Copilasi de nov-dec 04 (124)
Raspunsuri - Pagina 16
Otiliav spune:
Felis, ma bucur ca ai aparut, tare greu este fara net. Deci Mihaita face progrese, ce bucurie, in curand o sa-l vad in filmulete mergand.
Vorbind de crize, noi de abia am facut fata in seara asta la crizele Anei. Cand iesim din magazine trebuie sa o imbrac sau sa lasam la intare carutul pentru copii, ea deja este pe podea de suparare. Si aproape de casa a vazut o fetita cu un bebelus in carucior si evident vroia si ea sa se joace, dar la ea asta insemna sa luam noi acasa jucaria
si evident ca nu am lasat-o si am adus-o de aripioara acasa in zbor, cam 100 de metri de ma doare mana rau de tot dar nu puteam s-o las pe jos ca era nisip si pamant umed in zona, s-ar fi facut ca un porc. Evident cand a vazut portita ea s-a calmat si a inceput sa fie bine dispusa. A reusit sa faca o buba micuta la mana cand a cazut pe niste nisip, iar marti a vazut un copil cu o mingie in mana intr-un magazin si a sarit din carutul de cumparaturi dupa el, deci am inregistrat si a doua cazatura in cap
, norocul ei ca are stratul gros de grasime pe frunte si nu a facut cucui. Are un stil, daca o iau nervoasa in brate se lupta cu mine de am cazut cu ea cu tot.
Ei la faza cu jucariile altor copii nu stiu cum s-o fac sa inteleAga ca nu le poate lua acasa, ca nu-s ale ei.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
FELIS spune:
OTILIA si eu ma bucur sa mai citesc despre tine si despre Ana...
Tare ma bucur ca o ai aproape de tine...
Off as avea atatea de povestit dar nu am timp...
Ca sa vedeti ce baiat destept am: de cate ori se ridica in picioruse singurel in pat, statea intre 3-5 min si apoi se arunca pe spate, cat e el de lung, si evident urla, ca nu eram pe faza tot timpul sa ii pun perna si eu nu am saltea in patutul lui....
Buuuuuuuuuuun... In consecinta ... o zi nu s-a mai ridicat deloc iar apoi il tot vedeam cd in picioare, cd jos, dar urlete nu se mai auzeau, iar perna pe care i-o puneam in pat tot infoiata ramanea....
Mi-am urmarit copilul si ce am constatat?... Se ridica in picioare, mergea tinandu-se de marginea patului si cd obosea, isi desfacea o mana, se tinea cu cealalata, si se rasucea, pana ajungea cu spatele lipt de pat si apoi se lasa usor sa alunece pe langa pat, pana ajungea in fundulet... A... si in fundulet stam mai mult decat cateva secunde, ba chiar uneori se ridica si singurel...
Astea sunt progresele facute de Mihai, mai importante , care imi vin acum in minte...
Am vrut sa il fac coleg la camin cu Silviu si Paul, dar deocamdata nu sunt locuri... Nu vream sa renuntam nici la bona, dar dansa nu prea rezista la program prelungit, si alta bona nu vreau sa imi iau... A dat norocul peste mine odata, dar nu vad sa dea si a doua oara...
, si la tanti nu vreau sa renuntz, sa il duca dansa lunea la kineto, si sa mai vina si sambata si duminica cateva ore, ca nu mai am timp de nimic... Mihai nu mai sta o secunda singur sa se joace, trebuie in permanenta cineva sa fie cu el
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
FELIS - Felicitari pentru progresele lui Mihaita!
Dragul de el! Mi-l inchipui asa cum zici tu ca face si cred ca-i tare scump!
Esti o fericita ca ai dat de-o bona priceputa si cumsecade. Cum ai gasit-o? Stau sa ma gandesc ca, oricat as amana, trebuie sa incep sa ma gandesc si eu la cineva cu care sa las fata.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
aime spune:
Buna dimineata!
Felis, felicitari ptr progresele lui Mihaita. E f bine, ca la servici stai linistita din punctul asta de vedere, avand o tanti atat de atenta si de priceputa, e f important, primordial as spune, sa stii ca acasa e in ordine si copilu e ingrijit bine, asa poti sa-ti vezi linistita (e, un pic tot te mai gandesti, nu? si dai ceva telefoane
) de treaba de la servici si la intoarcearea acasa stii ca e totul ok.
Doamne cat as vrea sa gasesc si eu pe cineva asa...ma ingrozeste gandul ca se apropie termenul de intors la servici si inca n-am facut nimic in aceasta privinta...tot amanam, of...am de-a temeri, as umple pagini pe tema asta...
La capitolul crizute, ne incadram deci si noi in decor
...nu mereu, dar personalitatea lui e foooooarte bine scoasa in evidenta cand ceva nu ii e pe plac...azi, de dimineata de ex, plange dupa ta-su, care a plecat cu ceva treaba...da plans, nu gluma...ei, ac l-am mai linistit un pic...mi-e ca se accentueaza pe zi ce trece, personalitatea asta alui...si incerc, inca cu calm sa-l temperez 
La capitoulul olita...stagnam...ieri l-am lasat numai in pantalonasi si bineinteles ca afacut pipi, s-a pus pe un plans....se sperie cand vede ca curge
si plange, cu suspine, am zis initial ca il ustura, sau mai stiu eu...ca arata la putzica...l-am lasat sa tipe cat a vrut si mi s-a facut mila, l-am luat, spalat, pus pampers si s-a linistit...deci pur si simplu se teme de "pipi"...am repetat si aseara si la fel...doar la ta-su in brate jucandu-se la Peek a boo a facut pipi in pantalonasii scurti fara probleme...era prea preocupat cu tastatu'...ta-su in schimb parca facuse pe el
...na, asta e...mai incercam...
Vb ieri cu cineva si mi-a zis ca am probleme minore, baietul ei are 2 ani si inca nu s-a dezvatat de tzatza, nici la oalita nu vrea sa faca...asa ca...noi sa fim sanatosi ![]()
va
si fug la treaba ca-s de servici (da cand nu sunt eu de servici
)
aime
onitza spune:
AIME, same thing si cu Paul, se sperie cand ii vine sa faca kk si plange, se ridica si iese si kk in final, din mers, pe covor!!!! ![]()
COOKIE, multumesc de info, esti draguta!!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
FELIS, felicitari pentru progresele lui MIhai!!! sunt mandra si eu de el!!! s-a vazut din prima ca e ambitios, are si cu cine semana!!! 
Tot timpmul ai avut ceva de facut, ma gandesc, daca te-ai afla la un moment dat intr-un concediu de 2 sapt, sa nu ai nimik de facut, cred ca nu ai stii ce sa faci!!!
...pentru ca esti obisnuita numai cu munca!!!

Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
Hai sa va povestesc FAZA HAZLIE: ma duc cu fi-miu intr-un parculet si incep sa ma catar dupa el, pe tobogan, sa ma dau cu el, era superfericit, n-avea treaba! cand vad ca vine spre el la un moment dat, o mogaldeata mica si blonda, pe nume MATILDA (am aflat eu mai tz), care ii sare lui Paul in brate, de ramane fi-miu blocat, nu stia saracul ce se intampla , ce vrea de la el!!!
avea o fata de mirat, de ma pufnise rasul!!! il pupa MATILDA mea, ce-l pupa, il spala pe ochi, mai bine zis
...si nu apuca sa se dezmeticeasca Paul al meu bine , cand o vad pe Mati (asa o striga matusa, de inteleseem eu prima data NATI - si prinsesem si mai tare dragul de ea!!!
), ca ii tranteste lui Paul o palma peste fata!!!!!
...a inceput sa planga Paul, si il ia tac-su si ii spune: mai , tati, asa sunt femeile, acum te pupa, acum te lovesc unde te doare mai tare!!!
[:-)))
Si il iau eu apoi si ii explic ca de fapt, palmele se dau din dragoste!!!!
Si uite-asa, Matilda, Matilda, e prima gagica a lui fi-miu!!!!
![]()
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
AM uitat sa va zic de Matilda, ca are 1 an si 4 luni, dar se urca singura pe scarile de la tobogan
si se dadea "hutza" pe bara de la tobogan, tinandu-se cu mainile de bara, atarnata si cu picioarele ridicate, ghmuite!!!am zis ca nu e adevarat!!!
...da, mey si cand a vazut-o pe mama-sa ca vine de la serviciu, a inceput sa strige de nu o mai opreai:MAMA, MAMA, MAMA!!! si ii arata maica-sii ce poate ea sa faca singura!!! am ramas blocata!!! 
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
NOAPTE BUNA!!!![]()
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
FELIS spune:
Multumesc mult pt felicitari
ONITZA, AIME, MIRIA...
Am intrat repede sa va zic ultimele noutati: am fost in seara aceasta in Bucurestii Noi la interviu la "Micii campioni" pt innot (de fapt pana la 5 ani cica nu poate fi vb de innot ci de activitati acvatice
) Asta a constat in consult al dr pediatre, consult al d-nei neonatolog, s-au uitat si peste dosarul cu analizele lui Mihai, mi-au oprit trimiterea pt innot de la dr de inima... Desi lista de asteptare este de 60 de copii, datorita insistentelor colegei mele de servici, care mi-a obtinut si o sponsorizare pt primul abonament la innot, si care aceasta colega este si membra DC (dar la servici ne-am cunoscut si in seara aceasta am aflat ca suntem si vecine (la cateva blocuri si amandoua membre DC si ca ea stia de mine de la inceput (povestea lui Mihai)) deci la insistentele ei , ca la Mihai nu e de "fite" ci e necesar, sambata, saptamana care vine, mergem la prima sedinta de innot
Ideea e ca week-end ul viitor trebuia sa merg la mare cu serviciul -sonsorizat de servici- (dar imi luam si familia)... In aceste conditii nu ma mai duc, ca e mai important sedinta de innot a lui Mihai... pe care trebuie sa o si filmez
Pe baza filmarilor fac ei evaluarea...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero