Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

otilia ti-am mai spus ce mult o iubesc eu pe "gogoshica" de ana? sa nu te superi pe mine dar imi vine sa-i pap obrajorii aia rosii si frumosi. e o scumpa de fetita si e dulce "rau"
aime cum de sta vladut asa de cuminte in fata calculatorului? si mai e si mouse-ul si telefonul in fata lui??? la noi e bataie pe mouse, tastatura, telefoane...nu stiu ce sa ma fac cu ei pupici la carliontatul frumos
si la sfarsit paul (onitza) ... asta pt. prima "tradare". asteptam sa se revanseze cumva. il pupa mami din partea gashtii ca se face pe zi ce trece mai frumos si mai ochios

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AIME... ai o dulceatza de baiat... Alpinist il faci dupa cate am vazut eu pe acolo... si ce dantura perfecta are.... (cat despre catel, imi pare tare rau... si nu te consider nicidecum, e normal sa suferi dupa el, cat despre lumea ciudata, las-o in pace...

ANDREEA... maaaaaaaaaaiiiiiii... da ce transformare la tine...Sa nu te recunosc...

ROSERB... imi pare rau ca ai trecut prin asemenea momente... Sanatate multa si sa nu mai auzim de copii bolnaviori...

FLORY... bine ai venit acasa... Totul e bine cd se termina cu bine...

AD_RIANNA ...

Multumim la toate de aprecieri si incurajari... Ma simt asa de bine cd citesc cat va bucurati pt Mihai... Sa stiti ca voi imi dati putere si optimism..., asa ca Danette, nu stiu ce as fi facut daca nu ati fi fost voi...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, eu sper sa va fi furat soarele, in we trecut ne-am bronzat si speram si in we acesta. Dar Ana se simte foarte bine in pielea ei, am pus aici poze mai decente .
Adriana, chiar vroiam sa spun ca Bianca este scorpioanca si se spune despre ei ca au simtul proprietatii, se iau repede la harta si sunt si ambitiosi mai ales cand au dreptate , deh intepatura de scorpion. Ai citit prin comentariile de la filmulete de i-ai spus Anei "gogosica" ?
Aime, poza aceea catre care a dat Onitza link mi-a placut si mie, este tare reusita, parca defineste expreia "rade cu gura pana la urechi". Cand m-am uitat printre pozite mi-a mai atras una dintre ele atentia, aceea cu locatia viitoarei case. Tare ma bucur pentru voi, cand incepeti constructia?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine
Otilia,am vazut pozele.Absolut superba Ana ta,are o privire luminoasa si emana buna-dispozitie.E ca o imagine reprezentativa a unei copilarii fericite.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Ma faci sa rau de tot, normal ca-i fericita ca ne pune noua nervii la incercare, eu ii spun Ana nazdravana . Cu Raducu cand mai avem si noi onoarea sa vedem ceva poze?

Felis, am gasit subiectul de care iti spuneam http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70320&whichpage=1&SearchTerms=chilot si http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67517&SearchTerms=chilot
Cred ca trebuie sa ma uit si eu prin magazine poate se gasesc aici, si o dezvat pe Ana mai usor de pampersul obisnuit.

ai am mai gasit pareri despre bazine:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70831&SearchTerms=bazin,inot
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68168&SearchTerms=inot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Onitza, veniti la noi, c-avem si soare si apa...uite:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=a80bre2&.dnm=a5cere2.jpg&.src=ph

Pupici si lui Vladut cretulin, frumos si vesel, caruia ii dorim sa termine cat mai repede casuta, sa poata zburda in voie.

Si Anei, care e o scumpete oricum, si cu palarioara rosie, si fara...

Roserb, multa sanatate lui Mihnea, ce mai face el?

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DUTZI... multumesc mult de oferta... cred ca astept sa va fac o poza la acei chilotei sa ii vedeti... Cei de la clubul de innot mi i-au aratat si mie nu mi s-au parut cu nimic diferiti de un pampers obisnuit... la textura, dar cine stie, Diferentza e ca se baga precum chilotei- nu se mai desfac in lateral. Zic asta ca am aruncat un ochi si pe subiectele date de Otilia, dar din ce am citit acolo nu e vb de acelasi lucru, dupa cum ii desriu... Am sa ma duc si eu la SensiBlu si la TCM sa caut... Sa vad daca e vb de acelasi lucru, dar dupa cum ii desriau fetele, nu cred... D-na de la club cd mi i-a aratat, mi-a zis ca daca nu face kk in ei se pot folosi si de 4 ori, dar la mana nu am simtit sa aiba ceva plastic... sau impermeabil...
Multumesc mult de raspunsuri, am sa va tin la curent.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by diana2004

