Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 27
amik spune:
chiar, martta, ma rog pentru ea!sa dea domnul sa fie bine!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Kehleyr spune:
Si eu ma gandeam la Martta ca nu a mai postat nici la mamici. Sper ca sta cuminte in pat.
Madishor, chiar ma intrebam unde ai disparut. Sa stii ca imposibilitatea petrecerii vacantelor in Grecia la mine ar fi un argument puternic contra emigrarii
.
Romana, daca nu sunt obisnuiti cu iesirile, cred ca o sa va fie tare greu. Stefania se plictiseste foarte repede la restaurant. Singurul lucru care ajuta este daca mai sunt copii prin local cu care sa se joace. Poate copiii tai se vor juca intre ei... Altfel, asteapta-te sa mananci numai printre picaturi
.
Va pup si zile racoroase
.
bibi spune:
Am sa o sun eu pe Martta sa vad cum se simte si cum aflu ceva vin si va spun.
A plecat copilu la mare si io am ramas singura ( nu chiar, cu bb 2 la purtator )si neconsolata si disperata ca de luni ne apucam de zugravit.
Avetzi solutzii antisuicid pentru astfel de situatzii?
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
amik spune:
bibi, nu pot sa zic ca te invidiez pt ce o sa ai in casa!dar te invidiez pt dupa!
pe mine imaginea cu mobila stransa si cutii si cutiute acoperite cu metri intregi de plastic ma deprima cumplit, desi va trebui sa ajungem si noi acolo curand!
dana, vreau sa iti spun ca un post de-al tau mai vechi de la "calatorii"(sau cum s-o mai numi acum) m-a facut sa ma decid in privinta greciei ca destinatie pt concediul nostru de cuplu.
initial vroiam pe una din insule,sau croatia, sau prin spania (am visat o noapte intreaga poze din tenerife).dar cum razvan vrea sa mergem cu masina, ma gandesc totusi sa plecam mai pe aproape.si cand am citit despre taverna cu patron mustacios care danseaza cu sticla pe cap
am zis gata!acum ramane doar sa stabilim clar unde si cum.apropo, daca ai timp si dispozitie, ti-as fi recunoscatoare pt orice fel de informatie dspre drumul cu masina pana acolo, despre cazare unde/cat/cum, despre ce iti mai amintesti...
ati vazut pe undeva colac cu fund si gauri doar pt picioruse?sper ca ati inteles ce am vrut sa spun!![]()
pupici.
bibi spune:
Am sunat la Martta. Nu raspunde. Incerc mai tarziu.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
bibi spune:
quote:
ati vazut pe undeva colac cu fund si gauri doar pt picioruse?sper ca ati inteles ce am vrut sa spun!
Incearca in Cora, Carrefour, dar dupa parerea mea copilashii nostri sunt cam mari pentru astfel de colacei.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)POZE
amik spune:
oare?
asta mica a mea e cam frisoasa, de fapt nu a intrat niciodata in apa.anul trecut de-abia ne puteam baga picioarele ca era apa rece ca gheata...tare as vrea sa nu ii fie frica!
apropo de fiica mea.
mai zilele trecute era cumintica in dormitor si era suspect.o strig, imi spune ca face deh, bine, si apare in toata splendoarea cu o pereche de chiloti negri de dantela de-ai mei, cu o buca in dantela, una pe-afara, dansand si topaind, mandra foc!de fapt, toti chilotii mei erau insirati pe pat, pe jos, iar ea proba cate o pereche ascunsa in cabina-adica dupa perdea!mooaama, frate, cand ne-au cresut copiii atat de mult?
martta spune:
Buna, fetelor!
Va multumesc pt incurajarile si gandurile voastre bune!
Bb este in burtica si ne-am intors acasa. Fac tratament in continuare. Important e sa controlez contractiile. Am avut noroc ca am eliminat doar o parte din dopul gelatinos. Medicul mi-a explicat ca se poate regenera sub actiunea nu stiu caror glande si ca pot duce sarcina la termen. Bineinteles, stand in pat. Sunt mai linistita pt ca am terminat si injectiile cu dexametazona pt maturararea plamanilor lui bb.
Una peste alta, il am si pe Vladut bolnav.
Va pup!
mami de Vladut(13.06.2003) si
30s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
Marox spune:
La Multi Ani pentru Luca, Rares, Maria, Stefania! Si pentru sarbatorita de miine, Maria, La Multi Ani!Multa sanatate tuturor celor care se numesc Petru si Pavel!
Martta, ma bucur ca te-ai intors acasa si ca nu ai nascut inca. Ce are Vladut? Multa sanatate!
Romana, cind am fost in toamna trecuta cu piticii la mare Julia avea 6 luni. Cum am mers la inceputul lui octombrie, soarele nu ardea prea tare si oricum, n-am avut timp de stat la plaja decit prea putin. Juliei ii serveam masa inainte sa mergem la restaurant, asa ca acolo statea cuminte.
Magdone, eu stiam ca la americani blocurile au etajul 12 bis, ceea ce este marcat si la butonul de lift, dar nu aveam idee ca sint si canadienii la fel de superstitiosi. Cit despre copii, la fel e si in Franta. Foarte multe familii au 3 copii, cu virste destul de apropiate. Oricum, grosul avantajelor sociale este pentru 3 copii si +.
Noi l-am serbat ieri pe sotul meu, a mai incasat un an la activ. Voiam sa-l invit la o cina romantica, la un restaurant pe malul Loarei, copiilor le prevazusem cazarea la soacra-mea...si pina la urma am fost doar la restaurantul de peste drum. Ieri dimineata Alex ne-a facut febra, dupa somnul de dupa amiaza Julia a facut 38.9, habar n-am ce-au avut pt ca erau fara alte simptome si a scazut febra dupa Doliprane. Dar imi pierise cheful de dormit in deplasare. In orice caz, la restaurant au fost cuminti, in sensul ca au rezistat pe scaun 1 ora si 10 min si si-au dat in petec la desert cind au inceput sa se plimbe printre mese. Norocul nostru e ca le place teribil sa manince la restaurant, in consecinta stau cuminti.