Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by FELIS

DUTZI... multumesc mult de oferta... cred ca astept sa va fac o poza la acei chilotei sa ii vedeti... Cei de la clubul de innot mi i-au aratat si mie nu mi s-au parut cu nimic diferiti de un pampers obisnuit... la textura, dar cine stie, Diferentza e ca se baga precum chilotei- nu se mai desfac in lateral. Zic asta ca am aruncat un ochi si pe subiectele date de Otilia, dar din ce am citit acolo nu e vb de acelasi lucru, dupa cum ii desriu... Am sa ma duc si eu la SensiBlu si la TCM sa caut... Sa vad daca e vb de acelasi lucru, dar dupa cum ii desriau fetele, nu cred... D-na de la club cd mi i-a aratat, mi-a zis ca daca nu face kk in ei se pot folosi si de 4 ori, dar la mana nu am simtit sa aiba ceva plastic... sau impermeabil...
Multumesc mult de raspunsuri, am sa va tin la curent.

Felis, iti raspund si eu in graba ca il am pe pitic acasa si nu prea am timp. Legat de chiloteii respectivi, chiar sunt ca un scutec Pampers (sau orice alta marca) obisnuit, insa sunt speciali pt apa. Adica acel scutec nu poti sa i-l da de ex in loc de scutec obisnuit ca altfel iti face balta tot (ni s-a intamplat noua)...nu are aceeasi putere de absortie ca un pampers (dar exista si scutece panty care sunt ca si chiloteii, care nu sunt de baie)...uite cum arata cei de baie de la Huggies - Little Swimmers (pe care i-am testat noi)www.littleswimmers.com/na/products/news.asp" target="_blank">aici. Daca vrei si eu iti pot aduce dar la sfarsitul lui Iulie sau chiar iti pot procura unii care nu sunt de unica folosinta si se spala. Mihaitza cel scumpic.

Gata fug acum, ca trage fii-meu de mine.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, imi pare rau, sper ca nu te-am ametit si mai rau, oricum mai devreme sau mai tarziu cred ca vom incerca astfel de chilotei.
Dutzi, deci luati lectii de inot, ce frumos. Eu inca nu am ajuns la nici un bazin aici, in schimb am fost la mare doar in recunoastere deocamdata. Ce scump este Iustinel aici pe falcute.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

"Transmiterea de la o femeie insarcinata la fat este neobisnuita. In cele mai multe studii, doar 5% dintre nou nascutii cu o mama infectata, devin infectati. Boala la nou nascuti este, de obicei, usoara si asimptomatica. Riscul acestei modalitati de trasmitere este ceva mai mare la femeile insarcinate care sunt infectate concomitent si cu HIV. Riscul pentru transmiterea infectiei de la mama la fat creste odata cu #147;cantitatea#148; de virusi din sangele mamei (mai exact numarul de copii ale virusul hepatic C in sange). Infectia nu poate fi transmisa prin alaptare."
Asta e un articol gasit pe net.....sper sa aiba dreptate.
otilia,ideea e ca au aparut la un oarecare interval,deci exclud ciupiturile de insecte,asa zic eu.

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Multumim frumos de primire.

Povestea e lunga si trista. Bebe Rares a venit pe lume oricum atunci cand trebuia. Toti doctorii au spus ca mai aveam cateva ore si ne stingeam si eu si el....

Saracul a suferit in burtica fara lichid (care nu stiu unde s-a dus) si primele trei zile a respirat cu ajutorul aparatelor. Eu am avut cateva furtune prin burtica datorita faptului ca s-a format in placenta un hematom de 28 cm si statea sa crape. Am fost internata cu preeclampsie si m-am trezit la realitate abia dupa 3 zile......

Slava Domnului ca acum suntem bine....

Cand mai am timp va mai povestesc.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am scris aici o povestioara:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77894&whichpage=19

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Flory, Doamne, bine ca sunteti sanatosi si sunteti acasa...am citit povestioara ta, cred ca ai trecut prin clipe groaznice, sa dea DD ca Rares sa fie toata viata sanatos si luptator ca in primele lui clipe, iar tie ptr curaj si ptr mandria ta de mamica cu 2 flacai. si abia astept poze cu mandretile.
Spune-ne cum e Rares, papa bine, doarme, sa va ocoleasca colicii...

aime

Mergi la inceput

Fetelor , multumim de aprecieri, adevarul e ca am un hlizit, toata ziua e numa un zambet...isi arata dintocii la orice ocazie .
adriana pai statea cuminte la calculator ca e fascinat dupa Sesame street si atunci cu asta se indeletnicea, ca altfel
Felis ...mey ne-ai deschis apetitul ptr bazin...si Delia la fel
Delia hai mey ca sunt invidioasa...ce misto e la voi si ce bazin fain, Iustin e un durdulache cu chiloteii aia...iti vine sa-l musti de copanele. Gata, incep sa ma interesez si eu pe la noi, ca sa-l satur de "ma" (apa in limbaj Vladutzesc). Imi place sapca lui Iusti, cand trage de furtunul ala...si ii gasesti niste pantalonasi durere, de barbatel. Si nu m-am razgandit, tot cu tati seamana .
Fulgule tu ce mai faci, ce mai zici?
Otilia si pe Ana iti vine s-o musti de copanele...e asa dulcica in pielea proprie si stii ceva....seamana cu mama ta , iar tu esti o supla, ce tot zici de slabit? Constructia probabil ca va incepe anul viitor, cu birocratia din tara asta...pe teren avem o casa fff veche pe care vrem s-o demolam, iar autorizatia am capataat-o in 6 luni de umblatura, acu incepem demersurile ptr autorizatia de constructie ...asa ca...deocamdata salivez uitandu-ma pe peluza ta ...mey, ma impresioneaza verdele peluzei....si am mai vazut pe Iustin al Deliei pe o pajiste la fel de verde si frumoasa...
Roxana si sanatate lui Mihnea viteazul....sper ca e bine de acum. V-am visat asta noapte ...era de bine
Sper ca am raspuns tuturor...
aaaaa, voiam sa va zic ca am intrebat pediatra de fructele de vara..cirese, pepene...e ok...mi-a zis ca de acum orice fruct pe care il tolereaza nu-i face decat bine si sa insistam cu fructele pe perioada verii, cat mai multe.Eu chiar ii dau o masa de fructe in fiecare zi, si-i pun multe in castron...sunt vitaminele asimilate cel mai bine de ei. Bine ca le papa cu placere. si chiar ptr la mare, mi-a zis, ca decat o masa la restaurant ptr el, mai bine un castronel cu fructe, bineinteles ca nu-i va lipsi proteina animala, din out, un gratarel...asa ca nu ma mai stresez cu mancarea congelata la mare...
Va las ca am luat pastai si ma duc la bucatarie, ii fac si lui hlizici cu carnita de pui.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FLORY, am citit poveste nasterii lui Rares si mi s-a facut pielea de gaina! ma bucur multca ai reusit si tu si bebe sa treceti peste cea fost mai geru si va dorim numai sanatate si fericire! Papa Rares laptic de la mami acum???? astept poze sa il vad si eu!
Azi am fost intr-o pasa proasta ...parca nimik nu imi convine, d fapt, cam de 2 sapt numai necazuri ma pandesc si am numai ganduri negre!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Daca m-a tras Otilia de urechi m-am conformat si am pus niste

poze

Mergi la inceput

Jasmine, eu ce mai bantui pe aici...da nu pot sa le vad....te mai uiti odata la link?

Mergi la inceput