Roserb ,sa nu mai stai cu copilul cu 39 gr ,trebuia sa-i pui un supozitor cu algocalmin (novocalmin );facea frison ca sa combata febra mititelul !Sa nu te superi ca sint asa categorica dar eu am simtit pe pielea mea (acu batrina !)cum e sa faci frison ,si e groaznic .In plus la temp mare pot apare convulsiile la copii care sint f periculoase .
Ce antitermic ti-a spus sa-i dai ?daca ti-a recomandat Nurofen sau Panadol ,etc .,ti l-a recomandat si pt efectul antiinflamator .Cred ca temp de 35 nu e bine luata ,poate ai lasat termometrul prea putin .
Te rog sa nu te superi ca am indraznit sa dau sfaturi !

diana2004

Normal ca nu ma supar , stai linistita si multumesc de sfaturi. Sigur ca la peste 38.5 i-am executat un supozitor cu novocalmin, care si-a facut cat de cat efectul. Apoi am urmat si urmam inca o schema din 4 in 4 ore alternat nurofen cu eferalgan, fie ca are febra fie ca nu. Iar temperatura de 35 a fost cat se poate de reala, a stat vreo 3-4 ore cu 35-35.5, si zau ca era luata bine (cu un termometru normal cu mercur tinut 2 minute in fundulet!, si nebuna cum sunt i-am luat-o de cateva ori). Asta s-a intamplat dupa injectia cu algocalmin si dupa inca o doza de eferalgan. Ma rog, partea proasta e ca Augumentinul nu a mers, de azi dimineata am trecut pe Klacid, azi noapte mi-a mai facut maxim 38.5, acum iar 38 cu toate antitermicele, deci e clar ca antibioticul nu a fost potrivit.Sa speram ca de data asta ii dam de cap ...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Roserb ma bucur ca e mai bine Mihnea.
Felis ma bucur mult pentru progresele lui Mihai merita felicitat de plin si tu la fel pentru ca esti o mamica speciala si mai ales NEOBOSITA, nu cunosti limita la eforturile pe care le faci pentru copilasul tau si asta e demn de toata lauda
Danette sa ne arati si noua pozele cu Iris, abia asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!!
Onitza,super Paul in costum de plaja..si uite,a iesit si soarele in Bucuresti.Eu ma gandesc cu groaza ca mai am 2 saptamani si plec,groaza vine de la vremea asta de ,sper sa se mai incalzeasca pana atunci..daca nu,macar 10 zile scap de facut mancare,curatenie..
Diana,mai traiesti si tu........Nu ne mai iubesti de nu mai dai nici un semn????Vezi ca We viitor(pe 24 adica) venim la Pitesti..poate reusim sa ne vedem.
Felis,pupici..vezi daca nu ne mai vedem?Nu ma mai recunosti...
Jasmine,Ad_rianna,multumim!
Eu sunt nebuna de legat cred fetelor....serios.mariucai i-au aparut niste bubite(ca niste cosuri din acelea in piele,dar fara "cap",mai mari,cam cat o boaba de orez..altfel nu stiu cums a le descriu),mai intai 2-3 undeva sus pe picior.Nu m-am speriat,am zis ca trec.dar nu au trecut si parca au mai aparut 2-3 pe gat.O sa merg la medic cu ea,desi mai incredere as avea intr-un dermatolog.Oricum,ca de fiecare data cand se intampla ceva mai"bizar",ma gandesc imediat la hepatita C.Inca am ramas stresata ca nu trebuia sa alaptez..etc.Ideea e ca aseara am plans cred 1/2 de ora de azi dimineata aveam ochii umflati.Gata,luni sau marti merg sa-i fac analiza de hepatita C,sa ma linistesc...sper.Cred ca mor daca aflu ca are ceva,Doamne fereste!..gata,aveti dovada nebuniei mele.Offff,am mai zis,daca e sa nu mai fac un BB,numai din cauza grijilor pe care ti le faci cand au ceva,nu l-as mai face.
Chiar asa,stiu ca mai era cineva in grupul nostru cu aceeasi afectiune..nu vreau sa gresesc,asa ca nu nominalizez.Si nu mai stiu daca i-a facut analizele,daca a alaptat....
Gata,v-am batut destul la cap,ne mai auzim.
Pupici

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Andreea, Ana inca mai are cateva, a fost intepata de un tantar acum 5 saptamani, din descriere arata la fel si chiar nu ma asteptam sa dureze asa mult pana se retrag. Ai eliminat varianta cu tantarul?

Mergi la inceput