Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 23
Dutzi spune:
Felis, eu cumpar chilotei pentru piscina de la firma DM, sunt de la Babylove si se numesc schwimm windeln(din pacate, sunt de unica folosinta). In caz ca nu gasesti curand, eu vin in jur de 15 iulie acasa, si pot sa aduc cateva pachete(singura problema e de spatiu , ca venim cu avionul). Oricum, te rog sa-mi transmiti daca e nevoie.
.
Mariuca e o frumusete de fetita, am admirat-o in toata splendoarea ei
.
Pupici si lui Paul,e un scump si are niste ochisori...
Otilia, sa speram ca norocul va va surade si veti gasi o solutie, atfel incat Ana sa ramana acolo, langa mami a ei
. De cate ori o vad cu palarioara aia rosie, ma topesc...
Eliza5 spune:
Try, inca o data Alex al meu seamana cu Alex al tau
. Cateodata se trezeste dimineata (in weekend, pentru ca in timpul saptamanii, atunci cand se trezeste el eu sunt deja la serviciu), se uita la mine si incepe: "Mama?" "Da!" si el iar "Mama?" "Da!" "Maaaama!!" si o tinem asa pana se plictiseste. Si e asa de dulce, si are asa o intonatie dragalasa ca imi vine sa-l mananc! Iar seara face cum spuneai tu: o insiruire de mama tata mama tata mata tata mata mama tata mata :-)) E dragalas rau!
Otilia, multumesc de interes
. Voinicul meu face foarte bine :-) Inca nu leaga 2 cuvinte, dar incearca sa imite ce spunem noi. Inafara de mama, tata, apa, baie, mai spune cateodata "chei" (are o adevarata pasiune pentru chei
) si "haine" pentru ca atunci cand deschid eu dulapul meu ii place sa treaca cu mana peste toate hainele atarnate pe umerase si atunci ii spun eu "uite, astea sunt hainele mele" iar el repeta "aine, aine".
A crescut foarte bine, are in jur de 13 kg si este si inaltut. Cand mergem in parc mamicile nu ma cred ca are doar 1 an si jumatate :-)
A ramas foarte mamos, asa cum a fost intotdeauna.. Cand sunt cu el acasa vrea sa stea aproape numai in bratele mele iar eu ii alimentez rasfatul asta (cat ma mai tine spatele
). Ne dragalim, ne rasfatzam, ne pupam, ce mai, e o mare dragoste. Eu seara mai fac sport (abdomene, genoflexiuni) iar pe el il amuza foarte tare treaba asta asa ca atunci cand eu ma intind pe jos sa fac exercitiile el se arunca pe burta mea si incepe si rade, si ma ia de gat, si chiuie si pana la urma fac abdomene cu 13 kg in plus pe mine ![]()
In rest, are o energie fantastica, este intr-o continua miscare. De multe ori seara, timp de vreo 30 de minute sau chiar mai mult, alearga incontinuu! Face ture prin tot apartamentul si nu te lasa sa il opresti! Eu ametesc numai cand ma uit la el cum alearga din sufragerie in bucatarie, din bucatarie in dormitor, apoi iar in sufragerie, de zici ca are motoras. Si asta cu toate ca el cam toata ziua sta afara in parc si acolo imi povesteste bona ca nu sta o secunda locului :-) Sper sa-i ramana energia asta si cand o deveni adult :-)
Am vazut toate pozele si pot spune cu mana pe inima ca eu atatia copii frumosi n-am mai vazut. Suntem niste norocoase! Ma bucur mult pentru progresele lui Mihaita si sper sa-l revad in curand
, ma bucur ca s-a intors Flory acasa si ca acum totul este bine, ma fascineaza cat de frumoasa poate sa fie Iris (eu una as face numai postere cu ea
), am admirat-o si pe Andreea care a fost o nasha foarte frumoasa
ca sa nu mai vorbim de Mariuca
, l-am admirat si pe Paul despre care eu as spune ca are ochii cei mai frumosi dintre baieteii nostri (iar Ana cei mai frumosi ochi dintre toate fetitele
) ca sa nu mai vorbim despre Iustin, Vladut (care are mare noroc sa aiba o mama atat de priceputa), Silviu cel precoce, Bianca cea ochioasa si frumoasa si asa mai departe 
roserb spune:
Noi suntem varza, ca prea nu mai avusesem probleme in ultima vreme...
