Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 20
cgaby spune:
neatza.
la multi ani cristi! sa cresti mare, sa fi sanatos si sa o iubesti mult de tot pe mami!
martta - multa sanatate. ai grija de bb!
crisa - eu plec sambata la mare...dar nu beau bere..dar nici o problema! am pus vorba buna la radu si a zis ca o sa bea el si pentru tine!![]()

pupici tuturor si sanatate.
azi are si stefan serbare....
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
nicol74 spune:
La multi ani pentru Cristi, sa asculti pe mami !
Crisa stai cuminte, lasa ca bem noi berica
!
va pup,
nicol
Magdone spune:
La multi ani Cristi!!! Sa cresti mare si voinic! Romana, sa-ti traiasca copilasii toti si sa fiti fericiti!
Crisa, lasa nu-i problema, bere beau si eu pentru tine si nici macar in concediu
Gaby, concediu placut si vreme buna!
La multi ani Bobi si Romana_74! si felicitari pentru schimbarea prefixului! Vorba Ioanei, cica viata de-acum incepe! ![]()
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
romana spune:
Va multumesc pentru urari.
Am fost cu toti copiii in parcul National ( ca pe asta il frecventam noi). I-am dat pe baieti cu trenuletul si cu masinutele si nu se mai lasau scosi de acolo.
Cornelia: Alin e pe 25 nascut. Ieri a facut si Maria mea 9 luni. Asa ca numai intr-o sarbatoare o tinem.
Crisa: Stai cuminte si lasa ca daca mergem la mare o sa beau eu lapte ( in loc de bere ca nu-mi place) in cinstea ta si a bebicului din burtica.
Romana_74: Si eu as inscrie copilul la o gradi de stat dar nu stiu nici una pe aproape asa ca l-am inscris la una particulara si mie o mila de banii ce trebuie dati acolo de nu-ti explic. Auzi 300 euro pe luna. Sper sa-si merite banii si sa-l putem duce si pe Alin la anu'.
Gabi: Unde plecati? In ce statiune. Eu cred ca noi o sa mergem in Mamaia ca sa nu stam mai mult de 4 ore pe tren. Inca nu am luat bilete asa ca nu stiu perioada. Astept insa sa mi se termine ciclul si pe urma mergem, macar sa fac si eu o baie in mare ca n-am mai fost din 2002.
Kehleyr: Ati ajuns acasa? Sinteti bine?
Va pup pe toate si sanatate copilasilor.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
amik spune:
"Astept insa sa mi se termine ciclul si pe urma mergem, macar sa fac si eu o baie in mare ca n-am mai fost din 2002."
esti mortala, mamica eroina!!!sa iti traiasca puiutii!!!sa fiti fericiti si sanatosi si mereu veseli!
la multi ani tutror prichindeilor.pe mine ma iertati ca sunt pe langa subiect!sunt bolnava cu capul.la propriu.nu stiu cum reusesc sa fac chestii de-astea exact cand nu trebuie.de o saptamana sunt racita, am crezut ca imi trece cu clasicele humex, nurofen,vitamina c...aiurea.in fiecare zi sunt mai rau, mai rau...parca stau permanent cu capul sub apa, am nasul infundat, desi mi-l suflu, deci e infundat undeva dincolo de nari, am urechile infundate, dureri de cap, plus o raguseala cumplita ce da in tuse cand vorbesc!!!de azi am intrat pe antibiotic.ma rog sa fiu mai bine ca mi-s pe ultima suta de metri si nu imi prea permit sa bolesc.
am licenta sambata la ora 14!!!!
ca atunci sunt clasele disponibile!cu talentul meu la lesinaturi sper sa nu ma fac de bafta pe-acolo.
mi-e un dor de fata mea de ma arde pieptul.nu mai am rabdare sa dau examenul si sa plec sa mi-o iau de la tara!imi vine sa plang intr-una.
ma consolez cu gandul ca ei ii este super acolo, zice mama ca mananca si doarme foarte bine, e permanent plecata in vecini...i-a cumparat tata o gaina pe care a botezat-o ana si m-a rugat sa ii duc bebelusul cu suzeta si ustensilele de gradina cand ma duc acolo!
va pup cu drag.
astept cu nerabdaeca dana sa ne dea un semn!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
bibi spune:
La multzi ani fericitzi sarbatoritzilor! 
