Bebelusi de sept-oct 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Almi din pacate Luca este dat trup si suflet lui Sarah, fetita lui Valen si suspina neincetat dupa ea . Dar iti propun altceva, mai fac eu o fetita, tu un baietel si ii incuscrim instant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ce fac fetele?

Carmi, eu outul i l-am dat 7 luni si 2 saptamanai, prima data 1 sfert, apoi 1/2, apoi 3/4 si apia la 8 luni jumatate a papat un galbenus intreg (de fapt nici acum nu papa unul intreg, ca tot timpul lasa in farfurie mancare).
Simo, fain ca esti la mare ...
Locca, da eu am observat. acuma s-a chinuit mai tare la 1 de sus decat atunci cand au iesit 3 deodata.

Da canapelele din imitatie de piele, tot asa se prezinta, nu? Deci afatul e sa fie plush?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, ce fain ca esti la mare.

M-am uitat pe site la Adorama. Asa ca am pus mina pe telefon si mi-am mutat impachetarea miine dimineata de la 8 juma, sa am timp apoi sa pipai mobila.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mi-a amintit simodina de joaca cu mingea. si radu se joaca, e placerea lui. o aruca la mine, eu i-o dau inapoi. miscarea asta se face la nesfarsit.

nici mie nu-mi plac canapelele d piele. nu ca as avea, dar stiu ca scartaie, se simte aiurea piele pe piele...

am mai cumparat doi pantalonasi scurti pt radu si... stelutze, luna si soare care lumineaza noapte. cred ca-s cam chicioase, dar mie-mi plac! de-abia astept sa le lipesc.

maine si poimaine plecam pe undeva pe langa bran (la gratar, doar stiti ca noi le avem cu gratarele astea...). sper sa fie copilu' in forma.

a, mama denaturata ce sunt, am lasat copilu' aseara la mama ca sa merg la concert iris la festivlul berii. era plin de rockerasi tinerei toti...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simo, ce misto ca esti la mare. Lasa ca e pe maini bune infantul din cate l-am vazut pe Jimi si din cate am auzit de la tine de soacra.

Codruta, adica Petrei i-au iesit 3 jos si dupa aceea unul sus? Mi-e groaza cand ma gandesc ce ma asteapta cu caninii de sus.

Ioana, deci Miruna a luat obiceiul pipaielilor din familie ... daca e greu sa convingi sotul poti sa-l aduci pana la ai mei sa testeze canapeaua din piele. Numai sa fie o zi caniculara sau una mai rece asa.

Am fost afara cu copchilul si ne-a prins ploaia asa ca am luat-o la pas alergator inapoi si ma cam resimt .
Fetelor, pai atunci cand ne intalnim o punem de o afacere . Cu filiala si la Cluj. Sediu pt. cresa e mai complicat de gasit.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Stati mai fetelor ca oi fi eu la mare, dar sunt la birou . E adevarat ca ma uit pe geam si vad marea si se incarca bateriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buuuuun, vad ca idei de afaceri avem.
Ne mai trebuie si cativa banuti, timp, energie, un sut in fund de undeva sa ne mobilizam sa startam si gata patroane ne vom numi.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Petra are acuma 2 ratuste care suna, cate una in fiecare mana si merge in 4 labe si apasa pe ele. Cum pune o mana jos, apasa pe ratza si suna. Asa-i place. Toata casa merge cu mac-mac-ul.....Ma imprastiu de ras cand o aud...

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Super Codruta mi-o si inchipui pe Petra cu ratustele ei piuitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, multumesc pentru raspuns. Fa o poza la fata
cu ratustele piuitoare, s-o admiram si noi.
Simo, ce frumoasa trebuie sa fie marea...chiar si privita pe geam...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput