Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Gata, am terminat de vazut toate pozicile, mi-a luat ceva timp , incepand de la alpinistul din Pirinei , pana mai ieri, la picnicul din padure al celor doi nazdravani(stiu ei care), minunati copilasi .

Citind tot ce-ati scris pe-aici despre scumpicii vostri si minunandu-ma si eu, cu fiecare zi care trece, de cat de multe stie si Iustin, realizez ce copii mari avem si cum a trecut timpu asta...mi-e asa un drag sa-l provoc la "discutii" si sa-l aud cum repeta dupa noi, cu farmecul de rigoare, desigur ...si-mi place tare ca acu tre sa tin minte si formularile lui iustin, ca daca n-am retinut ceva, imi repeta la nesfarsit si se supara foc .
Legat de numele meu, cred ca Miria scria, parca, nici Iustin nu a spus niciodata Delia(desi ii striga pe toti, in rest), de cate ori il intreb cum ma cheama, zice mama, si daca insist, hai, cum o cheama pe mama, zice tatabu(asta-i tac-su ).
In rest, problemele inerente varstei, zic eu, ma bucur tare insa, ca a-nceput sa-i placa din nou la baita, si mai mult de-atat e innebunit dupa piscina(pipi, ).

Sa aveti zile insorite, sa va bucurati, alaturi de copilasii vostri, de concedii si de vara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by florypop

Fetele pupici.

Am venit si noi acasa in sfarsit si am si o picatura de timp sa va salut.
A fost cumplit.

Acum suntem bine.

Va pupic,

Flory si Andrei si Rares

Imi pare tare rau ca ai avut o asa experienta neplacuta, dar ma bucur ca ati depasit toate problemele si asta e cel mai important si e dovada cea mai clara de reusita, dincolo de stresul, durerile si toate celelalte de care ai avut parte la nasterea asta.
Intr-un na de zile toate astea n-or sa mai conteze (chiar daca nu le vei uita) si tot ce va fi important vor fi odraslele-astea doua dulci...
Manca-i-ar mama pe ei de baietei...(exersez si eu de pe-acum cu statutul de mama de baietei

.......in 23+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Flory,bine ati revenit acasa.cand ai timp,spune-ne povestea ta,noi o stim din auzite de la altii.Pupici lui Andrei si BBluslui cel viteaz si luptator!
Vio,e rochita de la Quelle ptr.care am vrut sa fac retur.Pana la urma,arata binisor....asta e,alta data nu mai comand NIMIC la aia!
Eliza.....esti mortala!Vorba lui Vio,eu parca nici nu mai visez de obosita ce sunt!
Din nebuniile Mariucai:pe tobogan nu se mai da decat pe burta!Bona speriata ieri"stii ce face maria?"..o face de mult.Se urca singura,sus se rasuceste si se da pe burtica....baietoi fata mea!

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Fi-ta e mortala, mi-a adus aminte de Lizuca si patrocle cu paru lasa scurt. Stii ca si alex isi baga mandibula sa in fatza uneori cum am surprins-o pe Mariuca in una din poze? Si seamana cu tac-su leita (spune-i sa nu si-o ia in cap ).

.......in 23+ sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza

TRY, crizele cand se tavaleste pe jos, cel putin la Paul, se pot trata foarte bine, si cand ii arati, ca nebagandu-l in seama, nu rezolva nimik manifestandu-se in acest fel, si iti garantez ca se opreste mai repede ca vede ca nu rezolva nimik in acest fel......poate nu sunt eu asa mult citita de pe net, dar mai conteaza si ce ne invata mamele, care au crescut 2 copii, nu?

Onitza pai si nebagatul in seama tot un soi de tratare a crizelor este. Netratarea (la care ma refeream eu in mesaj) este cand cedezi in fatza crizei copilului si faci ce vrea el. Atunci insemana ca ai gresit.

