Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 18
onitza spune:
Pai, cred ca in seara asta ajung rapid pana la 20 de pagini, ca vaz ca -s singurica pe aici si am chef de vorba:D
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
paxela spune:
noi azi am bantuit padurea
am ajuns la 12 si am mai plecat pe la 7.30
a fost tare cald si frumos
am lasat printul chiar si fara tricouas vreo 2 ore
incarc imediat si niste poze sa ne laudam si nu atat cu abdomenul nostru
cat cu noua realzare a lui mihai
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
paxela spune:
pozele .... o partre din ele sunt aici: padure
dar exact ce vroiam eu sa laud a ramas in aparatul Feliciei si nu stiu cand va apuca sa le descarce si sa va arate asa ca il laud fara exemplificare desi in poze se vede ca deja prinde curaj la pasit...... azi a facut primi pasi nesustinut de manute
i-am pus un ham( o paturica) de piept si a pasit fara sa se tina de mainile mele, desi daca inainte ii dadeai drumul nu mai pasea, asa cu ham a luat-o la goana si mergea foarte sigur pe el

Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
monica-elizabet spune:
bravo mihaitza
...felicitari!

paxela
lui silviu " dezbracatu' "
onitza, azi m-am tot uitat dupa tine dar nu te-am vazut...dar banuiesc ca ai fost singurica si de-aia nu ai putut sa ajungi...eu sunt si maine tot acolo
va pup pe toate, noape buna
monica
paxela spune:
am pus si pozele celelalte cu mihai in actiune
http://community.webshots.com/album/551267099wnLqVb
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
Doamne dar frumushei sunt amandoi si ce bine se inteleg, parca sunt frati![]()
ruxi a mea este geloasa daca iau pe altcineva in brate in afara de alex![]()
va pup pe toate sa aveti o zi minunata
monica
aime spune:
Sa va spun o poveste trista...despre catelusa noastra un schnautzer metis, de aproape 13 ani ne-a fost ca si un copil,ne-a adus-o mama, gasita infrigurata langa usa blocului...era un morman de caltzi argintii, un botic catifelat si moale, oki jucausi...si era mica de tot, daca avea 1 luna. Am pastrat-o...si au trecut anii, ne-am atasat de ea enorm, a fost cu noi peste tot, la mare, in concedii...era minunata, toti se mirau ce exemplar minunat de maidanez este, ca e 80% maida pur...cand in cele din urma DD s-a indurat si ne-a dat pe Vladut, e adevarat ca a cam trecut pe planul 2, dar nu era neglijata, avea deja 10 ani, dar era vioaie si curioasa sa vada mogaldeata care i-a luat locul. Nu va spun ce afectuasa era cand eram insarcinata, nu se dezlipea de mine si nici eu de ea, desi toata lumea ma acuza ca nu fac bine...
In fine, de la 1 iunie s-a simtit rau de tot, picioarele din spate au lasat-o, nu manca, nici apa nu prea bea, vomita...se simtea rau de tot....si eu eram trista ....trista ...mai plang si Vladut vine si imi fac „mai-mai” de parca ar sti...si pe ea o mangaia (acum locuia cu parintii mei, ptr ca cel mic din prea multa dragoste o cam necajea)...am fost la mai multi medici si concluzia...cancer la splina, o tumora...care va face ca suflatelu meu drag sa nu mai fie....am cateva nopti dormite si nu prea, ma gandeam la ea, la cum alerga fericita pe malul marii, la plimbarile pe langa carutul cu bebe....stiu ca e batrana, dar, parca...nu vreau sa accept....Astazi urma eutanasia si aveam o strangere de inima, nu va spun...Dar, de ieri dupa amiaza, sufletel nu mai e, gata, a plecat in raiul cateilor si sper ca acolo nu mai sufera. O iubeam mult, dar nu credeam sa sufar asa...sunt ravasita de durere si nu cred ca o sa-mi mai trebuiasca vreodata animalute, desi Vladut e fascinat de ele, de catei mai ales...Am ingropat-o in gradina din spatele curtii, acolo unde urmeaza sa ne construim casuta, astfel o vom sti aproape...
Tot ce vreau acum e sa trec peste moment si sa putem sa-i povestim micutului nostru povesti frumoase cu "a fost odata un catel...."
Nu stiu de ce v-am spus povestea asta...ptr ca sunt trista si nu stiu ce sa mai fac sa-mi treaca, Vladut ma ia in brate efectiv cand ma vede cu lacrimi in oki si ma iubeste...parca ar sti, micutu de el...
Sunt curioasa ce va face azi cand ne vom duce la buni, ca ieri cum a intrat in casa s-a dus s-o caute pe Sarona...ea insa nu mai era....
aime
andreap spune:
Bine v-am regasit!Am tras un pic chiulul si am citit cate ceva din ce s-a scrin in we
Felis,bine ai revenit printre noi!Ne era dor tare de Mihai,de tine//WE care vine sunt in Bucuresti,poate ne vedem.Felicitari ptr.Mihai
Paxela,am admirat baietii la bustul gol
la padure!
Aime,imi pare sincer rau
..si eu am o catelusa caniche..nu stiu ce o sa ma fac cand nu o sa mai fie.Te inteleg perfect
Noi am botezat sambata un ingeras de baiat,cat de curand pun si poze sa vedeti.Duminica am fost si noi la padure,desi in Pitesti a plouat si vineri,sambata seara si ieri incepuse pe la 6 iar
Sa aveti o saptamana buna
POZE
Primavara 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
danette spune:
Aime... stiu f. bine cum te simtzi!![]()
Si eu am trecut prin asta acum 6 ani... dar a fost un pic mai usor fiindca il aveam deja pe Erik care era pui de 7 luni cand a murit catelusa noastra de 15 ani (o tumora uterina avea)...
Blackie insa nu am scapat de eutanasie
...si ea este ingropata in gradina din spatele curtzii noastre...
o sa vezi ... cand te vei muta la casa poate o sa mai iei un animalutz macar de dragul lui Vlad...
Eu nu cred ca as putea fara catzel acasa... asa m-am obisnuit de mica... mereu am avut catzei....
Dana & Iris 1,6 ani
onitza spune:
WOOOOOW, SUPERPOZE!!SUPERCOPII, MAMICI SI TATICI!!! mi-au placut mult pozele, se vede clar cat de bine se inteleg Silviu si Mihaita!!! eu inca sunt uimita cum a stat Silviu sa il tundeti asa frumos!!! treceti si pe la Paul?;) Iar de MIhaita, as dori sa mentionez ca s-a facut DOLOFIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! BRAVO MEY!!!
in curand se va alerga cu Silviu prin padure si prin parcuri!!!

Alexa, iti sta mishto blonda!! da, te-am mai vazut pana acum, dar ti-a mai crescut si parul, imi place asa!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!