Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 26
Magdone spune:
LA MULTI ANI MARIA SI STEFANIA!!!!
Dana, refacere usoara si un bb cat mai mancacios si neplangacios!
Martta, tinem pumnii!!!
Lya, nastere usoara fara prelungiri prea mari!
Romana, concediu placut, vreme cat mai buna si copii cat mai ascultatori!
Carmenutza, fac si eu ca Bibi, baga ceva acolo, orice! ![]()
Magda, sanatate si pupici lui Alex!
Bibi, tine-o tot asa! ca sa zic asa ![]()
Beeeeyyy fetele, sa va zic faza, aici nu exista fratilor etajul 13, eu am descoperit aseara numai
a venit cineva in vizita la noi si cand eram in lift ne zice, "ati vazut nu? ca nu exista buton pt 13??? si noi, ce faceee???? si nu era dom'le, de fapt etajul in sine exista numai ca se cheama 14, adica vine 11, 12, 14!!! cica din cauze de superstitii, sa mori de ras nu alta.
.
E jale cu engleza pe aici
, Razvan a inceput deja sa viseze cantecele de la gradinita, daca il pui sa zica multumesc, zice thank you si tot asa, ma bucur intr-un fel, dar parca as vrea sa nu uite si limba lui. Ne-am mai intalnit cu copii pe afara, de ex este unul venit anul trecut si eu credeam ca-i de-al locului, numai cand il aud pe taica-su ca il striga: Victor, vino incoace sau nu mai stiu ce! si ala micu (are 5 ani) ii raspunde in engleza normal
si asa vorbesc toti intre ei. taica-su zicea ca il trimite in vara asta acasa in Rom la bunici vreo 2 luni ca altfel uita limba. Sper sa nu fie si la noi cazul eu oricum o sa trag tare sa n-o uite.
sanatate si burtici cat mai cuminti!
aaalta chestie, am uitat sa va zic, pe aici nu se discuta decat de la 2 copii in sus
, cred ca mai multe carucioare de 2 sau 3 copii am vazut decat single, si de regula unul dupa altul, la diferente cat mai mici.
v-am pupat!
Aditzu, nu mai zici nimic, ce mai face Irina?
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Cornelia spune:
La multi ani Petru si Pavel! Sa va traiasca cei dragi!
Martta, speram sa mai stea putin beblina in burtica!
Lya, nastere usoara!
Romana, Maria e DEZASTRU la masa la restaurant. Pana acum un an puteam sa ma duc oriunde cu ea, nici nu o simteam (era pe modelul Luca si Tudor
), dar s-au dus vremurile alea...
Bibi, te ocupi de statistici? A pierdut cineva sarcina pe la vreo 20 de sapt., dar in rest, dupa cum ti-a zis Gio, fete cu probleme, au dus-o pana la capat. Noi eram un grup restrans, fata de grupurile de mamici de acum si nu auzeam atatea nenorociri legate de sarcina. Tu parca spuneai ca posibil sa fi facut cerclajul degeaba. Faci tratament de sustinere? Daca intrebarea avea la origini
temeri referitoare la bb Sasa/Ianis/Vladimir, eu zic sa alungi gandurile astea. Daca mai stii, eu am sangerat pana la 6 luni la sarcina cu Stefan si de doua ori am crezut chiar ca am pierdut sarcina...asa de rau imi pare acum ca am fost prapastioasa, in loc sa ma bucur de burtica! Chiar ma gandesc semiserios la bb3, ca tare imi e dor de perioada de sarcina cu Maria cu greturi normale, temeri normale si fericirea care mi se citea pe fata.
Edit: abia acum imi dau seama, ca de fapt, te apropii de finish cu sarcina si probabil au trecut spaimele ref. la pierderea sarcinii.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
crisotexa spune:
Am pierdut un mesaj de doua ori. Imposibil sa mai scriu iar. Va iubesc.
La multi ani pentru Petru si Pavel!!!
Pupa Crisa, home alone ![]()
bobi spune:
'neata fetele,
la multi ani tuturor sarbatoritilor care au facut 3 anisori: daniel, flaviu, cristi, luca, rares, maria, stefania! sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
de asemenea, va multumim de urari. i-am facut chef lui andi acasa cu copiii de la bloc si a venit si un prieten de la cresa. s-au distrat super, au dansat, andi a fost super impresionat de ce i se intampla. a facut o fata cand am intrat cu tortul in camera si cantam toti "la multi ani", i-am citit bucuria suprema pe fata, dragul de el.
acum parca e alt om, parca a crescut dintr-odata.
am zis ca la anul ii fac ziua intr-un loc amenajat ca a fost super obositor, dar ei s-au bucurat si parca atunci cand sarbatoresti acasa simti mai bine evenimentul, asa la locuri de joaca te duci si fara o ocazie anume... eventual poate pana la anul schimb casa![]()
si andi a racit, ieri a avut febra destul de mare, azi nu l-am dus la cresa. vreau sa il duc la stanciu. o fi in buc? stiti cumva daca are si un nr de tel la cabinetul particular, in afara de mobilul lui?
cu gradi deocamdata am cam ramas pe dinafara. adica suntem inscrisi la aia dar pana la pranz. nu am reusit sa il bag la prelungit. nu stiu ce o sa fac. poate o sa mai incerc pe la alte gradi de stat, la toamna, ca sunt multi care renunta la locuri, fiind inscrisi la mai multe gradi (vezi exemplu stefania
)
in rest lucrez mult de tot, care ziceati sa ma bucur de perioada de inceput ca dupa aia nu o sa imi mai vad capul?
bibi, mie imi place in ordinea asta: sasa, ianis, vladimir.
alte nume: igor, simon, eric, noah
dana, ma bucur ca ti-ai reintrat in forma, e super ideea sa va duceti la munte, scapati de caldura si poluare.
magdone - cred ca e inevitabil mai ales la inceput razvan e atras de nooutatea limbii, dar tu trebuie sa o tii pe a ta, sa vorbestib cu el numai in romana, si sa mai bagati cate o vacanta in ro.
; misto faza cu etajul 13. auzi, dar in zilele de 13 ce fac?
romana, vacanta placuta!
amik - succes la examen si vacanta faina.
martta - tin pumni! o sa fie bine!
lya - nastere usoara!
pojo - felicitari ptr perspectiva
! insa gandeste-o pe toate partile, ca vor fi totusi niste granite pana acasa!
a propos - ramane valabila invitatia de intalnire cu piticii de 3 ani pe 8 iulie la tine acasa?
va pupic pe toate, aveti grija cu caldurile-astea!
bobi si andi
sunt confuza... sau poate nu?
bychi spune:
La multi ani pentru Maria si Stefania! Multa sanatate!
La multi ani pentru Razvan Petru al Magdonei si pentru sotul Crisei! Si pentru ceilalti purtatori ai numelor sarbatorite azi!
Lya, iti tinem pumnii sa fie bine! 
Bibi, tot pt Sascha acord un vot!
Magdone, pai atunci spor la treaba pt bb 2! O sa vorbeasca Razvan ambele limbi fara nici o problema, chiar daca la inceput le amesteca. Si sunt tare faini cand amesteca cuvintele!
Romana nu cred ca e prea mica Maria pt mare acum. Daca nu sunt tinuti exagerat la soare si sunt cremuiti si protejati cu palarioara... e chiar ok. Au nevoie de soare, de aerosoli.... Poate reusiti sa mergeti si la mare. O sa le priasca mult si muntele, cu poienitele, cu aerul curat... Cat despre restaurant, de obicei mergem in restaurante mai spatioase, cu terasa daca se poate, unde sa se poata preumbla Tibi dupa ce gusta cateceva. Nu ma mai stresez de mult cu el. Mananca cat ii trebe si apoi isi vede de explorari, ajunge si la bucatarie, se imprieteneste cu ospatarii care se mai prind in joc cu el... Il las in pace ca de plecat nu pleaca.
Succes in excursia asta!
Madishor, bine ati revenit din concediu! Cand v-ati decis sa plecati in Canada?
Bychi 
romana spune:
Am emotii cu statul la masa in sensul ca n-or sa aiba rabdare sa aduca mincarea la masa, dar asta o s-o rezolvam cu plimbari "in cerc".
Si apoi ma gindesc ca daca le va fi foame vor sta mai mult decit cuminti si vor minca mai repede decit mine, cel putin Alin care are o viteza ... mama, mama. Mie imi trebuie 5 minute sa maninc o felie de piine unsa cu unt si cu salam.
Acum ma gindesc sa vad cum fac sa-i dau si Mariei de mincare in asa fel incit sa nu ne incurce prea mult programul.
Bibi: Nu mai tin minte cum se numea fata care a deschis atunci subiectul cu gravidute de iunie -iulie, dar ea a pierdut sarcina. Apoi a mai fost o fata din Craiova care a pierdut si ea sarcina, dar a ramas din nou insarcinata la scurt timp si a nascut in ianuarie 2004.
Chiar eu eram la a doua sarcina deoarece prima o pierdusem in 9 saptamini, eram tare disperata, imi era teama si de incopatibilitatea de Rh. Dar au trecut toate si uite ca am trei copii frumosi pe care-i admira lumea pe strada.
Am fost cu totii la piata ieri si pina m-am invirtit eu printre legume tata a stat cu Maria si cu Alin intr-o zona unde sa nu incurce pe nimeni ( eram si cu cariuciorul). In timpul asta o femeie l-a pupat pe Alin si s-a jucat cu Maria, alta mai in virsta si-a facut cruce si le-a facut urari de bine. M-am tot gindit si nu am inteles de ce si-a facut cruce. Oare ca sint amindoi asa de mici ori ca seamana asa de bine. Uneori ai impresia ca Alin si Maria ar fi gemeni. Imi vine sa-i maninc de dragi ce-mi sint.
Magdone: In privinta superstitiilor cu et. 13 eu cred ca e cam o autopacaleala depoarece 14 la ei e tot 13 .... deh ... ce sa le faci? Mai bine construiau blocuri cu max. 12 etaje sau fara etajul 13 unde sa fie doar ninste piloni de sustinere. Sau poate ca au si etajul 13 dar nu e utilizat?
In privinta numarului de copii si a diferentei de virsta vad ca ma incadrez in tendintele canadiene. Bine ca sint la moda macar cu asta.
amik:
"romana,fata mea nu sta neam la masa!nici sa manance.
anul trecut mi-a scos peri albi, se ducea la toate mesele, se uita in gurile oamenilor,eu alergam dupa ea, taica-su facea 13-14.anul asta sper sa fie un picut mai cumintica"
Cum adica 13-14? Ce inseamna? Explica si la babuta ca eu nu inteleg expresia. Stiu ca era o emisiune 13-14 cu Andrei Gheorghe la radio dar nu am inteles ce vrei sa spui.
In alta ordine de idei : Bafta la examen!!!!!!
Si Alexandra sa fie cuminte si ascultatoare la mare.
Deci Andra si Crisa: astept sfaturi de cumintire la masa la copiilor. Desi daca sint trei nazdravani mi-e teama ca se vor lua unul dupa altul si circul va fi maxim. Sper sa nu ne dea afara din restaurant.![]()
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
romana spune:
Bychi: Si eu m-am gindit ca nu ar fi rau pentru ea daca o tinem la umbra. Palaria nu sta nici 5 minute pe capul ei ca si-o da jos. Acuma mergem la munte si apoi mai vedem ce-o mai fi. In functie de cum se comporta trupa de pitici.
Ce-ti face burtica? Te simti bine?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Cornelia spune:
Romana, esti tare
. Nu pot "explica" expresia 13-14, dar inseamna ceva de genul: nu mai avea rabdare, se agita.
Lili o chema pe fata care a deschis sb. nostru. Intre timp aadoptat si acum se pregateste sa nasca!
Nu e nimeni week-end-ul asta la mare??? Duminica ii facem petrecere Mariei la un club de copii. Daca sunteti in zona, mi-ar face mare placere sa veniti!!!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Andra_ spune:
Buna fetele,
Romana - mai eu nu stiu ce sa-ti spun, ca domnu' Luca a fost el cuminte de la sine, l-am mai strunit si eu, dar... are si fondul bun. Oricum, nu mai sta nici el ca acum un an, se plimba prin toata circiuma, se converseaza cu copiii, dar nu-mi fac griji si nici nu incerc sa-l tin in scaun, mai vine, ii mai bag ceva in gurita, mai pleaca, si tot asa... Poti eventual sa-i tii ocupati cu o tablita magnetica pe care sa le desenezi si ei sa ghiceasca ce, sau cu carticele.
Cornelia - noi w-e urmator venim in Mamaia, mi-ar fi placut sa ne vedem, of... De Lili imi aduc si eu aminte, intr-adevar ea e ok acum.
Crisa - sa-ti traiasca Petru!
Magdone - deci va ginditi si voi "de la 2 in sus"?! ![]()
Ieri a venit un amic de-al lui Dani din State in vacanta, sotia lui venise de o luna cu fetita care are aproape 2 ani, si a descoperit aici ca e gravida... deci e clar: de la continentul nord-american se trage!!!
In jur se tot nasc copii: marti a nascut o verisoara o Bianca Maria, azi naste sora cumnatei mele o alta Bianca... Anastasia, ambele la Municipal; si nasa colegei mele de birou a nascut un baiat ieri, of course, tot acolo... ma gindeam sa mergem intr-un turneu de vizite ![]()
pup u,
Andra
bibi spune:
Caldura mare, caldura mare da´ nici un post aproape 24 de ore?!?
Cornelia, David o sa fie pe litoral incepand de maine de la pranz dar din pacate e insotit de Nana si de bunica paterna. Amandoua parca venite cu pluta sa ca nu-s de baza sa le trimit sa insoteasca cupilu la onomastica ca cine stie pe unde ajung. Petrecere frumoasa si dace ne invitzi la anul cu maaaaare placere!
In legatura cu stresul in sarcina...nu mai zic nimic...dupa ce l-am nascut pe David am incercat ceva regrete ca nu m-am bucurat mai mult de sarcina, desi am fost super activa si nu m-a durut nici macar o unghie. De data asta mi-a iesit pe nas. pana la 16 saptamani au fost greturile. Intre 16-20 stresul cerclajului proaspat facut si informatiile contradictorii pe care le primeam..adica ba ca trebuie sa stau lata la pat...ba ca pot sa am un regim de viata normal (mai putin cu sexul). Dupa saptamana 20 au aparut si contractiile si constipatia sí crizele hemoroidale..si daca de ultimile am scapat contractiile imi dau emotii de cel putin doua ori pe saptamana.
Dar pentru ca sunt autodidacta si nu mi-e toata tigla pe casa mi-am procurat tot ce-mi trebuie ca medicatie si auxiliare (solutii perfuzabile, instalatii perfuzabile, branule, etc) si cum vad ca se ingroasa gluma cum chem un asistent si-mi bag pe vena un amestec litic si uite asa mai suntez o internare si mai ametesc si contractiile.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png