Bebelusi de sept-oct 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
alinam spune:
Cami eu stiu ca ou se da dupa 6 luni, eu i-am dat dupa 7 ca am un copil alergic, sa da prima data un sfert de galbenush, apio jumatate si galbenus intreg ...stii tu, nu ii dai ou mai mult de 2-3 ori pe saptamana (eu ii dau cam de doua ori), in ziua cu ou nu ii mai dai si carne, oul nu trebuie sa fie mai proaspat de 48 de ore(mie imi aduce cineva de la tara oua pt bb si stiu exact cand sunt ouate, daca sunt prea proaspete sunt grele pt ei) si il fierbi minim 15 min. cam asta stiu eu despre ou.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Ioana75 spune:
Hai mai Alina, ca nu sint o gazda chiar asa de neprimitoare
.
Carmi, mersic pt pontul cu ne-dormitul pe canapelele de piele
. Se da doar galbenusul; bona mea il fierbe bine, apoi il piseaza prin strecuratoarea de ceai, si il amesteca cu legume. Cred ca se putea da de la o luna dupa inceperea diversificarii, la o saptamina dupa carne.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
Ioana, cam asa era si Matei inainte de dinti, adica nu mai dormea dupa amiaza si se culca devreme seara si dormea vreo 11 ore noaptea (cu cele tz treziri of course). Acum nu doarme dupa-amiaza, se culca tarziu seara si se trezeste devreme. Azi ne-a cadorisit cu trezit la 6, fata de 5-ul de ieri, dar s-a trezit si noaptea o data. Asta e.
Ati observat si voi ca dintii de sus ies mai greu? Sau e Matei o exceptie?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Ruxandra, si mie mi s-a parut ca la dintii de sus a suspinat mai mult! Abia astept sa-i iasa si dintele asta, sa dorm linistita citeva saptamini pina la urmatorul dinte
.
Dupa cum ma asteptam, "leul" meu nu crede ca mai bine luam canapele de pinza; sint cam obosita sa ma cert cu el, dar poate dorm bine la noapte si miine il dovedesc
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
dana_lucia spune:

si de la noi azi si "La multi ani!" bebeilor care mai implinesc azi o lunita!

Multumim mult
celor care au vizionat si admirat "pilotul" meu de Formula 1 si care s-au delectat si cu contrastul pilot-suzeta!![]()
Ioana o sa trimit o poza cu motor-ul lui Alberto in adresa comuna numai ca cele in care el s-a jucat pe motor sunt cam miscate ca nu a stat o clipa aseara dar o sa pun una cu motorul clara.
Sa aveti o zi buna si salutari de la noi,
Dana Lucia si
Alberto
Dandy spune:
Buna dimineata fete si bb.La multi ani celor ce-si sarbatoresc ziua.
Eu nu reusesc sa intru in forum decat cand am nevoie.Am avut fata bolnavioara (rosu in gat,dar i-am dat si antibiotic Amoxicilina pt. ca a zis doctora ca se aude si ceva la plamani,nu prea tare dar sa fim prevazatori).
Dupa 3 zile a inceput sa tuseasca (cred ca mucisorii i curg pe gat ca expectoreaza).Mi-a zis doctora sa-i dau Ambroxol am luat dar vad cfa are destule contraindicatii:ulcer,precautuu la cei bolnavide ficat,rinichi.
Nu vreu sa sensibilizez copilul,Brianna a luat deja 3 zile Antibiotic.Voi ati folosit,sau ce altceva sa-i dai pt. expectorare.Sa nu-i curga mucisorii pe trahee...
Va multumesc si va pup
,Dandy
Simo74 spune:
Ah ce mesaj frumos scrisesem, dar nu eram logata si l-am pierdut
. Sa reluam ![]()
Cum s-ar spune..."Salutare de la mare!" sunt in interex de servici pe la orasul numit Constanta si am sufletul rupt in doua ca e prima oara cand am lasat infantul singur cu bunica din dotare. Dar se pare ca domnul nu-mi simte lipsa deoarece e o hahaiala pe el de zile mari. Ma suna soacra din doua in doua ore si imi da raportul ![]()
Ruxandra, Mifloricica, Crisitina eu ma bag peste tot
si la magazin si la gradinita si la cresa. De mult ma bantuie tot felul de master planuri legate "grija si intretinerea copilului"
Alinam mai suntem si noi in cursa la categoria "dintiless" si iaca-ta ca mai sunt 10 zile si facem 9 luni.
Almy am banuit bine cu originile grecesti. Si mie imi zicea tata Eleni cand eram mica. La fel ca si tine sunt 50% grecoaica cu acte in regula si iremediabil indragostita de un vajnic exemplar mioritic de unde a rezultat infantul pe care rudele din partea tatalui il considera "grec 100%" ... de ce au ajuns ei la concluzia asta, habar n-am ![]()
cge spune:
Si noi i-am dat Ancutei Ambroxol, stiu ca si alti bebei au luat.
Ancuta nu a reactionat urat la el. Sanatate multa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Carmi spune:
Alina, Ioana, va multumesc mult pentru raspuns.
O sa-i dau si eu ou cat de curand.
Pup fetele,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
almy spune:
SIMONA, ce bine-mi pare sa aud ca mai e cineva jumi-juma, ca mine. Indraznesc sa intreb: Luca e "dat"? Ca tot sunt putin grecuti amandoi...Si la mine spune lumea ca ar avea fata trasaturi de grecoaica, desi nici eu nu vad. Tenul mi-ar fi placut sa-l ia din partea greceasca, a tatalui meu, ca eu seman cu mama, alba ca laptele.
Distractie placuta la mare!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)