Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 2
try spune:
Dana, si mie mi-a ramas in minte ideea asta a lui gandacelu si mi-am dat seama atunci cat de multa dreptate are. Practic ea constientiza ceva ce eu nu reusisem sa pun in cuvinte si doar simteam. Pana sa raman insarcinata cu alex nu ma rugam niciodata decat pt. sufletul meu, pt. binele meu etc. Dar decand l-am avut in burtica pe alex am inceput sa ma rog pt el, sa-mi pese mai mult de sanatatea si binele lui, am ajuns sa-mi doresc pe lista de prioritati tot ce stiu ca-i mai bine pt. el, inainte sa ma gandesc la confortul meu. Inclusiv dorinta de a avea un al doilea copil a fost tot timpul hranita de Alex, de faptul ca vroiam sa-i pot darui lui un fratior sau o surioara, sa-i pot oferi bucuria de a avea un frate/sora cu toate experientele bune si rele care deriva dintr-o astfel de relatie. Mi s-a parut egoist din partea mea sa ma protejez pe mine de alt efort si sa-l privez pe el de experienta asta. Nu-s bogata si poate niciodata n-o sa fiu un adevarat sprijin financiar pt. copiii mei, insa daca pot sa le ofer altceva care sa le faca sufletul mai bogat, nu stau prea mult pe ganduri.
Practic toate bucuriile lui alex sunt automat si bucurii pentru mine, deci orice fac care sa-l bucure pe alex, implicit duce si la o satisfactie a mea.
Doamne cat imi iubesc copilasii!!!! Prin ei am invatat atatea lucruri bune ca mi-e imposibil sa concep viatza unui om fara copii si ma gandesc cat de stearpa trebuie sa fi fost viata unuia care nu a avut niciodata copii.
.......in 21+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
fulguletz spune:
servus fetele harnicutze la scris!
mey, si noi ne plangem de o vreme super tampita...de o sapt a venit iarna...8-10 grade cu vant si ploaie la greu, ba ploua si cu gheatza
, ce sa zic, ca la nebuni
...Ne-am plictisit de stat in casa, si nici vizite nu am facut ca am fost cam racitzi
.
azi mi-am facut programamarea pt operatia de deviatie de sept plus sinuzita plus canal ingust nara stanga plus amigdale de scos
... o fericire , ce sa mai..asa ca la sf lui iulie sunt prin spitale 
...asta e, altfel nu se poa!
Flory, tinem pumnii sa fie totul bine!
Bitsone, mey, sa fie intr-un ceas super bun!
o sarcina fara boraturi si alte alea!
dar de ce a trebuit neaparat sa-t mai cumperi chilotzi ...pana acasa mergea si fara, nu?![]()
l-am vazut pe dansatorul din buric , Robert
Cicilico, aratzi super mey gravidutza mey..si fi-ta e o dulce dulce, ce sa mai zic!
am vazut si restul de pozici ..toate superbe...
spre topeala si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Eu zic sa nu va mai vaitati de vreme ca acum va, noi am avut sapatamana trecuta 5°C iar de plouat ploua zilnic. Priviti aici prognoza meteo. Sincer nu stiu daca voi purta tricou cu maneca scurta aici, norvegiencele poarta si maieu la 5°C dar eu nu sunt ca ele. Si au o vorba aici, de fapt cred ca este proverb englezesc pentru ca vremea este asemanatoare aici cu cea din Irlanda si Scotia: "It's not bad weather it's bad clothing!"
. Si nu numai ca este nasol ca ploua zilnic, dar este foarte schimbatoare vremea, adica poti pleca pe soare de acasa si cand te intorci sa fie ploaie si vant rece
aha..imi suna tare cunoscuta toate partea asta...

cat despre "It's not bad weather it's bad clothing!" , asa o zic si nemtzii, dar io ma abtzin...
otilico, fusesi mey acolo la voi sa vezi sabiile alea mari? eu am poze cu ele...
ghiocica aime, baga lista care ai facut-o ...cu sigurantza e mai vesela decat actuala...
monica-elizabet spune:
buna dimineatza la mamici si bbici,
cuscritzo,
bafta multa la operatie...dar cum ai reusit sa le aduni pe toate
davidutul
ce mai face, nu ne mai zici nimik de el?
povestea cu nesomnul lui flory imi este tare cunoscuta...si eu am patit la fel 2-3 zile dupa cezariana(la ambele nasteri) nu am putut dormi desi logic era sa dorm...toata lumea sforaia in jurul meu dupa anestezii...eu nu
m-am trezit imediat dupa operatie si in loc sa dorm sa treaca durerea mai usor...nu puteam...
Doamne ajuta flory ca totul sa fie bine si cu tine
si cu bb
...sanatate multa si taticului si refacere rapida.
noi suntem relativ bine, alex cu bubitele lui, ruxi probabil ca este inca in perioada de incubatie, am scos-o doar pe ea afara dar f putin seara cand nu era nimeni afara(ea nu are nimik si chiar dr-ul a spus ca oricum ea nu este contagioasa pana nu-i apar bubitele) dar eu stiind ca sta nas in nas cu alex toata ziulica si ca el are varicela parca nu-mi vine sa o las sa se joace cu alti copilashi...asteptam sa treaca timpul si sa vedem daca ruxi face sau nu varicela...
va pup
pe toate si pe copilashi
sa va doresc un we placut si linsitit
monica
Otiliav spune:
Fetelor, am citit aici, ultimele vesti despre Flory, nu pot decat sa ma bucur pentru ei ca au depasind cu bine momentul.
Aime, ideea cu burticile este asa sa mai prindem si noi curaj pentru bb2, cele care stam o tura, doua, trei
.
Fulgule, daca vremea este la fel inseamna ca suntem aproape mai, ne desparte doar Marea Nordului. Nu stiu despre ce sabii vorbesti, fie-ti mila si pune niste poze sa mai invat si eu cate ceva despre Norvegia. Bafta in iulie la operatie, chiar ca "cate belele rele, toate-n fundul babii mele
". Vezi si tu partea plina a paharului, o sa scapi de toate problemele astea si gata.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miag spune:
Neatza si de la noi...ca de obicei, intram rar aici si citindu-va ne promitem ca vom intra mai des...nu-i asa ca nici voi nu ne credeti cand spunem ca vom scrie mai des?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Otiliav spune:
Avem poze noi
!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
danette spune:
Pupici
Anei, e o minunica mica! imi place in poza asta
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
aime spune:
Fetele, iata si lista bibilita de mine ![]()
So...daca e prea incarcata sau nu va place...sau mai trebuie completata (asta sigur) sau aveti alte idei ... no problem...am putea sa ne trecem si zilele de nastere...sau mai stiu si eu....
pupici
monica-elizabet spune:
wow, ce frumoasa si vesela este listutza noastra
aime, eu zic ca e super
multumim
oti ce fericita este ana in leagan...(si ruxandrei ii place tare mult)
fetitza frumushica
monica

, noi am avut sapatamana trecuta 5°C iar de plouat ploua zilnic. Priviti