Bebelusi de sept-oct 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, am inteles ca esti cu munca la mare, dar tot e faaaaain.
Da Cristina, sintem aproape sa ne patronam una pe alta.
Ruxandra, sotul meu nu si nu, cica lumea isi cumpara canapele de piele de peste 100 de ani, si daca ar fi nashpa nu s-ar mai vinde deci nu s-ar mai produce.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Simo, Alinam nici Petrut n-are nici un dinte si asta in conditiile in care cei 2 de jos i s-au vazut de la nastere, de ma speriasem ca o sa ma muste inainte sa stie sa suga bine. In schimb i se vad toti, asa ca ma linistesc.
Ioana hai sa fiu eu in tabara cealalata si sa-ti zic ca am 2 canapele de piele naturala, le-a cumparat sotul inainte sa vin eu. Apoi am mai cumparat si 2 poang cu suport de picioare tot din piele neagra si drept sa-ti zic asa m-am obisnuit cu ele, ca nu le-as schimba. Pentru ca aici merge AC tot timpul, nu transpir vara si nu-s reci iarna. Iar la partea cu intretinutul sunt grozave pentru ca baiatul inca mai regurgiteaza, noi mai varsam din neatentie cate ceva.
Avem prieteni care si-au vandut canapeaua de stofa si au cumparat de piele cand a aparut al 2-lea copil, cica se saturasera sa tot spele petele.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Locca, nuuuu, au iesit 2 jos si unul sus. Dar acum, cel de-al doilea de sus ma exaspereaza......nu vrea sa iasa si e in zona. A fost maraita la primi 3 dinti, poate o durea doar la cel de sus...

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare tuturor,

repede ma grabesc sa scriu si eu un mesaj ca zilele astea n-am avut internet decat seara tarziu cand deja nu mai aveam timp sa stau sa citesc si sa raspund...

Nici seara asta nu-i mai libera ca vecinii nostri pleaca maine dimineata in concediu asa ca ne-am angajat sa facem un gratarel si suntem ocupati cu mancarica in seara asta.

La noi e o vreme de vis, azi l-am tinut pe Andrei in curte in pantaloni scurti, i-am luat crema de soare de la johnson's si cu fp 40 si cu fp 18-25...am gasit cu 6 euro tubuletele...

Legat de afaceri, vrem si noi..eu chiar am zis de mai demult ca se simte nevoia de cresa in Bucuresti, mai ales vazand cum e aici, cand toate mamicile se intorc la serviciu cand bebe are 3 luni - 4luni....asa ca sunt la crese...si toate particulare, notiunea de cresa de stat nu exista.

La hainute de asemenea, eu zic ca daca vreti ceva de pe aici, cu tot transportul din Irl in Ro tot se iese mai ieftin decat in Ro..asa ca daca va abonati..eu va trimit cu mare drag lucrusoare de aici din magazine. la nevoie fac si poze sa le vedeti inainte...

Hai ca inchei acum sa nu-mi moara iar internetul.

Va pupic pe toate

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Pun poze sa vedeti cum s-a ridicat plodu:
m-am ridicat si uite-ma sus

Azi fac placinta cu piersici. E vreme de kk la Arad.
Stefan e bine. Bine ca putem sa facem baie seara.
Mi-e dor de mareeeee. N-am fost de 2 ani.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, am venit de la dr Calapod cu vesti bune...putem sa tinem AC deschis . A zis ca e de acord cu el, mai ales pe caldurile care au fost si ne asteapta. Singurele chestii la care trebuie sa avem grija este sa nu bata direct in copil si pe cat posibil sa ii dam drumul cand nu este bb in camera respectiva. in masina sa nu bata direct pe copil si sa nu facem frig-frig (adica sa nu fie 10 grade diferenta intre afara si in masina- ideal montat pe la 25 de grade si AC de acasa si cel din masina).

Nici eu nu sunt pro canapele de piele, am avut si le-am vandut acum 2 ani cand am facut renovare mai mare in casa. La inceput ne-au placut, d-aia le-am si luat, dar in timp s-a dovedit o investitie nashpa...transpiri pe piele vara si ingheti iarna. Nici pisica nu dormea pe ele, dormea pe covor. Acu' nu mai avem covoare si nici canapelele de piele, avem unele de textil (bej deschis, abia astept sa coloreze Alexandra)...Trebuie musai sa mai populam cu covoare sufrageria dar tatal copilului (asa ii zic cand sunt suparata pe el ) nu vrea si pace, avem discutii interminabile. Mie mi-e frica ca o sa cada copilul cu gura de parchet sau de gresia din hol si lui i-e frica ca vor intra firmituri si alte mizerii in covor si e neigienic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Simo, trimite un pic de briza si pe la noi.

Hilde, l-am admirat pe Stefan, f precoce. M-am plans la Calapod ca fata nu s-a ridicat si mi-a zis ca regula este intre 9-10 luni sa se ridice si tot atunci sa mearga de-a busilea. Asa ca cei care o fac mai devreme sunt raritati si nu reguli, copii precoce. Mi-a zis sa las fata in pace ca e f bine pentru varsta ei (i-a facut o demonstratie de rostogoliri si abdomene acolo in cabinet). E o lungana, are 73 de cm si 7,650 (pe cantarul ei, la mine un pic mai putin)

Sa va mai zic ce a zis? nu capsuni si kiwi pana la un an ca pot da alergii mai tarziu (chiar daca acum nu are), pot sa ii dai cirese, sa pastrez coaja fructelor ca are vitamine, sa ii pun suc de rosii i n mancare si daca ii place sa ii dau si crud, pot sa ii fac ciorba cu carne fiarta in ea si cu bors, am voie sa folosesc toate plantele aromatice uscate sau proaspete, peste dupa 9 luni. Acum am primit unda verde la unt si smantana (dar nu de grasime maxima)
Aaah si important: sa am grija sa ii curat bine urechile, a mea secreta mult cerumen si e risc sa faca dop. Sa nu bag deloc betigasele dar sa spal bine cu multa apa urechiusa si apoi sa i-o scot apasand usor cu degetul meu aratator pe partea din fata a urechii (cea de langa obraz) cu capul aplecat usor, ca sa iasa apa, si sa sterg usor cu un prosop rasucit. A zis ca sunt basme treburile cu nu apa in urechi, ca trebuie spalate bine si urechile.
Premergator- nu pana la 10 luni cand oricum se ridica singura si trebuie lasata sa invete sa se miste. Daca vreau neaparat pot sa o pun, dar nu mai mult de 10 minute in cateva reprize. Dar sfatul ei e nu pana la 10 luni.

Imi mai amintesc, va spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor zane!
Eu ma pregatesc de decolare, voi pleca la casa de la tara maine! Pentru 2-3 saptamani, dupa care 1-2 acasa si iar 2-3 in deplasare!!! Asa ca cine mai doreste, cine mai pofteste, am numarul de telefon in adresa comuna! Poate ma vizitati!
Problema mea este ca n-am rulota la masina! Nu stiu exact unde vor incapea muntii de bagaje!
Acolo n-am net, sa vedem daca voi rezolva ceva dar nu cred;
Va pup, sa fiti cuminti cat lipsesc! O sa-mi fie doooor!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mifloricea, drum bun si petrecere frumoasa !
Sa ai soare, sa se bronzeze Ana !
O sa ne lipsesti.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Mifloricico, concediu placut...si vreme buna...si distractie placuta...o sa-ti ducem dorul pe forum....te pupam.

Pupici mii
Meme

Mergi la inceput