Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 24
Andra_ spune:
Buna fetele,
La multi ani STEFANIA si MARIA, sa cresteti mari, frumoase, desepte si sa fiti fericite!!!
Gio - deci ai reusit sa bagi copilul in apa
, sper sa-mi iasa si mie vara asta, ca-mi amintesc cum a fost anul trecut...
si nu-s prea optimista. Mai scrie-ne!
Pojo - sint tare curioasa cum o sa-i placa Bucurestiului rebelului de Flaviu ![]()
Fetelor, Magda a vorbit azi cu Martta, e in spital din cauza contractiilor, se pare ca a eliminat dopul gelatinos, din fericire nu si din lichid. Acum e monitorizata atent, spera sa mai reziste inca 3-4 saptamini ca sa se maturezeze plaminii lui bebe, e optimista si cum e ea luptatoare, cred ca totul va fi bine. Tinem pumnii...
pup u,
Andra
Kehleyr spune:
Of, saraca Martta, nu cred ca ii pica bine stresul asta
. Sper sa nu trebuiasca sa stea internata in spital de pe acum... Oricum bine ca bb2 e fetita ca am inteles ca sunt mai rapide in dezvoltare.
Crisa - la ce preturi ti-a dat Bibi mi-e si jena sa ma mai bag si eu cu ecografia
. Eu mi-am facut ultimele ecografii la Adela Dinu la CMU in Clucerului, poate ca n-o avea experienta lui Iosup dar este o tipa foarte sufletista si calda si o vezi ca isi da cu adevarat interesul, iti explica tot timpul, poti sa o intrebi cat vrei tu. Plus ca e aparatul meserias.
Mihaela, wow, si cat sta Flaviu in Bucuresti?
pojogam spune:
LA MULTI ANISORI RARES< STEFAN SI MARIA!!!
SA CRESTETI MARI SI S AVA BUCURATI PARINTII!!!
Dana bine ai revenit printre noi si sa-ti traisca scumpica! Ovidiu vrea sa-l tinem pe Flaviu o luna, sper sa ma tina si curelele...probleme nu-mi fac din cauza lui Flaviu ci de faptul ca imi aduc socrii care sunt destul de invarsta si de ... no comment!
Andra si eu de abia astept sa ne bucuram impreuna de nebuniile de aici si cand spun asta ma refer la metrou ca e tramvai si trolee stie, de locuri de joaca si altele...
Imi doresc din toata inima sa ma intalnesc cu voi si cu copilasii... oricum el nu e invatat in colectivitate si am si eu emotii...
dar astept sa ma duc la Bacau mai intai sa particip la nunta sorei ca e pe 1 iulie si apoi luni o sa mai vorbim! maine ddupa serv plec spre casa!
va imbratisez pe toate si pe toti!
crisotexa spune:
La multi ani pentru Stefania si Maria!!!! Sa cresteti mari si frumoase, dar mai ales destepte, sa dati iama in d'alde Tudor!!!
Ii tinem pumnii Martei!!! Doamne ajuta sa isi tina puiul sanatos in brate!! Of, ce de emotii...
Bibi, ce doctorita ti-a facut ecografie? La pretul asta merita sa fac o programare... Ce sa zic, Iosup mi-a facut eco si la Tudor si la Mara. La Mara mi-a zis ca totul e OK si eu aveam o insuficienta placentara de toata frumusetea. Poate ca nu se putea determina. In orice caz, nu mai pun mare pret...
Pojo, casa de piatra pentru sora ta. Chiar ma gandeam ca daca cineva mi-ar fi zis anul trecut ca anul asta vei sta in Bucuresti, as fi zis ca e nebun....
De maine seara raman singura acasa 4 zile.... Abia astept!!!!! sunt denaturata?????
Pupa Crisa
Si daca tot beti voi bere pentru fata, faceti si o baie in mare pe cinste. La caldurile astea numai asta visez...
bibi spune:
Crisa- medicul se numeste Alina Bolintineanu. Nu-i o tipa prea placuta la prima vedere dar mie mi s-a parut profi.Eu de Iosup si alde Meclea m-am lecuit.
Dana- la multi ani Stefaniei! Sa fie sanatoasa si fericita in viata! si nu in ultimul rand acomodare cat mai usoara!
Aceleasi urari de bine Mariei, mai putin partea cu acomodarea![]()
Multzmesc pentru parerile voastre in legatura cu numele...stiam ca ma pot baza pe voi, dar....tot nu m-am hotarat
.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
Marox spune:
La Multi Ani Luca, Rares, Stefania si Maria! Sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!
Martta, multa sanatate! Tinem pumnii, tu sa fii optimista si va fi totul bine.
Cornelia, si eu cred ca este o perioada trecatoare pentru Maria si Stefan, dupa ce o sa creasca o sa fie mai sociabili. Asa, ca anecdota, cind iesim undeva Alex nu vrea inapoi acasa, ci vrea la restaurant! Pt ca de ziua lui l-am dus la restaurant seara, dupa ce am venit de la serviciu, de atunci, cam o data la 2 zile, cind ajung acasa, am parte de intrebarea "Mincam la restaurant?".
Bibi, dar sotul tau pe care din cele 3 prenume il prefera?
alinuta spune:
Daca acum 2 ani m-am invrednicit si am trimis felicitari personalizate la fiecare puiut din gasca, acum ma ascund ca strutul cind imi dau seama ca iar au trecut ceva zile si eu tot in urma cu felicitarile sint...
Asadar, in ordinea "numerelor de pe tricouri":
"La multi ani Tudor!" - pui de Bobi;
"La multi ani Luca!" - pui de Andra;
"La multi ani Rares!" - pui de Miruna.
Si celor mai proaspete sarbatorite Maria si Stefania: "La multi ani!"

Alina si Alexandra
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Maria!
La multi ani fericiti Stefania!
Sa cresteti mari, frumoase si destepte, sa aduceti bucurii celor dragi!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Lya spune:
Bibi,eu votez pt Ianis!
Kehleyr,felicitari pt printesa mica!Ce fericita trebuie sa fii.
Eu......astept fericirea cea mare.De azi intru in prelungiri.Bebe Eric nu da semne sa iasa,ma simt bine dar nu prea pot sa dorm,alaltaieri noapte am adormit dupa 5 dimineata,azinoapte dupa 2 si inainte de 6 am fost sus.Si Rut s-a lasat asteptata si se pare ca istoria se repeta.
La multi ani tuturor copilasilor care si-au serbat ziua de nastere.
40+1 cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
gio spune:
Buna fetele,
Lya, tinem pumnii si nastere usoara!!!!
Am citit despre Martta si imi pare tare rau. Oricum, e pe maini bune. Daca mai tineti legatura cu ea mai anuntati-ne, pls...
va pup
...I want a permanent vacation...