Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Calina, daca te consoleaza cu ceva, desi nu cred, si eu am avut niste migrene insuportabile pana cam prin saptamana 20. Durerile de cap erau asa puternice incat imi venea sa vars si nu treceau cateodata nici cu somn. Ma legam la cap cu o esarfa si asteptam sa treaca. Asa cum au aparut au si disparut. Sper sa te lase cat mai repede.

Marox, nu mai am nici o surpriza de data asta. Nici n-ar mai fi interesant caci nu as face decat sa ma repet

Dana, nopti linistite si bebelush mancacios!!! Superb numele ales pentru mezina. Astept cu interes relatari detaliate despre relatia Stafania-Sofia, ma rog, mai exact despre reactiile si trairile Stefaniei, caci Sofia, are doar doua griji acum: papa si somn.

Andra, . Anul trecut pe vremea asta ai fost destul de contrariata ca nu vazusem High Fidelity (atunci citeam doar cartea). Azi, dupa un binemeritat somn de dupa amiaza cand am deschis ochii...ce vad in televizor High Fidelity. Foooarte misto realizat (de regula daca apuc sa citesc cartea inainte sa vad filmul e mai nasol, de data asta am savurat fiecare replica si secventa). Si ca veni vorba de carti am avut azi in geanta cartea pe care am imprumutat-o tot anul trecut, tot la vremea asta, de la tine, dar am plecat de acasa vaca si m-am intors...cu ea in geanta, adica la fel de vaca. Next time!

Si....la multzi ani fericitzi, plini de sanatate si succes in viatza pentru sarbatoritzii de ieri - Andi si de astazi : Luca si Rares!!!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Maaaaama ce-mi place chestia asta cu Raporteaza la Moderator. Parca as fi din nou in scoala generala, cand Doamna era cea care facea si desfacea. Iar stelutzele...pe culori...exact ca snururile de pe vremea pionierilor....

POZE
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Andi!
La multi ani Luca!
La multi ani Rares!

Va dorim sa va faceti mari si frumosi! Sa fiti fericiti!

Dana, bine ai revenit acasa! Iti doresc zile si mai ales nopti cat mai linistite! Primeste o imbratisare de la noi!

Martta, sunteti bine?

Felicitari micilor gradinari care au avut serbari!

Pe mine m-a lovit o tristete. Ori datorita faptului ca suntem izolati, ori din cauza mea , copiii mei sunt tare incuiati si salbatici. Nu e frumos sa vb. asa despre ei, dar parca fiecare zi imi confirma lucrul asta. Maria a inceput sa planga/urle la orice despartire de mine, nu se comporta deloc bine in public, e mai rau ca acum un an din pct. asta de vedere. Nici nu mai stiu sa diferentiez cand joaca teatru... Iar Stefan, acasa nu sta un moment, se catara, desface tot ce e de desfacut, comunica in limba lui f. bine, iar in public, e cu totul alt copil. Se agata de mine, plange...In sfarsit, el e mic, poate e doar o faza... Dar imi e ciuda ca sunt asa!!! Nu se bucura de prezenta copiilor, nu le place la plaja (nu le place apa), nu le place nimic, daca sunt prezente si alte persoane. Week-end-ul asta nu m-am simtit deloc bine si am facut eforturi sa fiu vesela cu ei si sa ii "scot" in oras dimineata si la plaja dupa amiaza. Maria cum urcam in masina ma intreaba cand ne intoarcem , iar Stefan zice pa intr-una, dar plange cu lacrimi de crocodil cand intalnim OAMENI.

M-am gandit ca e timpul sa ma mai plang putin la voi, ca a trecut ceva timp de cand nu m-am mai vaitat.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani LUCA SI RARES! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari !
Cornelia:sa stii ca mai sunt copii care socializeaza mai greu. Ei stau si destul de mult singurei, adica fara alti copii, dar fi sigura ca odata intrati in colectivitate se vor schimba.
Va pup si va doresc o saptamana cat mai buna!