Andrati-am urmarit interventiile pertinente de la forumul nostru si nu numai ale tale ci si ale altora, ale celor care nu fac parte din vechea garda. Ce am constatat...ca mesajele "plebei" trec intotdeauna neobservate. Se da un ignore total celor care nu-s din gasca lor, asa ca, eu cred ca cea mai buna solutie e sa-si faca ei un forum elitist si exclusivist. Si Sabina sa ma mai lase cu pretentiile ei de artista
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
alexandrueduard spune:
quote:
Originally posted by bibi
La multzi ani fericitzi sarbatoritzilor!
Andrati-am urmarit interventiile pertinente de la forumul nostru si nu numai ale tale ci si ale altora, ale celor care nu fac parte din vechea garda. Ce am constatat...ca mesajele "plebei" trec intotdeauna neobservate. Se da un ignore total celor care nu-s din gasca lor, asa ca, eu cred ca cea mai buna solutie e sa-si faca ei un forum elitist si exclusivist. Si Sabina sa ma mai lase cu pretentiile ei de artista
Bibicu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
Bibi: zau ca nu inteleg nimic! S-a intamplat ceva si nu am fost pe faza?
La multi ani Andi! Sa fi sanatos, voios, voinic!
Bobi: sa va bucurati de baietel.
Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
alexandrueduard spune:
Bibi: am citit si m-am dumirit!
Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
Andra_ spune:
Buna fetele,
Bibi -
stiam eu ca sint apreciata la justa valoare... pe undeva si de cineva cel putin la fel de minunat ca si mine.
Mda, ai mare dreptate, si stiu ca asa patesc, dar eu sint usor utopica si ma ambitionez sa scriu pe-acolo, probabil daca mi-as pune un "doctorand" sub nume altfel m-ar vedea intelighentia forumului. Oricum ma amuz ce activa ai redevenit 
La multi ani Cristi ptr ieri si Andi ptr miine!
Romana - distractie placuta la mare. Nu mi-ai zis: pina la urma o sa fie colegi Cristi si Luca sau l-ai dat in alta parte?
Crisa - la Budapesta pot sa beau ptr tine o bere sau doar pe malul marii? Ca acolo o sa-mi permit, aici ma tin de cura cu dintii, nu beau, nu maninc si ma-nvinesc o data la doua zile la vacuum, doar-doar redevin fotomodela din tinerete ![]()
Magdone - cu ce te mai lauzi, vaz ca esti tare expeditiva de cind ai masina
, sper sa nu te molipsesti si tu de "canadism" si sa nu mai apari pe-aici decit o data la 2 luni...
In w-e facem 3 petreceri: simbata seara cu prietenii nostri, duminica dimineata cu prietenii lui Luca si duminica seara cu familia (bunici, unchi, matusi). Sincer astept cu nerabdare petrecerea ptr copii, pe restul cam trebuie sa le fac si nu vreau sa-mi bat capul. Dar, pina atunci, astazi am concert, fetelor vine DEPECHE!!!!
pup u,
Andra
nicol74 spune:
Buna fetele ! va urez si eu azi caci maine am musafiri, ca de obicei
in weekend ... si nu o sa am timp sa ma forumesc !
La multi ani pentru maine pentru Tudor si la multi ani si pentru mami Bobi ca am uitat sa zic, zilele trecute !!
Andra petrecere frumoasa, La multi ani Luca !!
gasti si gascutze exact ca-n viata de zi cu zi, ciudat e ca am
mai gasit intamplator cate o cunostinta si m-am minunat ce idei avea 
La multi ani Rares !
va pup,
nicol