Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Acum e OK.Sper.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Flory,of, prin ce-ati trecut, bine ca s-a terminat totul cu bine si ca acum sunteti toti 4 acasa. Abia asteptam sa-l vedem pe puiut!

Am admirat numai flacai frumusei: pe Vladut, care e un frumusel si semana din ce in ce mai bine cu mami,pe Paulica cu ai lui ochisori mari, pe Iustin inotatorul care e un dulce (noi am amanat gandurile legate de piscina, dupa otitele Biancai si belelele cu Mihnea, dar nu ma las, in iulie sper sa fie pusi pe picioare amandoi).

Jasmine, pai e frumos sa tii ascuns de ochii nostri asa mandrete de baiat, si vorbaret pe deasupra (ceea ce eu n-am)

Noi inca nu suntem prea bine, toata ziua am tinut-o cu temperatura in jur de 38, iar dupa amiaza a facut chiar un 38,8. Mai astept pana maine, cand in mod normal ar trebui sa inceapa sa dispara febra, daca noul antibiotic are efect, apoi vad ce e de facut ca imi sta pe creieri situatia asta!Iar colac peste pupaza, acum la 6 a scuipat o parte din antibiotic, i-am mai pus din ochi inca 2 ml, sper sa fi apreciat bine

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

JASMINE, recunosc faptul ca Radu m-a dat gata AICI!!
Are un chip angelic, chiar m-a facut sa ma gandesc la un inger cand l-am vazut in acea poza, privire blanda, ten alb ca laptele si parul blond carliontzat!!! e un dulce!!!!! sa ii dai un pupik din partea mea!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ceva sa inveseleasca soferii din voihttp://www.ciprianr.3x.ro/circulatie.html

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Flory ,ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa , sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe clipe fericite impreuna .
Roserb ,sanatate multa lui Mihnea ,si noi tocmai am terminat antibioticul ,parca nu o sa mai fie vara niciodata sa nu mai raceasca bietii copilasi.
Andreap,am vazut-o si simbata trecuta pe Mariuca dar Andrei era bolnavior si cam indispus si nu ne-am mai dus la ea (era cu parintii tai ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

flory, ma bucur ca acum sunteti bine...Dumnezeu a fost alaturi de tine si de bb mic

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flory, te cred ca a fost greu, ai dat dovada inca o data de mult curaj. Sper ca ai pe cineva care sa te ajute si nu prea am inteles ce s-a intamplat cu hematomul urias. Ma bucur mult ca DD v-a indrumat catre spital in acea zi.
Onitzule, tu vrei , Paulica are nevoie de o mami vesela si bine dispusa. Eu daca ma fac ca plang vine Ana si ma pupa si face "ali, ali".
Roxana, cat ii dai antibioticul, 7 zile sau mai putin, mi mi se pare normal ca dupa 3 zile sa se amelioreze situatia daca are antibioticul efect.

Jasmine, pai se poate sa ne privezi de asa placere sa-l vedem pe vorbaretul grupei, poate se face actor daca deja stie poezii. Parerea mea este ca Raducu seamana cu Ana, tie nu ti se pare? Mi-a placut poza de aici.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Roserb,offf..imi pare rau ca sunteti bolnaviori!Sper sa va treaca cat mai repede
Jasmine,sa ascunzi tu un asa ingeras blond.....
Flory,am citit ce ai scris..bine ca sunteti sanatosi.Sa cresteti mari!Asteptam vesti noi despre Andrei,cum i se pare cu un BBlus,si despre Rares cum progreseaza.
Aseara a venit si tati langa noi,Mariuca e fericita.Speram sa avem un we fara ploi...si numaram zilele pana plecam la mare
Pupici

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Flory, am citit si eu aseara povestea voastra, ma bucur ca ati trecut cu bine peste momentele dificile si imi dau seama ce greu ti-a fost mai ales cand nu-l puteai tine pe pui langa tine. Sanatate multa la amandoi, Rares sa creaca mare si cuminte, iar tu sa te refaci repede sa te poti bucura de baietii tai.

Andreap, am citit despre ingrijorarea ta legata de analizele de hep.C pt Mariuca...eu eram, cred (sper sa nu mai fie cineva si sa omit eu) cealalta mamica cu aceeasi probl...in fine, eu sunt purtatoare de virus Hep.B...asa, noi am facut analizele saptamana asta si au iesit super ok, are anticorpi si este Foarte imun, adica asa scria acolo. Eu te sfatuiesc sa i le faci Mariucai asa pt linistea ta, dar sunt sigura ca totul e ok si la voi. Nu mai stiu exact cum e in cazul vostru, dar eu am alaptat, desi erau pareri pro si contra...pediatra mi-a zis ca e ok, ginecologul ca nu...ma rog, eu am alaptat numai 4 luni, ca atat a vrut puiul si e sanatos tun, multumesc lui DD.

Am vizionat si eu pe fuga, pe Vladutz carliontat si zambaret tare, pe Iustinel innotatorul (Delia, chiar ia lectii de inot, ca eu nu am gasit aici pt copii asa mici), Ana, scumpica foc pe care o ...si cine mai era, scuze daca uit pe cineva, dar desi am vazut toate pozele la vremea lor, abia acum pot sa si postez...ah, si nu in ultimul rand, blondutul Raducu, tare "scumpic" la vedere, dar stie ea mami de ce-l ascunde...

Alte vesti nu mai avem, decat ca am avut parte de zile frumoase cu puiul meu si acum ca l-am dus iar la bona imi e tare greu fara el...dar vine wee-ul, asa ca o zi trece repede...a inceput si el vb mai multe, de fapt sa-l inteleg, pt ca cuvintele lui sunt tot monosilabice, dar MAMA tot nu vrea sa zica, ma striga ABI sau ATI care nu stiu de la ce vin...doar lui tati ii zice cu adresa precisa PAPA (desi la inceput ii zicea TATA).

PS Fetele, ce marci de pampers se gasesc prin Ro in afara de marca Pampers (pe care nu o apreciez deloc) si prin ce supermarketuri?

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Dama,multam de rapuns!Esti o 'fericita" ca ai doar B..ma rog,intre mai multe rele,alegi pe cea mai putin rea...Impotriva hep.C nu exista inca vaccin,dar sper sa fie totul bine,am citit ieri niste articole care mi-au mai ridicat moralul.saptamana viitoare merg cat mai repede la analize,apoi nu am decat sa ma rog la D-zeu sa fie sanatoasa fetita mea..stiu ca exista probleme mult,mult mai mari decat "nebunia"mea,dar imi fac procese de constiinta ca nu trebuia aia facut,trebuia altfel..etc.Si cum tratamnent care sa vindece total nu exista.....nici nu vreau sa ma gandesc.Gata,v-am batut destul la cap.....o sa va mai zic dupa ce aflu rezultatele.
In legatura cu pampersul,mai gasesti alte marci ca Libero,Hughies,Happy.Nici eu nu sunt "fan"Pampers,dar..cum am schimbat-o pe libero a facut o eczema,asa ca am trecut urgent iar la pampers.
Pupici

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput