Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

La multi ani si multa sanatate sarbatoritiilor din aceste zile, sa petrecti frumos si sa primiti multe cadouri!!! Pt. Cristi, Tudor, Luca si Rares

Distractie faina la Depeche participantilor! La noi la servici e un mare eveniment si numai depeche se aude....

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ANDRA- ESTI TARE! S-ar putea sa fi suparat pe cineva, dar vezi tu ca un parinte nu poate sa impace doi copii, apoi pe niste straini! Stai relax si keep going!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani Andi!

Andra: Da. O sa fie colegi. Sper sa nu se bata, ca "ingerasul" meu a devenit cam bataus uneori, in special daca se baga cineva la jucariile lui. Eu pe moment am o mare nelamurire. Cum o sa fac sa-l las acolo si sa plec , iar el sa nu fuga dupa mine? Am discutat cu el despre gradi, dar nu vrea sa ma creada ca va sta acolo fara mine, cu copiii si cu educatoarele. Sper ca totusi doamnele de acolo sa fie maestre in arta distragerii atentiei ca sa pot sa plec fara sa se agate de mine.
Oricum pina in septembrie mai avem timp de antrenamente si de studii pe aceasta tema.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
a trecut si serbarea...si s-a terminat si grupa mini...din toamna urmeaza grupa mica.
a fost frumos, au facut o prezentare de moda, au cantat si au dansat.
maine plec in concediu, asa ca profit de ocazie sa urez la multi ani sarbatoritilor din perioada urmatoare...Andi; Luca; Rares; Maria (adi); Stefania; Maria (cornelia); Matei (romana74); Matei (madishor) sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si cuminti. pupici tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Pentru ca de luni si eu intru in concediu, urez de pe acum LA MULTI ANI la toti sarbatoritii si sarbatoritele noastre, sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!

As mai fi barfit si eu nitel cu voi pe-aici, dar au tras astia de mine la servici de parca plecam de tot, nu pentru doua saptamani, asa ca n-am mai avut timp de nimic.

Le spun "concediu placut" celor care iau, ca si mine, o pauza, si sa ne vedem/auzim cu bine.

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

LA MULTI ANI!!!! pentru urmatorii sarbatoriti ANDI si LUCA! sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!!!

Andra - mai stii!!??? nu mai am cu ce sa ma laud aia e...
Acuma vorbind serios, n-am mai facut nimic interesant, ma duc cu Razvan la gradinita in fiecare zi, dar sincer m-am cam saturat , e si foarte obositor nnu stiu de ce, trebuie sa stau pe langa Razvan sa "share" jucariile tot timpul ca altfel e naspa se ia la bataie cu astia pe aici, dar oricum se vad ceva rezultate, de ex acum chiar daca nu cedeaza jucaria lui, se duce la copilul ala si ii da alta, manca -l-ar mama!!!

Sa ne povestesti cum a fost la Depeche, am auzit ca demential!
Apropo, am citit si eu sobectu cu pricina, asa pe diagonala si pana la urma concluzia care e ca nu m-am prins

Amik, bafta maine la licenta!!!!

Concedii placute si vreme buna!!!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Bun, tocmai am sosit de la serbare! A fost frumos, copiii superbi, nu stiai la care sa te uiti... mi-au dat lacrimile cand i-am vazut pe toti acolo pe scaunele asteptand emotionati inceperea serbarii, erau asa de maturi si unii doar dintre ei au 3 ani, restul 2! Mi-a placut tare mult, am cantat impreuna cu ei, am dansat si am aplaudat! Au muncit mult si rezultatul a fost mortal! Mamicile fitoase au adus prajituri si sampanie pentru copii, iar noi am cumparat 3 pizza XXL si toti copiii au fost super incantati de pizza!Matei a spus poezia doar in soapta, dar a mers, pentru inceput! in schimb nu a participat la nici un dans sau cantecel... era mort de rusine! Mi-a placut foarte mult si Matei a plans cand a auzit ca maine e duminica si nu mergem la gradi... imi explica el serios...: Dar trebuie sa mergem ca facem serbare!" Azi, dis de dimineata s-a trezit la 6 si mi-a spus ca il doare burtica ... erau primele lui emotii! Il mananc de drag!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Bonjour dragelor,

Am disparut ca magarul in ceata vreme de o saptamana pe motive intemeiate de nastere . Asa ca o sa ma scuzati daca nu mai sunt la curent cu ultimele noutati, dar am zis sa va spun ca totusi mai traim .

Am nascut exact acum o saptamana, pe 17. Era ziua sotzului meu, care facea 30 de ani. Dimineata a inceput cu pregatiri pentru pizza seara (la care pizza inca visez ), asta pana cand inspre pranz m-au luat pe mine niste intepaturi usoare. Nu erau dureroase, dar cum doctorita imi zisese sa fiu atenta la orice fel de durere care este d alt tip, si asta era de alt tip, in sensul ca era in zona pubiana, sub operatia veche, si nu au cedat la no-spa/scopantil, am sunat-o si fuga la spital la camera de garda, unde dupa un consult sumar s-a decis: cezariana. Atunci imi cam tataia fundul, acum ma bucur ca s-a intamplat asa repede si nu am mai avut timp sa ma stresez. Noroc ca era bagajul facut din timp, am plasat rapid copilul nr. 1.

Cezariana a doua a fost cam ca prima. A durat mai mult (in jur de o ora fata de 30 de minute) si ulterior mi-a spus doctorita ca am facut tare bine ca am anuntat-o, pentru ca aveam deja peretele uterului foarte subtire pe fondul operatiei vechi si a fost chiar un pic mai dificil. Cred ca anestezistul a fost mai meserias pentru ca mi-am revenit mai repede, de fapt de pe masa de operatie cand tocmai terminasera, si nu m-a harait pe gat de la intubare. In continuare stiti si voi cum este, stat la salon unde am murit de caldura, una peste alta cum am ajuns acasa (marti) a inceput sa fie totul mult mai bine iar astazi la o saptamana dupa sunt aproape complet refacuta (si am dat jos deja 8 din cele 15 kg extra ).

Ce a fost diferit, si asta aviz burticilor, ca nu tine de cezariana, tine de a doua sarcina: sunt mult mai intense contractiile de dupa nastere, prin care se strange uterul. Eu de prima oara nici nu le mai tineam minte, acum nu puteau fi trecute cu vederea...

Dar sa va zic si de copil, ca m-am laudat numai pe mine . I-am dat numele Sofia (cu accentul pe "i", va rog ), s-a nascut cu 3,250 grame si 48 cm, Apgar 10, la 36 sapt si 4 zile. Seamana foarte tare cu Stefania la aceeasi varsta. Este incredibil de cuminte, nu-i auzi vocea decat foarte rar, mananca bine (iar eu am lapte, din fericire, suficient), si doarme mult. Nici nu o simti in casa. Sper sa reusim sa nu facem colici, ca atunci s-ar schimba lucrurile radical.

Artera aceea minunata nu a avut nici un impact la nastere. din fericire Sofia este complet sanatoasa. Nici nu va puteti inchipui ce usurare am simtit. Cred ca momentul cheie a fost cand am vazut-o la fata si mi-am dat seama ca nu ma minte nimeni cand imi spun ca e normala.

Stefania este incantata de ea, pe de o parte, dar pe de alta parte cred ca este geloasa, pentru ca se duce foarte des sa stea la ea in camera de una singura cu degetul in gura. Incercam sa ne ocupam de ea pe cat posibil, pana acum a fost mai greu pentru ca era casa vraiste, eu nu ma prea miscam... acum sper sa ne intram in normal. Peste w/end am trimis-o cu parintii mei la munte, este prima oara cand pleaca numai cu ei...

Va pup ca v-am innebunit de cap. LMA tuturor sarbatoritilor de prin zona, concedii placute, sarcini usoare... toate cele bune!

Si va multumesc din suflet pentru urari, am dat acum un browse peste ultimele pagini si am vazut ca v-ati gandit la mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

In primul rind, La Multi Ani lui Cristi, Andi si mamicilor sarbatorite recente, Bobi si Romana_74!

Ma bucur tare mult ca v-au placut pozele si protagonistii. Chef de duca am si eu si inca cum...

Kehleyr, bine v-ati intors acasa! Superb prenumele pe care i l-ati pus fetitei! Iar 3.200 kg la 36 saptamini e grozav!!! Si eu am avut contractii puternice dupa a doua nastere, la prima nu mi le aminteam. Oricum, se zice ca trec mai repede daca alaptezi. Cum a fost cu doctorita Grigoriu? Te-ai inteles bine cu ea, ai fost multumita?

Martta, tu ce mai zici? A reusit cineva s-o contacteze, in ultimul mesaj zicea ca are contractii din 3 in 3 minute?

Bibi, am citit istoria nasterii lui David (mai bine mai tirziu decit niciodata, nu?) si a fost ca in povestea cu un ochi plinge si unul ride. Am ris pt ca ai un stil foarte haios si am plins pt ca mi-am amintit ca tot asa ma intrebam si eu in primele 2 luni dupa nasterea lui Alex, il iubesc, nu-l iubesc? Acu' am o intrebare, fooooaaaarte confidentiala: sigur, sigur bb2 e tot baiat sau ne mai pregatesti o farsa?

Andra, nu stiu daca are vreo importanta, dar eu am apreciat interventia ta la topicul despre forum. Al doilea post, despre propunerile de moderatori era foarte oportun.

Romana_74, felicitari pentru prestatia lui Matei de la serbare! Saracutul, ce l-a mai muncit daca avea crampe de dimineata!

Amik, cum a fost licenta?

Hai sa va povestesc despre Alex...pe care l-am dus la gradinita astazi. De fapt l-am inscris in martie, pentru ca sa inceapa in septembrie. Astazi era o zi de prezentare a gradinitei. Aici se invata simbata dimineata si erau copii la scoala. Cei mici au fost impartiti in 2 clase de grupa mica. Alex a nimerit in clasa cu Margaux, marea lui prietena, o fetita pe care o stia de la doica si s-a dus imediat cu ea. Julia, bagacioasa cume, s-a bagat si ea printre copii, s-a asezat pe scaun, a luat jucarii, la sfirsit s-a asezat frumos la rind cu ceilalti, a vizitat toiletele si restul scolii. I-am spus directoarei ca i-o dam si pe Julia in bonus. Sa vedem cum o fi in toamna, io una eram asa de emotionata vazindu-l pe Alex printre ceilalti copii ca mereu m-a busit plinsul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calina73 spune:

DANA,felicitari sa-ti traiasca micuta sa va bucuratii cu ea si tie revenire rapida.

Va mltumesc pentru urarile facute Denisei si va urez si eu la toti piticii LA MULTI ANI!

Eu ma simt bine cu bb 2 care este in saptamana 16.Singura problema este ca am niste dureri de cap ingrozitoare.alaltaieri am baut o cafea si durerile au disparut dar sper sa fi fost o cadere de tensiune care sa nu mai apara.....

Denisa merge la gradi de 4 saptamani ii place si continuam .
Va pup si inca odata LA MULTI ANI piticilor....

Mergi la inceput