.......in 23+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am pus poze noi-noute cu Paul in albumul PAUL IUNIE 2006!!! vizionare placuta!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by onitza

TRY, crizele cand se tavaleste pe jos, cel putin la Paul, se pot trata foarte bine, si cand ii arati, ca nebagandu-l in seama, nu rezolva nimik manifestandu-se in acest fel, si iti garantez ca se opreste mai repede ca vede ca nu rezolva nimik in acest fel......poate nu sunt eu asa mult citita de pe net, dar mai conteaza si ce ne invata mamele, care au crescut 2 copii, nu?

Onitza pai si nebagatul in seama tot un soi de tratare a crizelor este. Netratarea (la care ma refeream eu in mesaj) este cand cedezi in fatza crizei copilului si faci ce vrea el. Atunci insemana ca ai gresit.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
.......in 23+ sapt.

Recunosc ca eu am inteles altceva....sorry....pupik lui Alex!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

SUNT SEXOS IN CAPOD! :D

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flory, bine ai venit acasa, multa putere si sanatate!
Onitza, da mai, tare sexos. Eu am poze cu Ana goala pusca la soare de duminica dar nu ma risc sa le pun . Am vazut ca v-ati cadorisit in ultimul timp, bravo si la mai mare.
Vio, spor in afaceri si Biancai!
Andreea, esti o nasa tare frumoasa, o sa fie tare mandru finutul de voi, iar Mariuca iti este copie la indigo.
Eliza, daca tot ai aparut nu ne mai spui si noua ce face voinicul .
Miria, eu sunt si mai disperata, am primit raspuns oficial ca nu au locuri la gradinita iar in August imi pleaca fetele in tara. Tot ma uit dupa anunturi de bona, am gasit una aproape de noi dar cere sa stie copilul norvegiana si o gradinita britanica dar doar pentru 2 zile pe saptamana ceea ce nu imi convine.
Try, ce mult imi place ca ai o fire optimista si ii intelegi asa bine pe copii si nu te sperii de responsabilitati.

Ana spune "Lili" si "Gigi" si noi cum spune un sunet intre d si g. Si mie si mamei mele ne spune "mami" probabil pentru ca m-a auzit pe mine cum o strig pe mama. A si a invatat sa spuna "bye-bye" si sa faca cu manuta. Iar la prostioare este sefa .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetele... multumesc mult de aprecieri si felicitari... Nu va mai nominalizez... ca tare mult ati scris si am ametit citind pe "rapid"...
Am fost azi sa ne luam "avizul epidemiologic" precum ca putem merge la innot (nu ne primeste fara el si lista vaccinurilor facute). Ne-am si cantarit si , desi am ce "jughini", vorba lu TRY , Mihai nu are decat 9.320 kg si 78 cm
Am uitat sa va intreb ceva: unde pot gasi si eu "chilotei de apa"? Cei de la clubul de innot au zis ca nu se gasesc in tzara, dar oare chiar nu se gasesc pe nicaieri?... Mi i-a aratat: sunt ca niste pampersi normali dar pe lateral au banda continua, si se baga precum chiloteii... Au zis ca sunt marca Pampers sau Happy... MA poate ajuta si pe mine cineva cu vreo informatie?...

Eu sunt super ocupata. Ex ziua de duminica: de la 8.30 la 13.30 la servici, am venit acasa si i-am dat papa lui Mihai, a fost putina chinuiala cu kk, dar a facut, si apoi am plecat la iarba verde (pozele pe care le-ati vazut ), am venit la ora 19 acasa, am facut niste ordine de plata, apoi baie la baiat, i-am dat sa pape si pe la 22.30 m-am apucat sa ii si gatesc sa aibe papa a doua zi. Am terminat pe la ora 24, si la ora 6 ma trezesc in fiecare zi... Asa ca nu va suparati pe mine ca intru atat de rar.

Eliza... mi-a placut faza... mi te si inchipuiam

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA ... ai o frumusete de baiat... si are niste buze... zici ca-s "vopsite"
ANDREEA... sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos... si pupici Mariei...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput