Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
bychi spune:
kehleyr felicitari, sa-ti traiasca bebelusa, sa fie sanatoasa si norocoasa! Cat ma bucur pentru voi!!!
Mihaela, multi pupici si sanatate lui Flaviu! La multi ani!
Bibi, esti consemnata la stat acasa deja? Stiu pe cineva pe la Ozana; nu stiu cum e fata de Dristor ca nu cunosc zona. Daca vrei si nu ai gasit pe altcineva pot vorbi. Sa-mi dai de stire. Multumim ca ne-ai anuntat despre Dana!
Bychi 
alexandrueduard spune:
La multi ani Flaviu!!!! Sa fi sanatos !
La multi ani Bobi! Hai ca nu-i chiar asa rau ca schimbi prefixul.
Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
bychi spune:
Vai Marox ce ne-ai facut! Si pe mine m-a luat dorul de duca. Si ce mari s-au facut copii! Sa va traiasca!
Bobi,
. Hai ca nu-i chiar asa de nasol cu prefixul schimbat! Te pupam si sa sarbatoresti fain de tot!
Bychi 
Andra_ spune:
Buna fetele,
Kehleyr - sa-ti traiasca mindra, sa fie fericita si sanatoasa!!! Astept vesti-povesti...
Bobi - cazusi in butoiul cu melancolie? Fruntea sus, gindeste-te ca esti o mama tinara, ca ai un copil frumos si destept, o familie frumoasa si un job antrenant
LA MULTI ANI!!!
Marox - mama, ce poze, super frumos si mai ales super frumosi eroii.
Noi sintem bine, am fost in w-e la Breaza si am avut cea mai calduroasa vreme de cind imi aduc eu aminte, am gratarit si-am stat la soare toata ziua.
pup u,
Andra
pojogam spune:
FELICITARI DANA!!!
Buna dimineata!!!
Felicitari Dana, sa traiasca mogaldeata si crestere usoara, refacere cat mai rapida!
Multumesc fetelor de urarile pentru Flaviu!
Am fost si l-am serbat pe Flaviu doua zile de fiecare data punand o multime de lumanari pe tort pentru ca.. de asa ii placea printului!Daca il intrebai cati ani implineste numara pe degetele si spunea "stiu ca's multe lumanari, dar p(l)ace mie!"
A fost doar un amic de al lui caruia la inceput nu-i dadea voie sa se joace cu jucariile lui, dar cu timpul s-au impacat... cea mai faina cooperare de joaca a fost sa puna ceva nisip intr-un butoi mare de plastic si sa-l invarta amandoi prin curte...
Am facut si poze si o sa le pun diseara!
Cand i s-au dat cadouri, spunea mereu ca "nu tebe! am ! de ce adus mie?!" . Tota lumea a fost invitata la tort si in final am ajus ca anul trecut cand ... manca tortul cu mana din tortul mare ca doar e al lui,nu?!
romana spune:
Dana: Felicitari mamico! Sa fie sanatoasa, cuminte si mincacioasa.
Iti doresc sa te refaci repede.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
cgaby spune:
la multi ani, bobi. sa fi sanatoasa si mandra ca ai asa un barbat in casa!![]()
pupici printisorilor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
www.webshots.com
Ioana Sora spune:
Wow, Dana, felictari, sa-ti traiasca bebelasha, sa fie frumoasa, desteapta, iubita si norocoasa !
Bobi, la multi ani si tie ! Cica viata abia acum incepe.;)
Si nu in ultimul rand la multi ani lui Flaviu si Marius.
Avem multeeee de sarbatorit luna asta.:))
Sa aveti o seara frumoasa.:)
crisotexa spune:
La multi ani, cu intarziere, pentru Flaviu!!!
Marox, super copii si pozele!! he, he, dor de duca??? Putin spus....
Bobi, La multi ani!!! De ce esti trista??? Ca esti asa de tanara!!!
Tudor e super fericit ca sta cu mine. Asta ar fi partea buna a faptului ca stau acasa. In rest, plictiseala .....
Pupa Crisa
romana_74 spune:
La multi ani BOBI! Si eu am schimbat prefixul anul asta pe 21 mai! Dar ma simt super... As vrea io sa am 20 de ani cu mintea de acuma... hehehe!Matei se pregateste de serbare si e tare emotionat, iar cel mic e mortal, a inceput sa umble in jurul patului singur! Fetele care au trecut prin experienta serbarilor, spuneti-mi si mie, trebuie sa pregatresc ceva de papa, adica praji, aperitive sau pizza? Mie asa mi se pare normal.Astept vesti- povesti!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)