Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 21
miria_cristina spune:
Ce haios e episodul cu stalcitul cuvintelor!
Deabia astept sa invete mai multe cuvinte si sa o aud vorbind!
Ea, saracutza, incearca sa repete mai multe cuvinte, dar nu iese decat intonatia cu care aude ca-l spui.![]()
Mai, fetelor, sunt disperata! Nu gasesc boana! Ce ma fac!
Ar trebui sa incep serviciul, mai cu seama ca-l voi schimba si n-am cu cine s-o las pe pitica!
Of, ce greu e!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
florypop spune:
Fetele pupici.
Am venit si noi acasa in sfarsit si am si o picatura de timp sa va salut.
A fost cumplit.
Acum suntem bine.
Va pupic,
Flory si
Andrei si
Rares
Viovio spune:
Buna fetelor,
Stiu ca nu ne-ati uitat, pentru ca de citit citesc tot,si am vazut ca mai fceti din cind in cind referire si la noi,si nu pot decit sa ma bucur.
Noi suntem bine si ne bucuram cind citim la fel despre voi.
Felis,felicitari pentru progresele uimitoare pe care le faceti,mult succes la innot(marturisesc ca m-a batut si pe mine gindul pentru Bya da nu m-a tinut....buzunarul),am vazut si pozele,iar baietii(Mihaita si Silviu)sunt nemaipomeniti.ma bucur mult si pentru tine si imi pare rau ca nu apucam sa vorbim mai des,dar daca te vei intilnii cu Andreap...ma dau peste cap...si vin si io....
Cookie...felicitari pentru carnet(cu intirziere....).ma bate si pe mine un gind pentru la toamna...Desi probabil ca eu voi fi spaima soselelor,ca sunt inebunita dupa viteza si...n-am limite....
Eliza....ce sa zic...super...
,din pacate eu nu mai visez decit...serviciu....Banuiesc ca durerea nu e asa amuzanta....da trece.
Onitza...ne e un dor de voooooooooiiiiiiiii.si stai linistita.paulica et iubeste foarte mult.Noi ne acuzam reciproc..."pe tine te iubeste mai mult".Pe de oparte pentru ca pe Adi il striga toata ziua fie tata fia Adi,si pe mine toata ziua ma mingiie si se lipeste ed mine...
Otilia,ma bucur ac sunteti bine si citesc cu multa placere toate povestile despre Ana cea frumoasa.
Andreap...sa-ti mai zic si eu....?Ai fost o nasica superba.iar rochita Mariucai...parca arata mai bine in poze.sa nu ma
.
Jasmine,pupacim micutul vorbaret si pe mamica lui.Eu inca mai astept minunea...Bianca uneori spunecuvinte foarte clar,si cu adresa,dar...rareori le mai si repeta,cu toate insistentele mele.Deci pina la proba contrarie....recunosc ca nu stie sa vorbeasca.Si cind aud performantele voastre...imi vine sa pling.Oare nu sunt o mama buna...Nu stiu cum sa o invat...?ca degeaba imi turuie gura toata ziua.Ea nici nu ma baga in seama.
Roserb...Mihnea si Bianca...sunt super draguti.Am eu vedenii sau parca seamana din ce in ce mai mult?
Bits...buni si pufuletii la o adica...Voi sa fiti sanatosi.
Aime,ramin la parerea mea ca esti...uimitoare.Ai timp pentru toate...vreau sa fiu si eu ac tine....
Flory,bine ati venit acasa.asteptam vesti mai des.desi recunosc ca eu am aflat de la Aissa totul...
.aveti grija de voi.
Paxela..ce face ginerele meu si mamica lui?
Eu sunt super ocupata.Incercam sa facem...o afacere,si parca toata ziua nu fac decit sa alerg dupa acte,iar noaptea lucrez.Si intre ele trebuie sa mai strecor si Avon-ul la care nu ma indur sa renunt...poate si pentru ca imi place la nebunie...Fug!
NU ami promit sa revin mai des...ca,se pare,nu sunt in stare.
Astept insa sa citesc numai vesti bune de la voi.

