Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Dana: Felicitari! Sa va bucurati de noua printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai fericire! Refacere rapida!

Eu am tras o spaima cumplita zilele astea, caci am avut contractii regulate si la 3 minute. Ma simt destul de obosita si merg sa stau in pat. Sper sa depasesc cu bine perioada asta. Va pup!

mami de Vladut(13.06.2003) si 30s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza.
romana 74 - noi la gradi nu ducem nimik la serbare, cumpara ele suc, apa, prajiturele, saratele. pupici. sa ne povestesti cum a fost.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

www.webshots.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Dana felicitari, sa fiti sanatoase, caci iubite sunteti mult, mult !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

La multi ani Daniel!

La multi ani Flaviu!

Si pentru maine, "La multi ani Cristian!"

Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Mai stie careva ceva de Dana si de fetita? S-au intors acasa?

Dar o intalnire cu mamici mai facem? Ma gandesc ca ne-am mobiliza mai usor in cursul saptamanii decat in weekend si cu copilasii.

Dupa cum vedeti am numai intrebari

Va pup

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

LA MULTI ANI DANIEL!

LA MULTI ANI FLAVIU!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Cristi!!! Sa fii fericit alaturi de frumoasa ta familie! La multi ani si pt. Alin!( nu mai stiu exact in ce data e nascut!) Romana, sa va traiasca toti trei, sa fie sanatosi si sa aduca bucurii!

Martta, ! Stai cuminte si daca se poate cat mai mult in pat!

Romana 74, bafta la serbare!

Bobi, la multi ani!!!!!!

Chiar, a vorbit cineva cu Dana? Cum se simte?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

LA MULTI ANI CRISTI! Sa cresti mare si sanatos! Te pup Romana si sa ai noroc de copiii tai sa fie cuminti si sanatosi!

CORNELIA- mersi, va povestesc cum a fost! Dar se pare ca tare sunt cu fite mamicile astea, Matei e la o gradi particulara si se cam confirma parerea mea initiala! Dar a fost bine si sunt multumita de alegere. Acum stau in dubiu... il las aici sau in mut la o gradi foarte buna si ea si de stat. Am vorbit cu cineva sa il inscrie si azi primesc raspuns!

Pe mine m-a muscat un viespe sau paianjen, nu stiu, de glezna si am un picior ca un butuc... nu pot umbla nu pot conduce, parca sunt handi, is asa de nervoasa ca nu imi trece o data de nu mai stiu ce sa fac! Am luat si unguent si sirop antihistaminic, azi iau si antibiotice, dar se pare ca pana nu isi face de cap veninul ala nu imi trece....

Spuneti-mo BIOTICS Baby, CAT TIMP SE MAI DA DUPA TERMINAREA TRATAMENTULUI CU ANTIBIOTICE!!!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani CRISTI! Iti doresc fericire, noroc si multa sanatate!
Romana: sa te bucuri din plin de copilasii tai!

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

La multi ani Cristi, sa ai parte de mult noroc in viata!!!

Marta, sanatate multa. Tinem pumnii!!!

Si eu trebuie sa stau cumintica. Gata cu agitatia... Am inceput luna a 3-a de sarcina....

Care plecati in concediu, bagati cate o bere pe malul marii si pentru Crisa ....

Pupa Crisa

Mergi la inceput