Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 28
amik spune:
martta, e prima oara cand spun ca imi pare bine ca cineva nu a nascut.inca!
marox, sa iti traiasca barbatelul!uuuf, copiii astia!asa se pricep sa strice planurile!
i should know!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
martta spune:
La multi ani ani, Maria! Sa cresti sanatoasa si sa te bucuri de familia ta! Petrecere frumoasa astazi!
Marox: La multi ani sotului! Sanatate copiilor!
Vladut a facut saptamana asta febra 39-40. Cand eram eu internata, a ajuns si el la camera de garda, la Elias. In ciuda tratamentului, tuseste si mai face febra.
Va pup!
mami de Vladut(13.06.2003) si
31s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
amik spune:
la multi ani, maria desteapta si frumoasa!!!
Cornelia spune:
Mesaj de la Lya:
"Am nascut usor un baiat de 3400, 51 cm, la ora 11:50, natural, fara anestezie.
Fericita mamica a lui Eric Marcus si Rut
Lia"
Felicitari mamico! Sa fiti sanatosi si fericiti! La multi ani Eric Marcus!
Pupici! Fug la petrecere!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
amik spune:
felicitari, lya!!!sa traiasca mucutul eric!!!
Kehleyr spune:
Felicitari, Lya! Sa va traiasca baiatul si sa aiba mult noroc!
Intrasem de fapt sa ii urez La Multi Ani Mariucai. Cornelia stie ca am o afinitate speciala pentru ea
pentru ca este cea mai sensibila si mai precoce din tot grupul nostru de pitici. Maria, sa fii vesela si desteapta si sa iei numai decizii bune in viata!
Martta, bine ca esti bine. Stai la pat si ai grija de bebe ca nu mai e mult. Sanatate lui Vladut!
Marox, la multi ani pentru sotzul tau! Sper ca nu a mai revenit febra copiilor.
Amik, mie imi place Grecia toata. Daca vreti sa mergeti cu masina cel mai bine mergeti in nord, in Halkidiki, sunt foarte multe zone frumoase. Drumul este cam de 12 ore. Nu stiu unde ati mai fost voi la mare cu Alexandra, dar sa stii ca in Grecia ai mari sanse sa nu ii fie asa frica de apa, pentru ca nu sunt valuri mai deloc, si mie mi se pare ca asta ii sperie la inceput, apa care le vine in cap. Recomandarea de cazare ar fi sa alegeti ceva gen pensiune numai cu dormit, si nu all-inclusive, pentru ca merita sa iesi sa mananci in diverse locuri, asa vezi farmecul locului. Nu e ca la turci unde e numai desert in jurul cluburilor
(cel putin unde am fost noi).
Va pup. Imi astept barbatul care si-a scos fata cea mare la magazin sa cumpere dovlecei
. Incercam sa o scoatem cat mai mult din casa pentru ca altfel se plictiseste cumplit...
bibi spune:
Acum o ora am ajuns si eu acasa, plecata de la 11 dimineata. Am bananait prin Brico, dupa lavabile, chituri, perdele, galerii si altele de am crezut ca-mi iese os prin os, dar una peste alta zic ca am facut treaba buna.
Copilul cel mare e plecat in vacanta la mare cu bona si una din bunici. Sper sa se mai indrepte vremea sa se poata balacii si sa-l vada si pe el soarele.
Noi de maine incepem operatiunea marea zugraveala si cele mai mari investitii vor fi facute in camera baietzilor. Dupa lungi deliberari am hotarat sa apelam la pictura manuala pe pereti si saptamana viitoare am intalnire cu artistul.
Maine merg si eu la dr. Poate-l vad pe bebe.
La multi ani Mariei, premianta grupei !!! Sa ai mult noroc in viata!
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
bibi spune:
Acum am vazut ca a nascut Lya. Sa fie intr-un ceas bun!!! 

Lui Eric Marcus ii uram bun venit pe lume. Sa fie sanatos, cuminte si destep!!!
Ei....si acum vin cu o intrebare : Cum vine asta - "am nascut usor"?!?
Mai Cornelia, ai citit bine mesajul?![]()
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
Cornelia spune:
Va multumesc din suflet pentru urari.
Maria a fost Maria
la petrecere. Ei, nu a fost nici dezastru, dar nu a stat la felicitari si primit cadouri
si nu a vrut sa sufle in lumanari! Stefan a fost in forma, in schimb. Am avut si invitati de onoare: Matei si Ana! Ana a fost decanul de varsta al petrecerii
si a facut ordine printre pici, iar Matei s-a jucat in legea lui, ca si Maria de altfel.
Cand o sa ma plang la toamna ca nu imi sta copilul la gradinta si plange si face crize, va rog sa imi amintiti cata nevoie are de socializare!
Bibi, usor a nascut Lya, zau
. Adica, o cred pe cuvant...
Eu nu aveam curaj sa spun despre nasterea lui Stefan decat ca a fost rapida, dar nu usoara, in ciuda faptului ca toata lumea vroia sa ma convinga despre asta.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze