Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 25
alexandrueduard spune:
Lya: nastere usoara si asteptare cat mai scurta!
Alex mi-a racit. Ii curge nasucul si tuseste.E prima oara cand raceste vara.
Dana : nu ne mai scrii nimic de Sofia? Tu cum te simiti?
Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
pojogam spune:
OFFF hai ca pe Stefania am facut-o Stefan! DANA ... iertare!Sunt intr-o zapacenie totala si emotii cat casa de parca m-as marita eu!
Crisa daca imi spunea mie cineva ca vin aici in juma de an, sigur radeam cu gura pana la urechi... dar sa nu ajungi sa fii testat in puctele tale sensibile!
Acum sa va mai zic una... e de viitor din cate se pare dar dupa cum merg lucrurile nu stiu cat timp voi mai sta si in tara!
Asa ca de ce sa vina lucrurile lent cand pot veni navala!!!![]()
NU ati spus nimic daca ati fost pe partea cu Pestera Sf. Andrei si la Dervent?!
Eu am fost foarte incantata!
carmenutza spune:
La multi ani, La multi ani, La multi ani pentru Luca, Andi, Rares, Maria si Stefania.
Bibi, Sasha este un nume foarte misto. Imi place cel mai mult dintre cele trei. Special si rar.
Kehleyr spune:
Mihaela, hai ca m-ai lasat paf. Dupa ce pleci si din tara ce ne mai anunti, plecarea pe Marte?
Eu zic sa va ganditi bine, sa nu te superi ca iti spun, dar voi nu pareti (sau tu) asa adaptabili ca Magda, si sunteti mult mai legati de casa. Eu nu am ajuns in locurile de care spui tu.
Magda, pai ce sa va spun? Ne simtim bine. Momentan Sofia e cuminte si nu are colici iar eu m-am refacut foarte bine.
Aseara am iesit in parc sa o serbam pe Stefania, am fost la tobogane, la saltele si la o inghetata. Cand ne-am intors pe la 10 acasa Sofia urla de foame din toate puterile iar Stefania nici putere sa sufle in tort nu mai avea
. Trebuie sa ne dam seama un pic cum sa ne organizam cu 2 copii... Pe la sfarsitul lunii vreau sa plec inspre munte si sa stam acolo mai mult, pana in botez...
bibi spune:
Uau, ce animatie.....ce de evenimente!!!
Lya, nastere usoara si refacere "a la Dana".
Carmenuuuuutza...ai ajuns precum antichitatile mama, piesa rara!
fa un efort, spune-ne ce mai faci, pe unde mai lucrezi, unde pleci in concediu, ce-ti face amantul, dar babatul, lauda-te cu Maya....Žbaga!
Mihaela, eu una nu prea am inteles ce faceti voi in Bucuresti si de ce trebuie sa plecati din tara
. Dar daca-i de bine, felicitari! Eu nu cred ca vor fi probleme cu adaptarea lui Flaviu in Bucuresti, mai ales ca aveti curte. Plus ca Bucurestiul e foooarte excitant si ofertant pentru copii. Circ, locuri de joaca, parcuri, teatru de papusi, spectacole, gradina zoologica, piscine,...timp sa ai si finante.
Marox, recunosc ca pe sot nu l-am intrebat si nici nu mi-a trecut prin cap...sarcina asta e atat de personala
(adica cu atat de multe stresuri si probleme de sanatate) incat poate abia dupa ce am sa nasc am sa-i recunosc vreun drept.
Spuneti-mi si mie o chestie ca eu zau ca nu-mi aduc aminte. Cand eram noi insarcinate , la inceputul anului 2003, erau la noi in gasca mamici care faceau tratamente de sustinere a sarcinii, aveau contractii si alte pronleme din astea nasoale, erau atent monitorizate, s-au pierdut sarcini?
Magda, sanatate juniorului!
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
romana spune:
La multi ani Maria si Stefania! Sa fiti cuminti.
Lya: Prelungiri scurte! Daca pot zice asa. Nastere usoara si rapida. Vezi sa iei startul repede de acasa sa ai timp sa te urci pe masa de nasteri.
Mihaela: Pai nici nu ati venit bine in Bucuresti si deja vrei sa luati avionul? Unde? Dincolo de ocean?
