mamasha aici, cu cati ani numaram noi de casnicie
...sau m-oi fi maritat prea tanara ![]()
Fetele mai ziceti de listuta, o lasam asa...multum la cele care au apreciat mazgalelile mele ![]()
pe toate
paxela spune:
onita la multi multi ani fericiti impreuna
aime e super listuta las-o asa e mult mai vesela
eveline sa iti traiasca nepotica
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
eveline spune:
mey....culmea cu doctorii astia....cica o baga maine in operatie...sta fata o zi si o noapte in spital degeaba....sau nu degeaba, ci ca sa-si mareasca stresul...ca nu era destul de stresata....culmea dom'le
Ana si Bianca-iubita
bits spune:
Eveline sa de-a Domnu sa fie totul bine!face cezariana la cerere sau i-a fost impusa?saraca mama are ce se stresa la cate povesti va auzi prin spital.pupici
Onitza multi ani inainte!sa a iubiti la fel de mult ca si acum!
ce scumpa e Ana in leagan.ii sta tare bine in roz Otilia sa stii!
noi suntem bine ,nu tu greturi nu tu nimic.am avut o micutza scurgere maronie dar slava Domnului nu a fost nimic grav.sper sa fie bine in continuare!
octy
6+,KENZO(1nov 2004)
andreap spune:
Buna dimineata!
Aime,mai tu esti priceputa in toate
..e super listuta ta!
Otilia,e frumoasa foc Ana,mai ales in poza asta,e dulce rau!(http://pg.photos.yahoo.com/ph/otiliavermeulen/detail?.dir=/e8efre2&.dnm=a08dre2.jpg&.src=ph).Si la noi e destul de racoare ptr.luna Iunie,aseara la 10 erau doar 14 grade
..si eu care sunt "Baba Dochia"...Prietena mea insarcinata este momentan bine,are deja 12 sapt.A avut ceva emotii ptr.ca la prima analiza i-a iesit CMV pozitiv,apoi repetata la Cantacuzino a iesit negativ.A avut si un hematom destul de mare,pe care l-a eliminat,s-a speriat rau,iti dai seama,a crezut ca a pierdut BB.Sa speram ca o sa fie bine,are o malformatie la uter....
De 2 nopti Mariuca se trezeste plangand rau,tipa "mama batze"..adica in brate,si continua sa scanceasca chiar daca o iau langa mine in pat.Oare de la dinti?ca aseara a avut si ceva febra,37.9 in fundulet.sambata noaptea am luat-o in brate si m-am plimbat cu ea prin casa ca atunci cand era BBlus,asa rau plangea si suspina,apoi a reusit sa adoarma la mine pe burta..sunt franta de oboseala!In rest e bine,vorbareata,nebunica...toate la fel
Pupici si o saptamana frumoasa
POZE
Primavara 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
Bits e cezariana la cerere....ca e superfricoasa...asta e, ce sa-i faci....acu o sa fie si mai si...btw, sta in sala de travaliu, ce minte au si astia....
Ana si Bianca-iubita