Violeta, mami de printesa
Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
eveline spune:
Viovio chiar eram curioasa sa vad ce mai face Bia ta....caci a mea, tot nika....nici un cuvintel macar....simt ca mor, de aia poate nici nu mai postez pe aici ca mi se pare ca pur si simplu nu am ce....eu nu prea am cu ce ma lauda....ma gandeam ca sunt singura....o veni si vremea lor, ma gandesc eu...
Ana si Bianca-iubita
andreap spune:
Flory,bine ati revenit acasa.cand ai timp,spune-ne povestea ta,noi o stim din auzite de la altii.Pupici lui Andrei si BBluslui cel viteaz si luptator!
Vio,e rochita de la Quelle ptr.care am vrut sa fac retur.Pana la urma,arata binisor....asta e,alta data nu mai comand NIMIC la aia!
Eliza.....
esti mortala!Vorba lui Vio,eu parca nici nu mai visez de obosita ce sunt!
Din nebuniile Mariucai:pe tobogan nu se mai da decat pe burta!Bona speriata ieri"stii ce face maria?"..o face de mult
.Se urca singura,sus se rasuceste si se da pe burtica....baietoi fata mea!
POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
try spune:
quote:
Originally posted by paxela
am pus si pozele celelalte cu mihai in actiunehttp://community.webshots.com/album/551267099wnLqVb
Mihaita, ne uimesti pe zi ce trece! Asa voinic mi se pare. Are ceva burtica la activ acolo, ai pe ce pune mana cand e vorba de jughineala. Iar poza cand ne scoate limba, e haioasa foc. Si in poza cand e cu tati se vede clar cu cine seamana. Pana si forma capului e aceeasi ca a lu' tati, directia de crestere a parului la tample la fel... Hmmm, parca ziceau ca baietii seamana cu mamele, uite ca si fi-miu cu tac-su aduce. Sa vedem puradelu' asta micu' din burtica cu cine-o semana si cum o arata. Sunt tare curioasa. Cred ca nu mai iese blond cu ochi albastri, ci brunet ca tati
Paxelea, fi-tu e mortal cu paine la subtioara. Parca-i de pe vremurile muncitoresti cu fabrici si uzine... super poza. Barbat in toata firea.
.......in 23+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
quote:
Originally posted by onitza
L-am dus pe Paul la cresa! ieri nu a mai tusit deloc, a fost bine chiar, vedem de azi incolo!
CASSANDRA, eu nu am doi, deci nu iti pot raspunde la aceasta intrebare (da' ma intereseaza si pe mine raspunsul :D), in schimb, am sa iti spun ca si Paul e foaaaaarte rasfatat...eu , la fel ca si tine, am fost mai retinuta la a-l asa sa isi faca de cap, sunt de mult eori mai dura cu el, decat ar putea tac-su fi vreodata!!!, insa sufar si eu si ma gandesc ca e mai bine asa....nu imi plac deloc scrancelile lui de rasfatat, ii explic frumos ca nu e voie, ca face buba, sau cate si mai cate, dar vorbesc singura... iar cand are crizele alea de se tavaleste si bate cu pumnii in ce nimereste, il las sa se linisteasca, nu il bag in seama si se potoleste! e boala grea rasfatul....dar ma intreb..o fi vreun copil neatins de aceasta boala?
ca eu felicit acei parinti si le cer reteta succesului!!!!
parerea mea e ca e absolut firesc
Sa aiba astfel de crizute si copii pt. ca ei asa testeaza limitele, asa invata pana unde se pot intinde. E in natura lor sa exploreze cat de mult tine plapuma, pana unde li se permite. Greseala paritnilor apare atunci cand aceste manifestari nedorite sunt neglijate i nsperanta ca vor trece de la sine. Boala asta de care zici tu Onitza, netratata la timp degenereaza in adevarate crize mai tarziu. si sa te tii cand vine adolescenta, caci ele capata alte forme de exprimare mai tarziu, asa ca struniti-i din timp, nu le dati ocazia sa creada ca limita e dincolo de cer.