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

dana, sa iti traiasca puiuta!ce drag mi-e de voi! ai o "voce" foarte optimista si fericita, ai si motiv!

cornelia, esti tare haioasa!te inteleg in privinta copiilor.si a mea are faze de-atsea,in special fata de persoanele, cunoscute sau necunoscute, care nu-i plac.ce folos ca eu incerc sa o faca sa vorbeasca, sa povesteasca, sa fie dragutza cum stie ea sa fie?!e mutroasa si mai tranteste si cate o perla de imi vine sa intru in pamant...

multumes cpt inucrajarile vis-a-vis de licenta.am avut niste emotii cum u am mai avut vreodata.plus ca mi-a fost rau...am trecut relativ usor peste examen,subiectele nu au fost nici pe departe academice, asa cum ma asteptam...

acum am fata acasa si plecam la plimbare!
pupici.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

multumim ptr urari.

Kehleyr- bine ati venit acasa, sa fie fericita si iubita Sofia, pupici multi si Stefaniei, asa, in avanpremiera ptr miine si ptr ca e sora mai mare acum! Despre colici...hai chiar sint curioasa cu voi acum a 2-a oara mame, ca eu mi-am cam facut o teorie ca de vina ptr ei e nervozitatea mamei, sa-mi spuneti daca e asa sau nu (deocamdata la nepoata-mea se verifica...)

Cornelia - sa stii ca si domnu' Luca intreaba ori de cite ori plecam undeva "si acum ne intoarcem acasa?", asta indiferent cit de bine se distreaza acolo, chiar daca sint copiii, e ocupat etc. Dar el a devenit mult mai sociabil in ultimul an fata de cum era la virsta lui Stefan, cind statea doar agatat de fustele mele. Trece in timp, o sa ajungem si la virsta la care nu o sa mai reusim sa-i aducam acasa, o sa vezi!

Bibi - High fidelity e in continuare unul din filmele mele preferate, are o "poezie" de care sint indragostita...

Eu sint usor zombie dupa cele 3 petreceri, a iesit fr. bine, mai ales clown-ul e o investitie IDEALA ptr o astfel de petrecere, ii tine ocupati mai bine de o ora pe pitici, merita...Va mai povestesc cind imi mai revin...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Kehleyr bine ati venit acasa.
Daca nasteai la termen, era uriasa Sofia!. Refacere rapida! Frumos cadou i-ati facut sotului de ziua lui, mai fain decat pizza aia.

Andra iti infirm putin teoria pt ca nu temperamentul meu i-a cauzat colicii lui Tibi. Dar nici nu vreau sa-mi mai amintesc de per aia.
Ce meniu ai pregatit pt petrecerea lui Luca?

Amik, felicitari pt licenta!

Bychi

Mergi la inceput

quote:
si domnu' Luca intreaba ori de cite ori plecam undeva "si acum ne intoarcem acasa?", asta indiferent cit de bine se distreaza acolo, chiar daca sint copiii, e ocupat etc

quote:
Maria cum urcam in masina ma intreaba cand ne intoarcem

Nu stiu cum va iese voua chestia asta, ca eu pot sa-l plimb pe David pana la 1 noaptea pe unde vrea domnia sa ca invariabil, cand ne urcam in masina ca sa ne intoarcem acasa intreaba: Unde mergem?
Raspuns normal: acasa
Replica de copil de satra: Nuuuuuu vreau acasa!!! Vreau la...si incepe...fie la circ, fie la Danutz, fie la Madalina, fie la Mallul roz, fie....oriunde, numai acasa nu .

POZE

Mergi la inceput

O mai tinetí minte pe Salina? Gio parca se intalnea mai des cu ea. era in gasca noastra, are un baietel pe care-l cheama David (cred ). Am depistat-o pe forum...si nu oricum...gravida in 12 saptamani.

In alta orine de idei, eu... cu ale mele...oscilez intre 3 nume:
Sasha- desi asa o cheama pe pisica mea bírmaneza, da´ma gandesc ca n-o sa traiasca 100 de ani...pisica, of course

Ianis- pentru ca daca bb2 era fetita sigur o chema Chira (hal de rationament)

Vladimir-pentru ca-mi place, dar asa intreg, nu prescurtat la Vlad si a fost oricum un nume din lista intocmita cand l-am nascut pe David.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bibi, mie imi place Ianis. Legatura cu Chira e ca ambele se intalnesc la aromani si sunt la origine grecesti, nu?

Cornelia

Mergi la inceput