Mihnea a facut o porcarie de amigdalita (cred), si imi face niste pusee de febra cu frisoane. Azi noapte nu se mai oprea din tremurat, asa ca am chemat salvarea, am mers la Gr. Alexandrescu, avea 39.9, de aia facuse frisoane in halul ala
. I-au facut un algocalmin injectabil si acum are 35.5( temperatura luata in fundulet)- ati mai patit asa ceva? Colac peste pupaza, pediatra de la spital mi-a spus ca 2-3 zile trebuie sa-i dau cu regularitate din 4 in 4 ore antitermic, dar daca are 35, ce naiba sa fac? - sunt intr-o mare dilema. Ii dau totusi, pana al urma cat poate sa scada? De la 3 doctori am 3 pareri diferita asa ca-mi vine sa-mi iau campii. Revin cand pot.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Buna dimineata!mai,e o vreme de toata jena...17 grade la 8.30..oare sandalele cand le scot din cutie????
.
Roserb,offf...imi pare rau ca aveti asa probleme mari!pupici si insanatosire grabnica
.Am auzit de atatia copilasi bolnaviori in perioada asta,parca mai multi decat in iarna.oare ce o fi?
Felis,dar ce program incarcat ai..tu lucrezi si duminica????????Eu parca vazusem reclama la astfel de chilotei pe un site gen bebelusultau,trei ursuleti....Daca am timp,ma uit si-ti dau adresa exacta.Pupici la Mihai scump.
Try,tu nu stai la casa?Astfel ar fi rezolvata problema unui animalut tinut in casa,nu?Poti sa-l lasi majoritatea timpului afara.Mie imi sunt tare dragi cateii,asa ca probabil voi avea toata viata
..cum sa semene Maria cu tac-su??????
CU MINE!!!!!..glumesc,sa semene cu cine o fi,sanatoasa sa fie.Cred ca la incapatanare seamana mai mult cu el decat la fizic.
Onitza,asa e,Paul are niste ochi superbi!
Dutzi,
Eliza,asa e si fata mea..daca sunt eu acasa,nu mai vrea sa stie de nimen(in majoritatea cazurilor),zice mereu "mama batze",vrea "di-di","hai la groapa cu furnici"..etc.
Pupici si o zi buna
POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
Bonjour fetele!
Roxana, imi pare tare rau de Mihnea...cred ca ai tras o sperietura...despre antitermice ...asa ne spunea si noua pediatra, sa-i dam in continuare, ca sa nu dam ocazia febrei sa urce, da sub temperatura n-am avut niciodata...micutzu de el...sa se faca repede bine si vioi. E de la amigdale sau o fi vreo maseluta rebela?
Si noi am avut un picutz de febra ieri si alaltaieri seara, putin de tot, s-a rezolvat cu panadol, de ieri dimineata nu a mai facut...si cum alte semne nu are, am pus pe seama celor de-al doilea rand de molari, care cartea spune ca ies la 20 luni. Cum lui Vladut i-au iesit dintii si maselutele cam cu o luna inainte de carte...am zis ca asta o fi. Oricum dupa masa ne ducem in vizita la
ca n-am mai fost de mult si vedem si cu asta.
sunt copilasi care au inceput cu molarul al doilea?
Andreea, nici eu nu vedeam viata fara un sufletel de catel langa noi...dar acum cand am suferit atata si sufar inca (sa nu radeti cele fara animalute, dar asta simt) nu mai stiu daca mai vreau sau nu, desi parca vad ca Vladut o sa vrea...e inebunit dupa catei, caluti, etc...chiar ieri vb cu cineva si a inceput sa rada cand a auzit de ce sunt suparata si plansa...mi-a zis "ce, a murit vreun om...ia si dezinfecteaza casa, daca a avut cancer...."
...mi-am zis si eu, ca cei care n-au, nu stiu, am inghitit galusca si gata, nu mai spun nimanui din afara ce simt...
Nu va suparati pe mine, va rog ![]()
aime
Otiliav spune:
Roxana, multa sanatate, te cred ca esti debusolata cu atatea raspunsuri.
la fratiorii frumosi si scumpi, cred ca daca ma mai uit la poze ii deochi virtual
.
Eliza, asa te vrem sa dai raportul complet si macar saptamanal
. Sunt convinsa ca Alex este un mic urias si este si sanatos ca doar a supt ceva laptic de la mami (sau inca mai suge).
Felis, parca la Parintii intreaba, parintii raspund am citit de astfel de chilotei. Din pacate nu merge acum cautarea dar daca am timp o sa-ti trimit linkurile, ideea este ca sigur se gasesc si la noi dar mai depinde si de ce firma sunt, poate cei de la Micii Campioni au preferinte.
Avem si noi poze din ultima saptamana de aici pana aici, sunt cam amestecate, nu in ordinea in care au fost facute dar chiar nu am timp de asa ceva.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
danette spune:
Buna tuturor!
Am vizionat si eu noile poze ale copilasilor... foarte frumosi cu totii!
Felis imi pare tare bine sa-l vad pe Mihai in asa forma buna si sa citesc ca face atatea progrese! Sunt convinsa ca innotul o sa-l ajute foarte mult. Inca odata trebuie sa-ti spun ca esti o persoana speciala in ochii mei!
Super frumos si 'sexos' si Paul in halatzelul de baie...si cu nurofenul in mana...
Eliza multumim de aprecieri...
imi pare rau ca eu nu-l prea vad pe Alex al tau... l-am mai zarit doar din pozele fetelor de pe la petreceri ...
Apropos de postere, chiar luni o sa avem 'sedintza foto' cu Iris... sper sa fie cald si insorit fiindca as fi vrut si poze in natura.
Tare curioasa sunt de comportamentul fetei mele, daca o sa colaboreze cu fotograful cat de cat... sau mai bine o s-o lasam sa umble in legea ei si o s-o prinda in instantanee.(?)
Are o rochitza de batist alb cu broderie speciala pentru ocazia asta... fiindca clar o sa fi mai bine sa poarte alb cu atat mai mult cu cat majoritatea pozelor o sa fie alb-negru.
Am aranjat cu un fotograf profesionist care are muuulte expozitii si lucrari de valoare asa ca nici nu vreau sa ma gandesc la partea financiara fiindca imi trece poate entuziasmul
...
De-abia astept sa vad ce iese...
Dana & Iris 1,6 ani
aime spune:
Am reusit sa mai citesc si din urma, am vazut si poze...toate frumose cu copii care mai de care mai frumosi si mai maricei...sa fie toti sanatosi si un
-ic special ptr Mihaita.
Vio si Eliza, multumesc mey fetelor...da de unde ati tras voi concluzia ca-s asa priceputa
...sunt ca orice mamica. va
-ic
Dana, abia astept pozele, sunt convinsa ca or sa fie best...si sunt curioasa de reactia lui Risi.
Sa va povestesc ceva...am inebunit bietul copil, tot punanadu-i mana pe frunte...acu numa daca am intentia sa o pun, sau il ating pe frunte, se uita senin la mine si face din capusor "inhhh" adica "nu am febra", puiul mic...tare mai stiu ei tot ![]()
danette spune:
Roxana, multa sanatate lui Mihnea! cred ca a-ti tras o sperietura cu asa febra mare..
Oti, ca de obicei Anna ta este o scumpete dulce si blonda ..asa de blonda cum mi-as fi dorit-o si eu pe fetitza mea..
Ce haioasa e ea la soare pe sezlong..
si ce mult imi place mobilierul de gradina din lemn alb...
Eu maine plec la Timisoara... la nunta unde suntem nasi... mergem mai repede ca sa mai vedem ce mai avem de rezolvat, ca e prima data cand suntem nasi.
O sa am laptop-ul cu mine si netul la 'purtator 'asa ca tot o sa va mai citesc...imi fac eu vreme.
Offfff ce bine imi pare ca am 2 zile la dispozitie de haladuit prin magazine fara piti in carca..
Dana & Iris 1,6 ani
danette spune:
quote:
Originally posted by aime
Bonjour fetele!
...chiar ieri vb cu cineva si a inceput sa rada cand a auzit de ce sunt suparata si plansa...mi-a zis "ce, a murit vreun om...ia si dezinfecteaza casa, daca a avut cancer...."...mi-am zis si eu, ca cei care n-au, nu stiu, am inghitit galusca si gata, nu mai spun nimanui din afara ce simt...
Nu va suparati pe mine, va rog
aime
Aime nu pot sa cred...
Cum adica 'dezinfecteaza casa'?
De cand se ia cancerul ca si o boala infectioasa???
Doaaaamne mare e gradina Domnului!
si in alta ordine de idei... imi pare asa de rau ca sunt oameni de astia pe lume... adica daca e animal nu are un suflet? daca e animal nu trebuie sa plangi/ sa suferi dupa disparitzia lui?
De multe ori pot fi mai valorosi decat unii oameni...si MUUULT mai putzin periculosi.
Aime, te rog nu gandi asa.. ca nu mai spui nimic din ceea ce simtzi celor din afara... fa doar o selectie... cui spui... ca e simplu sa-ti dai seama...
pupicei

Dana & Iris 1,6 ani