Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

woooow, deja????? bine ca sunt bine amandoua!
Dana, felicitaarrrri!!! sa-ti traiasca fetita si sa fiti fericiti!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

La multzi ani Flaviu !!!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Intrebare de 1000 de puncte: Stie careva o asistenta medicala fooooarte disponibila in zona Dristor/Camil Ressu?
Eu am oroare de spital, ma deprima ingrozitor...asa ca mi-am facut stoc acasa de solutii perfuzabile, gynipral pastile si fiole, plus tot ce trebuie pt. amestecuri litice si am si o prietena fost asistenta medicala in bloc cu mine, dar care din pacate o sa lipseasca cca. 2 saptamani din Bucuresti, adica BELEA MARE!
Caut deci suplinitor.

POZE
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Cand imi e lumea mai draga si naste Dana , ma lasa net-ul.

Dana, felicitari!!! Sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! Refacere rapida!

Flaviu, la multi ani!!!!!!!!!!

Ieri ne-am intalnit cu Pufulet la Olimp! Fetele ei sunt scumpe tare. Mara e foarte dezghetata, mare, frumoasa (cea mai frumoasa ) si ii place apa la nebunie!!! Sofia e o delicata si e si ea innebunita dupa apa! Maria nu a fost prea volubila, chiar i-a facut Mara observatie ca nu povesteste nimic . Copiii mei sunt speriati rau de mare . Pe drum Maria mi-a zis totusi ca ar fi vrut sa se imprieteneasca cu fetita carliontata .

Azi am fost din nou la plaja, ca sunt hotarata sa ii obisnuiesc. Stefan s-a ridicat si a mers pe nisip (ieri nu s-a clintit ) iar Maria, dupa ce s-a asigurat ca e destul de departe de apa, s-a jucat frumos.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Dana, felicitari!!!! Sa-ti traiasca fetita si tu sa te refaci rapid! Cum o cheama pe micuta? Asteptam vesti...

La Multi Ani pentru Daniel si Flaviu!!! Sa cresteti mari si sa fiti cuminti!

Cornelia si Pufulet, ce fain e ca ati reusit sa va intilniti!

Siu pentru ca mi-am amintit de mare, am creat un nou album: "Vacanta pe Coasta de Azur" - am fost in mai anul asta.

http://community.webshots.com/user/jualexve

Mergi la inceput

Marox, ti-am vazut ultimul album. Sunt suuuuper misto pustii tai!!!
Si ridica moralul stii? Sa vad Coasta de Azur si eu sa fiu condamnata in pat. Dar cresc ei baietii si are sa-i duca mama sa vada cu ochisorii lor cam cum arata raiul pe pamant.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Continuarea dragelor ...

Partea 74...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Felicitari, Dana, sa va traiasca bebelusa (si Stefania) sa fiti sanatosi cu totii! Recuperare usoara si bb cuminte, mancacioasa si ne-plangacioasa! (de parca n-am sti despre ce e vorba )

Revin mai tarziu.

Madi

P.S. - Mihaela, vezi ca a tras-o Bibi mai devreme pe Crisa de atentie, cu capitolu' de 20....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Dana: Toate felicitarile, sanatatea si bucuriile din lume vi le doresc. Sa creasca mare bebelusha si sa va fericeasca la fel de mult ca Stefi!

Mihaela: acum capitolele au 20 de pagini. Deci, continuam tot aici.
Marox: mi-ai facut asa o pofta de vacanta ca-mi vine sa fug de la servicu, sa-mi fac bagajele si sa ma duc unde vad cu ochii.

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

Sa incep si eu cu urarile:La multi ani Denisa, Vlad, Tudor, Ruth, Alex, Daniel, Flaviu !!! sa fiti fericiti!!! Mamicilor, sa va traiasca copilasii, sa va bucurati de ei!!!
Dana felicitaaari, sa iti traiasca bebelusa, tot binele din lume va doresc, si tie refacere rapida si usoara!

gagici, azi schimb prefixul, am o stare de kko. am citit povestea nasterii lui david a lui bibi, m-a busit plansul, mi-am adus aminte de acum 3 ani..., cand l-am tinut prima oara pe andi in brate, "giubirica" lu' mama. au crescut, s-au facut copilasi mari, eu tot obisnuita sa "volbesc" pe limba lui andi de bebeu, el incepe sa ma corecteze: nu se zice "chesa", se zice "cresa", nu "cuca-te", "culca-te", etc, gata s-a terminat cu bebeluseala, am baiat mare, timpul trece, eu imbatranesc, el o sa plece, dar... asta-i viata, n'est pas?

am o gramada treaba la servici, nu am timp sa ma duc sa ii rezolv cu gradinita aia odata...

eu sunt ptr intalnire cu copiii, dar nu la McDo. la pojo, daca isi mai mentine inviattia, si pe 8 iulie e super ok, daca nu, poate ne vedem intr-un parc, ceva.

va pupic, sa aveti o saptamana frumoasa, si inca o data la multi ani tuturor sarbatoritilor piticuti!

andi zice: "eu sunt andi piticanie, am aproape trei ani!"

Mergi la inceput