Deci va sta Flaviu la mare un timp? Ce tarif e la vila respectiva?
Noi ne-am razgindit. In loc sa plecam la mare mergem la munte. La Predeal. Plecam simbata. Am emotii pentru fiecare eveniment al zilei, adica mesele si culcatul.
Ne-am razgindit deoarece pediatra a zis ca Maria e cam mica pentru mersul la mare si in plus peste 4 ore pe drum e cam mult in momentul de fata.
Intrebare:
Cind ati fost in concediu au avut rabdare copiii sa stea cuminti la masa la restaurant? Asta e marea mea enigma.
Mai puteti cu caldura asta? Pentru garvidutze e ingrozitoare.
Martta; Ai grija de tine. Mai tine-l un pic pe bebe acolo.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
gio spune:
Bunaa!!
Bibi, eu am intrat in gasca pe la 20 de sapt cand aveam deja contractii. Si au mai fost cateva fete tot asa. Si uite ca suntem toti aici. Eu am stat numai in pat de la 28 de sapt, luam 4 gynipral/zi, diazepam, no-spa..magne b6, astea pe care mi le amintesc. acum fac misto dr de mine cand le spun ca am avut probleme: si ce n-ati ajuns la termen
? M-am dus des la eco (la Herghelegiu - toata stima) si am innebunit in casa[:D. La mine colul subred era problema si uite ca a rezistat. Cred ca e f important sa nu ai o infectie ca asa se rupe apa si nasti prematur. In rest..cu tratament inainte!!!
Va pup
...I want a permanent vacation...
amik spune:
romana,fata mea nu sta neam la masa!nici sa manance.
anul trecut mi-a scos peri albi, se ducea la toate mesele, se uita in gurile oamenilor,eu alergam dupa ea, taica-su facea 13-14.anul asta sper sa fie un picut mai cumintica.
la multi ani, piticuti de 3 ani!!!sa cresteti sanatosi si frumosi!
cred ca imediat dupa ce dau si oralul+ ziua alexandrei o taiem la mare.adica peste o saptamanaaaa!!!nu mai am rabdare, parca sunt un leu in cusca.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
madishor spune:
Salutare dragi mamici!
In primul rand
Bun venit in lume domnisoarei Sofia.
Sa fie mereu sanatoasa si norocoasa
Apoi "La multi ani" tuturor sarbatoritilor din ultima vreme.
Am venit si noi din concediu duminica seara. Frumos de tot, dar, ca de obicei, prea scurt. La plecare am avut o senzatie de pierdere - ce dor o sa-mi fie de coana mare mediterana!
Pe Matei nu l-am luat cu noi, pentru ca ni s-a parut prea lung drumul pentru neastamparul sau natural. Acolo unde am stat, insa, era o frumusete de loc de joaca si laguna era numai buna de balacit copiii mici, asa ca m-a cam ros remuscarea (pe langa dor).
Am mai scris ceva povesti pe la "vacanta in Grecia" - pentru amatori.
De cand am venit am intrat in viteza asa ca mai am de citit cativa metri de mesaje.
Bibi, si eu votez pentru Sasha.
Romana, Matei nu sta la restaurant. Noi ne ducem si comandam, dupa care facem ceva ture, ne intoarcem cand vine mancarea, unul mananca si celalat il hraneste pe junior, dupa care unul sta cu ochiul pe nazbatios si celalalt mananca. In concluzie, evitam cat putem sa mancam cu el la restaurant. Ca sa nu mai spun ca intotdeauna sparge vreun pahar sau altceva tot fatzaindu'se.
pe curand daca imi revin din ameteala,
madishor
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
bibi spune:
Gio, multzam de incurajare!
Romana, daca vrei solutuie GA-RAN-TA-TA cere sfat la mama ANDRA. Si la mama CRISOTEXA. Stau copii lor la restaurant de zici ca-s nascuti acolo. Da, pe de alta parte ma gandesc ca-i cam tardiv pentru cel mare, dar pt. Alin si Maria ai timp sa aplici si sa si culegi rezultate. Pentru mine restaurant=bataie de joc. Mai bine ma lipsesc. Din fericire anul asta scapam de stres pentru ca David pleaca 10 zile la mare cu Nana si cu una dintre bunici (n-am hotarat inca, care. Deocamdata e remiza
).
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png