Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mai Onitzo... da tu nu aveai nici o nora pe aici printre ale noastre printese????? Pai ce te faci daca citeste cuscra de "prima dragoste" a ginerelui...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, n-am somn!
Asa ca am mai intrat o data sa va urez: "Somn usor!"

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Revin si eu dupa o ditamai pauza.N-am reusit sa citesc din urma chiar tot.

In primul rand felicitari pt Mihaitz care evolueaza asa de bine.E grozav ca o sa mearga si la inot,asta chiar o sa-l ajute mult.

Aime,eu i-am dat mazare lui Radu de muuult,cred ca de pe la un an.Si n-au fost probleme.In alta ordine de idei,o sa incerc si eu pandispanul tau,cred ca Radu o sa pape cu 10 guri.

Try,vin si eu “dupa razboi” si iti spun ca eram sigura ca bb2 e tot baietel,cu toate ca stiu ca tu ai fi vrut o fetita.Asa te vad eu pe tine,mamica de 2 baietei!Las’ sa fie sanatosi amandoi ca te descurci tu,chiar daca nu va fi usor deloc.

Cici,care va sa zica o sa ai 2 printese!E clar ca trebuie sa colaborezi cu Try

Bits,f e l i c i t a r i pt sarcina,sa fie intr-un ceas bun!Era si cazul,ca faci copii frumosi!

Saptamana trecuta cred (adica nu cred,sunt sigura) ca am vazut-o in Cora Lujerului pe NCristina,cu cele 2 gemene.De fapt am vazut intai una din fetite si mi s-a parut ca o stiu de undeva,peste 2 secunde am vazut-o si pe cealalta si mi-a fost clar ca ele sunt .Pana sa ma dezmeticesc am si auzit cum mamica i s-a adresat uneia din fetite cu “Teo”,asa ca sunt sigura ca ele erau.Din pacate eram in mare viteza si n-am intrat in vorba cu ele,dar pot sa va spun ca fetitele sunt superbe.

Onitza,noi n-am mai iesit la plimbare cu caruciorul de vreo 2 luni,ca Maria-Sa nu mai accepta sub nici o forma.E clar ca am depasit faza asta si recunosc ca am asa o nostalgie…

Radu e OK,are si el crize de personalitate cand vrea ceva si nu-i dau sau cand vrem sa plecam din parc.Vorbeste tot timpul,unele chestii chiar ma intreb de unde le stie.Le-a auzit el pe undeva !Se exprima in propozitii sau macar cateva cuvinte care au sens chiar daca n-au predicat.Inca nu poate sa zica “R” asa ca e foarte haios cand vorbeste asa : “stam pe patu’ica”,”hai sa me’gem!”,”me’gem la plimba’e”,”me’gem sa vedem camionu’ si t’acto’asu’ “,”tata a plecat la se’viciu”,”mama doa’me”,”cucu’igu boie’i ma’i dati punguta cu doi bani”,”s-a facut intune’ic,ap’indem lumina”,etc

Si-a descoperit o pasiune pt caise si de cateva ori pe zi cere imperativ “CAISE LA BAIAT!”

A inceput sa stie cantecelele din Cutiuta Muzicala si cand ma astept mai putin incepe sa cante “Azo’el”,”Ur’suletu’ Bobonel,eu ma joc cu el”.

Am fost la tara 12 zile,a stat afara in curte de la 9 dimineata la 9 seara,a mancat foarte bine dar la capitolul SOMN n-am remarcat nici o schimbare in bine.A dat iarba la gaini,a alergat pe panta in sus si in jos de-mi statuse inima,s-a imprietenit cu toti vecinii pe care-i striga cat il tinea gura “Nea Ioneeel”,”Nenea Naaaaae”!

Mai nou a inceput sa-i fie frica de masina de spalat,pastreaza distanta,se uita foarte atent sa nu cumva sa-l muste de fund si repeta (parca vrea sa se asigure ca e totul OK):”masina de spalat spala ‘ufe.Nu ne face nimic”.

Ma bate gandul si pe mine sa mergem la mare dar nu m-am hotarat deocamdata.Oricum n-as vrea la hotel ci la gazda.Sa fie curte,sa am baie si acces la bucatarie sa pot sa-i gatesc .Ne mai gandim.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Jasmine, felicitari vorbaretului, chiar ca-i turuie gurita. A inceput si Ana sa mai adauge cate o litera la cuvinte dar nu se compara cu Radu. Si cand te gandesti ca se spune despre baietzi ca nu-s asa vorbareti si despre fetite ca sunt cumintele .
Onitza, flirteaza Paulica nu gluma. Asa-s fetitele pupaciaose , eu tind sa cred ca si Ana l-a pupacit, nu a scapat ea asa frumusete de baiat . Si ea a invatat sa urce singura la tobogan dar nu la oricare, important este ca-i place foarte mult sa se urce si sa se dea si dupa 7 ture din astea este rupta de oboseala si si-a facut norma de joaca .

Eu sunt cu fetele acasa, este tare bine ca mama este bucatareasa si ne rasfata iar noi ne jucam. Ieri am fost la un picnic cu o colega de servici, sotul si cele 3 fetite, ei sunt englezi, iar Ana s-a distrat tare bine cu cele 2 fete mai mari iar pe cea de 11 luni a tot stresat-o ii scotea/punea suzeta, ii dadea apa, mancare si o sufoca cu imbratisari si pupaturi cand plangea, ea asa stie ca trebuie sa faca atunci cand plange cineva sa-l pupe si sa-l iubeasca .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, da, nora mea e BIANCA DE ADRIANNA , dar ideea e ca Matilda a sarit pe el, nici nu a mai avut timp sa reactioneze, deci a fost un accident, o intamplare...
Inca o data va felicit pentru reusita cu inotul, este extraordinar de bine pentru MIhai, abia astept sa vad filmul!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

bravooo Mihaita!sa auzim numai de bine dupa orele de inot!

Jasmine,Felis ,Miriamultumim

eu nu am greturi dar in schimb ma lupt cu o stare depresiva si cu lipsa poftei de mancare.sper sa treaca repede ca sotul e disperat.imi tine discursuri ca bebe nu creste daca nu mananc....s.a.m.d.

v-am pupat si sper sa intru cand o sa fiu mai vesela!

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

BITS, ma bucur ca sotul este grijuliu cu tine si cu bebe din burtica!!! incearca totusi sa papi, chiar daca mai putin, poate incerci varianta:mai putin, dar mai des, si papa numai ce iti place tie, multe fructe, sa vezi ce bine ai sa te simti!!! si nu vorbii prostii, intra cand vrei si cand ai chef!!!! eu una sunt pe baricade si te ascult!!! KENZO ce mai face?? ce mai papa el??? ca stiu ca nu e amatorul fructelor si legumelor!! parca spuneai ca ii place orezul, nu? sau , ma rog, mancarea japonezilor!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Nu schimba nimeni capitolul? eu nu stiu.......nimeni pe aici?

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, subiectele pot avea acum 20 de pagini .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

Onitza, subiectele pot avea acum 20 de pagini .

mersi...

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput