Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Buna dimineata,speram ca ati avut un we minunat cu puiuti cuminti dragalsi si ascultatori.
Noi am avut musafiri niste prieteni cu bebelusa lor pe care am botezat-o acum trei luni. Am avut un soc cand am vazut cat de alintat este fii-miu si cata atentie cere de la cei din jur! (desi intotdeauna m-am ferit sa il rasfat prea mult tocmai pt a evita mofturile inutile).Prietenii nostri au mai venit la noi in vizita si inainte de a se naste bebelasul si Dragos a fost mereu in centrul atentiei lor. Insa acum cand a vazut ca o tin pe Miruna in brate si ca toata atentia lor se indrepata spre ea se tot baga in sufletelul lor, li se aseza in brate... . Cu copilasi de varsta lui sau mai mari se joaca frumos fara sa ne mai bage in seama pe noi, adultii. Dar ieri simtea ca Miruna capteaza atentia tuturor si smecherila s-a gandit probabil ca e mai bine sa se bage si el in seama. Am incercat sa il iau in brate, sa il dragalesc ca sa ii arat ca el e puiutul mamei si ca nu l-as schimba cu alt bebe pt nimic in lume dar nici nu a vrut sa auda (el care e asa de tandru si de dragastos de obicei.)Ce mai, nu cerea atentia nostra cat mai mult pe a prietenilor nostri.Ne-am dat seama cat de greu s-ar acomoda cu situatia in care ar mai fi un bb2 in casa.Poate doar daca ar creste putin ca sa poata intelege ca mami si tati il iubesc la fel de mult ca inainte.
Mamici care aveti deja doua copilasi, cum a reactionat primul cand a venit bb2 in familie?

Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)

Mergi la inceput

Felis, felicitari pentru progresele lui MIhaitza care e un baietel f ambitios si curajos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

L-am dus pe Paul la cresa! ieri nu a mai tusit deloc, a fost bine chiar, vedem de azi incolo!
CASSANDRA, eu nu am doi, deci nu iti pot raspunde la aceasta intrebare (da' ma intereseaza si pe mine raspunsul :D), in schimb, am sa iti spun ca si Paul e foaaaaarte rasfatat...eu , la fel ca si tine, am fost mai retinuta la a-l asa sa isi faca de cap, sunt de mult eori mai dura cu el, decat ar putea tac-su fi vreodata!!! , insa sufar si eu si ma gandesc ca e mai bine asa....nu imi plac deloc scrancelile lui de rasfatat, ii explic frumos ca nu e voie, ca face buba, sau cate si mai cate, dar vorbesc singura... iar cand are crizele alea de se tavaleste si bate cu pumnii in ce nimereste, il las sa se linisteasca, nu il bag in seama si se potoleste! e boala grea rasfatul....dar ma intreb..o fi vreun copil neatins de aceasta boala? ca eu felicit acei parinti si le cer reteta succesului!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Si Mariuca e tare rasfatata...pe langa bine stiutele urlete si crize de personalitate,nu ma pot juca cu al copil ca face urat rau de tot..la botez am pus mana pe leaganul copilului(nu pe el!) si a urlat......cu niste lacrimi de ziceai ca o omoara cineva.Deci bine ca nu am luat-o la biserica,altfel nu puteam sa botez..deci nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi acum cu un BBlus mic langa noi
Am pus poze noi.....de la botez

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis, felicitari pentru progresele lui Mihaita si pentru primii pasi!I-am admirat pe cei doi prieteni in poze (Mihaita si Silviu), sunt niste scumpi!

Aime, si eu te inteleg, noi am avut pisica si a murit la 12 ani, in anul in care am ramas insarcinata cu Bianca. S-a chiunuit saraca rau vreo luna, pana la urma am ales solutia cu eutanasierea, avea un cancer la stomac, a fost tare rau. Drept urmare , mie nu imi mai trebuie animale ever, nu mai vreau sa trec prin asta.

Cuscra draga Andreea, ai fost o nasa super, iar nasica cea mica e o bombonica!

Bitsulino, lasa draga mea depresiile pentru perioada de dupa nastere(prietenii stiu de ce!), pune mana si mananca sa se faca bebe mare!

Casandra, Bianca mea a reactionat foarte bine la venirea lui Mihnea, s-a purtat extrem de frumos cu el, pana a implinit vreo 9-10 luni si am inceput sa-l mai laudam noi pentru diverse realizari. Abia atunci cred ca l-a perceput ca pe un potential pericol pentru pozitia de number 1, si a inceput sa-l mai altoiasca, etc. Acum se inteleg in general bine, se iubesc cu foc, dar se si zgandare unul pe altul...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Cassandra noi nu am avut probleme cu Ana la venirea Dariei pe lume, chiar o sufoca cu dragostea ei numai ca incerca sa ne atraga si ea atentia prin ceva asa ca devenise putin obraznica dar s-a rezolvat pe parcurs. Apropos, ne-am intalnit sambata in parc in fata casei de cultura; eu nu eram sigura ca esti tu asa ca nu m-am "bagat in seama"; eu eram cu fetele: una care se temea de porumbei si una care fugea peste tot dupa porumbei indiferent ca era balta sau noroi.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

gata am terminat cu depresiile ca m-a bine dispus fii-miu astazi.

aseara am dat si eu la rate din cauza pastei de dinti.e a 2 -a oara cand mi se intampla si numai la pasta de dinti.o inlocuiesc eu cu apa de gura.

Onitzo,Rosebitzo va multumesc da sa stiti ca pafta de mancare nu-mi vinee,da o sa creasca bebe mare ca mai are "ramasite "de la Ken inca 5kg asa ca...

aseara m-a luat barbata-miu pe sus si m-a dus la magazinul brazilian cica poate poate oi gasi produse care sa se asemene cu cele din Ro sa mananc si eu ceva.si ce credeti ce am gasit?PUFULETIIII eram atat de fericita ca un copil mic care primeste o acadea.am devorat rapid 2 pungi si aia mi-a fost cina.sper sa treaca sa revin la pofte mai bune.

Aimee si eu stiu cum e: mi-a murit o pisicuta calcata de o masina(tocmai fatase 3 puisori).noaptea dormea numai langa mine,dimineata cand ma vedea ca vin cu cana de cafea in sufragerie se aseza inainte in fotoliu si astepta sa o las sa-si bage labuta in cana pt a papa zat,ce mai mi-a fost tareee draga!si eu mi-am jurat ca nu vreau animale in casa mea caci suferinta dupa moartea lor e mult prea mare.iti doresc din tot sufletul sa treci cat mai repede peste starea asta si sa ti-o amintesti asa cum era ea vesela si iubitoare.

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ah si uitasem:noi am fost la un pas de a cumpara un catelus pt Ken dar stiam bine cum e cu atasamentul si nu l-am mai cumparat.Ken e inebunit dupa catei,plange pe strada ca vrea sa puna mana pe ei ,sa se joace.acum 1 luna am descoperit un centru de inchirieri catei,il inchiriez pt 2 ore,se joaca Ken(ii da papa,il plimba) dupa care inapoi de unde l-am luat.sa te tii nene ce plansete pe copil la despartire dar asta e!nu am ce sa-i fac!

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREEA, ESTI FRUMOASA FOC!!!!! Ma faci sa ma gandesc sa ma fac blonda!!!hahaha, as fi de rasul lumii!! mie nu-mi sta bine... M-am topit si dupa MARIUCA, flirocica mica.....mi-au placut mult sandalutele, rochita, strampishorii, deci tot!!!...si ce falcute are!!! finutul e o bomboana de copil! sa va traiasca!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Carmen, pentru cele doua mandrute ale tale. Erau tare dragalase amandoua iar Daria e scumpica foc, draguta de ea cum fugarea porumbeii. Nu cumva nazdravanul meu a incercat sa o si impinga? Ne cerem scuze oficial dar si pe mine ma dispera cu chestia asta. E modalitatea lui de a-si exprima incantarea cand vede un copilut.Imi pare rau ca nu te-am recunoscut, desi am vazut pozicile din album si ti-am admirat fetitele. Sper ca data viitoare sa putem pune tara la cale pe indelete.
Ieri am constatat ca fii-miu fara un program fix de papa si de somn e un adevarat monstrulet.Am mers vreo doua ore la Festivalul de la Gura Humorului si nu a apucat sa doarma decat vreo jumatate de ora in masina la dus. Acolo agitatie multa aglomeratie mancare haiduceasca in picioare, incat bietul copil parca era in transa de la oboseala. Alerga de colo colo, se catara pe toate gardurile si pe toate scarile la care a avut acces. la intoarcere nu a mai putut dormi asa ca a ramas bietul de el doar cu o jumatate de ora de somnic. Acasa de obosit si de mofturos ce era nici nu a vrut sa manance si cu greu i-am putut intra in voie cu ceva. Asa ca am decis: programul ramane program iar compromisurile nu prea trebuie sa isi faca loc, cel putin deocamdata chiar daca asta inseamna sa mai ratam noi cate o iesire .

Mergi la inceput