Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 24
aime spune:
Avem si noi ceva poze din iunie
Fetele, eu tot nu pot pune filmulete pe drposhots...imi da eroare, oare nu stiu eu, cont am, am pus un film super scurt si atat, nu mai pot...ma ajuta cineva?
aime
andreap spune:
Aime,
..eu te inteleg...si asta de dinainte sa am catel.Asa ca sunt satula de ignoranti,rau voitori,oameni care inca traiesc in sec.X....pe mine ma impresioneaza durerea si suferinta oricui,fie el om mare,copil,catel sau porumbel.Si cu atat mai mult cu cat animalele nu pot spune ce le doare si de multe ori sunt mai intelegatoare,devotate si iubitoare decat multi dintre semenii nostri.Pupici si buclatului Vladut
!
Dana,abia astept sa vedem si noi poze cu frumoasa Iris..facute de cineva profesionist!Bafta la sedinta foto!
POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Jasmine spune:
Vioooo,termina cu chestiile gen “nu sunt o mama buna”,ca n-ai dreptate.Cred ca ti-am mai spus ca fac pariu ca Bia ta inregistreaza la greu tot ce-i spui tu si intr-o buna zi o sa-si dea drumul la gurita de n-o sa mai poti sa o opresti.
Roserb…ce sa spun?Imi pare tare,tare rau pt Mihnea ca are de suferit.Te inteleg ca te apuca pandaliile cand mai multi medici se contrazic si tu nu stii care are dreptate.Sa speram ca evolutia va fi buna si Mihnea va fi OK cat mai curand.
Andreeap,Mariuca seamana cu tine 100%,e bucatica rupta!Sunteti 2 frumoase,mai fetelor!
Otilia,am vazut pozele.Absolut superba Ana ta,are o privire luminoasa si emana buna-dispozitie.E ca o imagine reprezentativa a unei copilarii fericite.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
diana2004 spune:
Roserb ,sa nu mai stai cu copilul cu 39 gr ,trebuia sa-i pui un supozitor cu algocalmin (novocalmin );facea frison ca sa combata febra mititelul !Sa nu te superi ca sint asa categorica dar eu am simtit pe pielea mea (acu batrina !)cum e sa faci frison ,si e groaznic .In plus la temp mare pot apare convulsiile la copii care sint f periculoase .
Ce antitermic ti-a spus sa-i dai ?daca ti-a recomandat Nurofen sau Panadol ,etc .,ti l-a recomandat si pt efectul antiinflamator .Cred ca temp de 35 nu e bine luata ,poate ai lasat termometrul prea putin .
Te rog sa nu te superi ca am indraznit sa dau sfaturi !
onitza spune:
SUPERPOOOOOOOOOOOOOOZAAAAAAAAAA!!!
M-am amuzat copios si am admirat pe Vladutz in poze!!! manca-l-ar mama pe el de dragalash!!! 
MULTUMIIIIIIIIIIM DE APRECIERI!!!!!!! Va tzuc pe toate si ce mai??!!! mi-a crescut inima in mine!!!
in urma aprecierilor voastre!! saru'mana!
ROSERB, oooof, ce nasol!!! sanatate multa lui Mihnea!!!
OTIIIIIIIII, pupam si noi pe ochioasa de Ana, zapa-shtrumfitza!!!!!!!!!

SA VA SPUN CE A FACUT PAUL AZI LA CRESA??? PAI, CUM AM AJUNS, A INTINS MAINILE SPRE IOANA (EDUCATOAREA), SI I-A SARIT IN BRATE !!! O IUBESTE MEY! IAR IN TIMPUL ZILEI, A MANGAIAT PE CAP 3 COPII, PRINTRE CARE ERA SI SILVIU!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
PAUL e pregatit de plaja!!! unde e soarele? ![]()
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
quote:
Originally posted by onitza
PAUL e pregatit de plaja!!! unde e soarele?
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Sorry de poze.....multe sunt facute pentru tati care e la Timisoara, sa vada pe pitic cum a vrut el!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
aime spune:
Asa ma intrebam si eu azi, Onitza, cand am achitat biletele ptr mare, unde e soarele? oricum, cu sau fara soare, ficiorasu' tau e super echipat...apropo...niste ochelari de soare smecheri...ceva
...asa ca....si cu okisorii aia cred ca va topi multe fatuci la mare
...aici imi place mult...se tine tare de suzi baietul...noi am scapat de la 1 an de ea, doar adoarme cu ea, apoi o arunca...sper sa treaca si asta...
Am venit de la pediatru...e ok...asteptam niste molari...se pare...avem si noi permisiunea sa incepem sa inlocuim treptat lapticul praf cu lapte de vacuta care face "muuuuu"...in rest totul e ok...
Roxana, ce face piticul? Sper ca e mai bine...in aprilie, cand era Cornel plecat, stii ca si Vladut mi-a facut frisoane (de la canini, insa) l-a luat din somn, mititelu, cu supozitor Novocalmin l-am rezolvat...e cel mai rau cand te ia pe nepregatite...offfff....zi-ne ce face, e mai bine?
la toate
onitza spune:
Si ca sa va stresam bine de tot pe ziua de azi cu atatea poza,
, va invitam sa il cunoasteti pe PRIETENUL LUI PAUL
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
ad_rianna spune:
felis felicitari lui mihai pt. progrese. ma bucur mult de tot cand aflu asa vesti bune de la voi. si va merge si la inot.
asta e extraordinar de bine, ai sa vezi ce bine o sa-i faca, inotul e cel mai complex sport pentru dezvoltarea armonioasa a coloanei si a fizicului in general. ma bucur mult si ca ai gasit o bona atat de cumsecade si pe care te poti baza.
mey onitza pai vezi ca daca da bianca peste matilda din parc nu o vad bine.
ca are fata un simt al proprietatii foarte dezvoltat
andreea esti foarte frumoasa, ti-ai mai deschis culoarea la par, nu? mariuca e o minune in rochita cu volanase. si sa-ti traiasca finutul, e un dulce-dulce.
flory bine ai revenit acasa si iti doresc din suflet sa-ti revii repede. si poate cand ai putin timp ne povestesti si cum a fost, si ce face bebe rares
roserb imi pare rau ca aveti asa probleme cu bebe mihnea. nici nu-mi pot inchipui ce sperietura ati tras si prin ce ati trecut. te asteptam cu vesti bune
dana abia astept pozele lui iris. nu conteaza ce fotograf va avea, iris e frumoasa si pozele vor fi superbe oricum
acu fug sa ma uit la poze 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)