Tot fireasca si normala e si gelozia asta a copiilor pe fratiori mai mici sau pe copiii altora care va calca pragul. E o dovada ca relatia cu parintele e una solida. Ca dpdv emotional copilul e dezvoltat corespunzator. La noi alex a dezvoltat un mic cult pt. mami. Daca tat ipune capul pe mine sau de lipim si noi ca doi parinti ce inca se iubesc, alex imediat tine sa ne desparta, "sa pastram dom'le distanta, ce-i prosteala asta". Vine si-mi ridica capul din poala lui taica-su daca ma intind si eu pe canapea cu capul pe tati. Iar de vede ca imi pune mana pe burta (atunci cand misca bebe, tati vrea sa simta si el) vine si-i da mana la o parte un fel de "asta-i mamica mea si numai a mea". Mai nou si cand ma vede pe mine cu mana pe burta imi da mana la o parte sau daca ma vede cu burta dezvelita, vine si-mi trage tricoul peste... Incepe sa priceapa tot mai mutle legat de viitorul membru al familiei si isi manifesta gelozia inca de pe acum. A priceput el ca "bibi" (asa spune el la bebe, nu poate pronunta e-ul) e o fiinta cam dragalasa si cam captatoare de atentii si nu vrea sa renunte la tronul lui de rege prea usor. Pe mine ma amuza aceste manifestari ale lui, dar incerc sa le tratez serios in sensu lca n urad de el cand face fazele astea. Pt. ei aceste intamplari sunt adevarate drame, dar vor trece c ubine peste ele si in final vor intelege ce-i aia dragoste de frate/sora.
.......in 23+ sapt.
onitza spune:
TRY, crizele cand se tavaleste pe jos, cel putin la Paul, se pot trata foarte bine, si cand ii arati, ca nebagandu-l in seama, nu rezolva nimik manifestandu-se in acest fel, si iti garantez ca se opreste mai repede ca vede ca nu rezolva nimik in acest fel......poate nu sunt eu asa mult citita de pe net, dar mai conteaza si ce ne invata mamele, care au crescut 2 copii, nu?

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
VIOOOOOOOOO PUPIIIIIIIIIIIIIIICI......BIANCA CE MAI FACE?????? PUPAM SI PE PRINTESICA TA DULCE!!!! FELICITAR PENTRU AFACERE!!! LA MULTI BANI!!!!!
SI NOUA NE E DOR DE VOI!!!!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
try spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Fetele, felicitari pentru asa copilasi! M-am uitat la poze pana acum.
Mai, fata mea incepe sa vorbeasca!
Este o haioasa!
Ieri am zis "pardon" si ea repede a repetat: "DALDON". Bine si cu intonatia mea pe care nu am cum s-o descriu.
Mie imi zice: "BIBI". Taica-su este: "DADI".
Cand ne striga trebuie sa-i raspundem si nu va ganditi ca se opreste prea curand! Asa ca, ma striga: "BIBIII", iar eu zic:"da". Si tot asa, iar cand sunt langa ea zice:"BIBI-DA", "BIBI-DA", adica tot ea isi raspunde.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cristina, aceeasi boala o are alex. Ma striga intrebator "mama?" si eu ii raspund "da, alex" sau "da, mami" si el ma triga la infinit doar sa ma auda cum ii raspund. Uneori vine si se aseaza in fata mea (eu stau lungita pe canapea) si ma striga "mama". Daca i-ati auzi vocea si tonalitatea cu care ma striga, v-ati topi.
de vreo sapt. a inceput u njoc de-al lui de cuvinte cand spuen repede mama-tata-mamamama-tatata. Pe alocuri mai iese si ma-ta (in sensul de maica-ta). E un scump.
Dana, si eu sunt de acord ca animalele ii ajuta pe copii sa e dezvolte mai frumos emotional, sa fie mai sociabili etc... Din pacate eu nu prea-s adepta pet-urilor care traiesc libere in casa in casa (un peste, un hamster etc. ceva tinut in cusca e altceva)... Daca pe la vreo 4-5 ani copiii mei ma vor ruga sa le iau un catel sau o pisica, nu stiu ce-as decide, m-ar pune tare mult in dificultate: dorinta lor vs. parerea mea despre animale in casa. Dificil!
.......in 23+ sapt.

http://community.webshots.com/album/551267099wnLqVb