Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 23
Andra_ spune:
Bibi - eu votez ptr Sasha (dar scris Sasa romineste
), Ianis nu-mi place ca asa il cheama pe copilul lui Hagi (alt rationament emanind intelingenta si la mine, dar mie alergatorii dupa minge nu-mi plac si pace), iar lui Vladimir sigur i se va zice Vlad, ca altminteri imi place si asta...Dar sa stii ca ma asteptam sa continui cum ai inceput: Noe, Moise, Samuel... ceva in genul asta
Bychi - aha, deci nu functioneaza teoria... uite-asa ma descumpanesti, ca ma gindeam ca al doilea copil va fi o poezie, ptr ca eu clar nu o sa mai am emotiile si nervozitatea care m-au bintuit acum 3 ani pe vremea asta
Iar despre meniu, iata: am gatit toata noapte (traducere: am fost la Nik in Dorobanti) si am luat pui Shanghai, chiftele de pui, bulete de cascaval, am facut un platou de brinzeturi cu zmeura, rosii mici Cherry si masline, am facut un platou artistic ptr copii cu iarba (=salata tocata) pe care erau niste ciupercute (=ou fiert cu palarie din rosie) si o barca (=ardei gras taiat pe jumate) in care doi omuleti (=masline cu cap din rosii cherry) visleau (=ardei gras)...Cam atit, nu-mi mai amintesc in rest, oricum cel mai mult am gatit simbata seara, am niste retete ptr gratar minunate, dar nu de carne (doar niste cirnaciori), am facut si salata de patrunjel cu rosii si usturoi, si fasole verde cu usturoi si marar (simbata vreo 2 ore m-am chinuit sa culeg toata zmeura din curtea alor mei si sa curat fasolea verde
), restul a mers repede ![]()
Sa va spun... Luca a primit un papagal
, asa ca sa stiti sa va avizati musafirii din timp cam ce tip de cadouri sa aduca. E dragut saracul si speriat tare, dar sincer numai de el n-aveam nevoie sa mai am grija...om vedea, ne descurcam noi cumva (si ii asteptam pe prietenii nostri sa faca un copil cit mai repede, sa ii luam cadou cind i-or taia motul un
sau un
, ca am auzit ca sint minunati ca pet)
pup u,
Andra
romana spune:
La multi ani Luca! La muti ani Rares! ( Miruna nu ai mai dat pe al noi de mult....)
Kehleyr: Ma bucur ca sinteti bine si tu si fetita. SI ma bucur enorm ca ai laptic pentru ea. Eu abea acum la al treilea copil am vazut ce bine e sa-l alaptezi.
Te ajuta cineva? Ai bona? ( ca nu mai tin minte)
Din experienta iti spun ca e foarte bine sa fie cineva care sa iasa afara cu Stefania sa mai poti respira si tu, sa poti minca cind doarme Sofia micuta si eventual sa atipesti chiar si 10 minute.
Andra: Nu stiu ce impresie ai despre mine, dar eu nu sint prea agitata de felul meu si din trei copii mijlociul a avut colici. Cu ce-am gresit?....ca sa merit asta. Si macar ca a fost un agitat , dar acum e cuminte.
Ieri a fost ziua lui Alin. Am avut si noi sarbatoare in casa. Au venit verisorii copiilor si aveam casa plina de copii. Au fost 6 copii dintre care 5 cu virsta de la trei ani in jos, plus adultii aferenti. I-am sarbatorit pe amindoi baietii.
Cornelia: Cind copii au fost bebelusi au avut sau nu colici, s-au trezit noaptea sa pape. Noi eram somnorase.
Acum au crescut si incep sa aiba preferinte, poate chiar fitze. Noi devenim nesigure si poate nervoase.
Ce mai urmeaza nu stim de acum dar sigur nu va fi confortabil pentru noi.
Asa ca... ce ne ramine de facut... ne adaptam.
In concluzie nu fi trista.
as mai scrie dar sint cuMaria in brate si nu ma lasa.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
pojogam spune:
Buna ... buna
Sambata am fost la mare in Eforie Nord sa cautam o cazare bunica pentru "printul mostenitor" si ma gandeam ca atunci cand eu eram mica mergeau si ai mei cu mine si cautau ce-i mai bun dar nu pleau niciodata inainte sa tatoneze ... Si mereu am stat unde a fost mai bine si ne-am bucurat de soare! Acum ... e lux...
Am gasit in eforie o viluta superba Amira, de fapt am vazut mai multe dar asta m-a cucerit din cauza curtii pline de verdeata si trandafirasi si toate in casa erau cu multa finete si gust asezate!
Ce vreau eu sa va spun este ca de la Constanta ne-am intors prin Ostrov, Calarasi... pe la pestera Sf. Andrei unde am gasit un peisaj mirific si parca traiam in alta lume; am avut parte si de o ploaie- furtuna de nu credeam ca m-ai scapam de ea, cu fulgere si tunete, ca apoi sa intram intr-un peisaj superb, linistitor si parca tot timpul asta se oprise undeva ; m-am gandit ca daca in momentul acela as fi aruncata in Bucuresti la ora 12 sau 16:30 in mijlocul unei intersectii infernale:Piata Victoriei.Podul Constanta si multe altele.. cred ca instantaneu as asurzi! Apoi am trecut pe la Manastirea de la Dervent, unde venisera niste care de televiziune si cu Tatulici in frunte sa faca emisiunea de duminca seara. Am fost imresionata de aceste locuri simple si cuminti, calde ... de saracia si frumusetile de acolo... personal am vrut sa merg la izvorul tamaduitor al Sf Andrei si la cele 2 pietre renumite ce au fost descoperite acolo.
Desi timpul a fost destul de scurt si parca drumul nu se mai termina... m-am simtit extraordinar si mi-am incarcat serios bateriile! Pentru cine nu a fost pe partea asta recomand cu mare caldura traseul... cu o sosea buna si bunicica in unele zone;
Asa... am trecut si pe la gradinite... si am gasit aici pe langa Caraiman gradinita "Domino" care a avut sediul in Dorobanti am inteles;Nu mi-a placut casuta pentru ca era cu sobe si asa cam saracacioasa in toate esi materialele didactice ce le-am vazut mi s-au parut bune si mi-a fost facuta o demonstratie cu un pusti de 4 ani care tocmai jucase intr-o piesa in engleza; educatoarea foarte inimoasa si mi pe gustul meu insa locatia aia cam lasa de dorit. voi cunosteti cumva acesta gradi "Domino" care acum 3 ani a fost pe Dorobantilor ?! Pe ac str. mai este o gradi si am vazut-o si pe asta si imediat mi s-a atras atentia sa nu ma duc la "Domino" ca e multa igrasie ...bla bla...Asta m-a determinat sa fac exact contrariul
desi nu ma atrasese spatiul respectiv si nu imi plac gradinitele cu catering!
Mai caut! vedem pana la urma ce gasim!
De saptamana viitoare Ovidiu vrea sa-l aducem pe Flaviu cu noi si am asa emotii de parca ar veni pe lume alt copil. Dar .. dar vor veni si socrii mei cu noi...
offf offf!!!
crisotexa spune:
Kehleyr, ne bucuram tare ca sunteti bine, si tu si Sofia. Cred ca faptul ca Sofia e sanatoasa, dupa emotiile cu artera, te-a facut sa ai putere multa. Sa fiti fericiti in patru!!!!
Bibi, mie, dintre cele trei nume imi place Vladimir, nu ca ar conta
.
La multi ani pentru Andi, Luca si Rares. Ca tot veni vorba, imi place tare numele de Rares. Cine stie?????
Pentru ca tot s-a luat vacanta, pe Bodo l-am dus la tara
. Deja e mai usor....
Cornelia, e tare rau ca nu aveti copii in zona. Tudor abia asteapta sa iasa afara, sa se joace cu prietenii lui. Nu e prietenos cu toti. Are preferintele lui...Si ca si David, intreba mereu, "Unde mergem noi acum?".
Ar trebui sa ma programez la o ecografie morfologica, insa nici nu stiu la cine sa merg. Sugestii???
Andra, cam naspa faza cu papagalul. Chiar mi se pare absurd sa iei cuiva un animalut, fara sa-i ceri parerea....
Concedii placute..........
Pupa Crisa
P.S. Andra, berea pentru mine poti sa o bei oriunde, mare, munte....
bibi spune:
Am intrebat de nume nu ca sa ma bag in seama ci ca sa ma ajutati sa ma hotarasc, asa ca ...fiecare parere conteaza....mama zici ca-l nasc pe Goldie.
Crisa, eu prima morfo fetala am facut-o la spitalul sfintii constantin si elena de pe bulevardul basarabia la centrul de medicina materno fetala
uite aici:
http://www.medicina-materno-fetala.ro/
ecograf performant, ecografist-medic ginecolog-tipa (zic eu ca are importanta si e diferenta intre ecografist simplu si eco-gineco)
pretul jenant de mic parca 250.000 lei.
ai datele de contact in linkul care ti l-am dat.
pont: ai grija sa mergi cu vezica plina-plina ca sa-ti masoare bine lungimea colului.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
Magdone spune:
La multi ani RARES!!!! sa cresti mare si voinic!
Ce ma oftic, tocmai cand ma bucuram ca am si eu 2 stele si sunt junioara, mi-au taiat-o astia si am ajuns iar membru incepator, of, of, mai, mai.
Andra, cred ca la mine s-ar verifica teoria ta cu colicii, la cati nervi am eu asa in generaaaal ![]()
hai ca vroiam sa va zic apropo de faza cu "unde mergem", cum suntem noi acum tot timpul pe alergat, in fiecare zi mai mergemm cate undeva, saracul Razvan de cate ori se scoala dupa somnul de pranz, ne intreaba: "acum ce facem noi mami, unde mergem?" si daca-i zic ca nu mai mergem nicaieri stam acasa, se uita asa luuung, nu ma crede.
Cornelia, imi pare rau de faza asta, dar eu zic sa stai linistita ca e trecatoare, stai sa vezi dupa ce se duc pe la scoli, gradinite, o sa fie altfel.
Bibi - eu votez pt Sacha!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
romana_74 spune:
LA MULTI ANI...LUCA, RARES, MARIA SI STEFANIA!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
alexandrueduard spune:
La multi ani MARIA ! La multi ani STEFANIA! Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa fiti fericite!
Mai fetelor, atat am asteptat sa se faca mai cald si acum ma rog sa fie racoaaaareeeeeee!
Bibi: mie imi place VLADIMIR si IANIS (in aceasta ordine).Tinand cont ca pe baiatul cel mare il cheama DAVID, se potriveste mai bine ca pe cel mic sa il cheme VLADIMIR (vad ca toate avem niste teorii......).
Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
gio spune:
Buna fetele,
In primul rand felicitari pt Dana si sa-ti traiasca fetita!!!!
Apoi La multi ani pt toti cei pe care i-am ratat si care urmeaza sa se sarbatoreasca curand!!!
Bibi, eu stiam despre Salina
si intra-devar am mai [astrat legatura cu ea, mai ales ca sunt nascuti copiii in aceiasi zi.
Cornelia, primele 2 zile la Eforie Nord Taisia nici nu vroia sa vada apa: mi-e frica, e rece, e urata...bla bla. Pana am descoperit "golfuletul" pt copii de langa Debarcader si a fost un bum!!! Apa ii vine in mare parte pana la genunchi si n-am mai scos-o din apa. Poate incerci acolo, plus ca e plin de copii. Cu ocazia asta mai socializeaza. Imi pare tare rau ca am uitat de voi la mare si n-am sunat, dar eu n-am fost in cea mai buna forma pe acolo...
Martta, stai cumintica in pat si o sa fie bine. Puia stiu ca ma si interneaza gravidutzele pt tratament, pt monitorizare. Am o prietena gravidutza care a fost de curand la spital pt testul ala de Non-Stres sau asa ceva. Sa vada daca sufera bb cand are contractii.
In caz ca stie vreuna dintre voi un medic de spital care sa-mi dea concediu vreo luna cum ca mi-am rupt gatul
sau orice altceva , pls anuntati-ma. Nu mai am chef de mers la serviciu....
Va pup
...I want a permanent vacation...
nicol74 spune:
La multi ani Rares !
La multi ani Maria, mami Adi, ne-ai uitat de tot ?
Am intrat la fix sa-i zic La multi ani si Stefaniei, mami Dana sa fii fericita alaturi de printesele mici, Sofia (accent pe i) e super
ales, cred ca e o dulce ca si surioara ei.
Bibi ce-mi place ca esti des pe aici ... la nume nu ma pricep de loc,
Andrei e in sufletul meu, stiu ce e comun si des folosit dar mie imi place mult.
va pup,
Nicoleta