Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
ange spune:
korina,bafta la medic.Te asteptam cu vesti.
Sa inteleg ca-ti place sa calatoresti cu avionul?
Eu deja am un gol in stomac si pana la decolare mai avemm o luna
Dana d,cand veniti pe meleagurile noastre?
bebelusha28 spune:
aalina,ange,parpa,va multumim mult pentru urari si va dorim si voua la fel pentru puiutii vostri!
Ieri ne-am serbat cu familionul urmand ca sambata sa facem party cu copii!
Ce sa va zic -era siderata cand a vazut atatea cadouri si toate ambalate cu funde ca nici nu mai stia la ce sa se uite si alerga ca o maimutica in jurul lor!
Deabia astept sa vina weekendul ca sa ne distram! Si s-a anuntat vreme frumoasa asa ca o sa stam in curte!
Va pupam pe toti si va dorim sa fiti sanatosi , norocosi si fericiti ca in rest au grija parintii vostri!
La multi ani !!! pentru toti ceilalti sarbatoriti!
Pupici de la Cori si Moni
dana d spune:
Corina, am retinut biletele de doua luni. Pana la 1 iunie trebuie sa le platesc. Sper sa gasesc si unul la geam.
Ange, pe 7 iulie decolam de pe Otopeni. Din pacate inteleg ca nu te gasim acasa.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
korinna spune:
Cami..cand vii in tara???Pe 10 iulie planuiam si noi sa mergem la mare...oare avem vreo sansa sa ne vedem???
LA MULTI ANI pentru sarbatoritele zilei de azi:Ioana si Alexia!!!!
Am fost aseara la medic....a zis ca are polipi..peste tot.Brrr..Ca atare o sa trebuiasca operat.Acum mi-a dat sa-i fac analize la sange..si in functie de asta o sa trebuiasca stabilita ziua pentru operatie.Am mari emotii...Aaa..a zis ca nu e cazul sa-i scoata si amigdalele..pentru ca cel mai proobabil dupa extirparea polipilor o sa respire normal pe nas..si nu o sa mai fie asa de expusa gurita.Sper sa fie asa.Pentru ca eu m-as fi bucurat daca ii scotea tot de acum si scapam de toate zilele.
Cam astea sunt noutatile!!
O zi buna va doresc!!
dana d spune:
Corina, nu e bine "sa-i scoti tot". Amigdalele au rolul lor si sa stii ca problemele pe care le fac se cam termina in jurul varstei de 4-5 ani, poate chiar 6. Daca nu fac probleme grave si foarte dese NU le scoate.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
ange spune:
dana_d,pe 7 iulie sunt in Ro la mare![]()
dar o sa vin des la Buc. pana atunci si te sun poate bem o cafea impreuna .
Korina,pe 17 iunie sunt in Ro. asta daca nu ne papa balenele din ocean![]()
O sa-ti las pe privata nr. meu de tf. din Ro. si zic eu ca de data asta o sa ne vedem.stau pana pe 17 august in Ro.Asa ca avem timp.
Este posibil chiar ca pe 10 iulie sa fim inca la mare.Dar vorbim.Inca nu stiu exact ce vom face.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
DanaMario spune:
Ange de pe 17 iunie pina pe 17 iulie adica ooooooo luna!!!! in Romania
Mamaaaa ce fericita trebuie sa fi dar ce job ai de poti sta o luna in concediu
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
parpalak spune:
La Multi Ani Ioana!
La Multi Ani Alexia!
Mamici, e tare rau sa fii bolnavior si singur... Am facut o criza de bila groaznica azi... si.. nu va mai spun... poate-mi trece pina miine..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
ange spune:
parpalak,sanatate maxima 
DanaMario,2 luni mai stau nu o luna.
pai doar stii ce muncesc
sa nu te gandesti ca alea 2 luni sunt platite,nuuuuu...uita!
pana in septembrie sunt in pauza.nu muncesc.stau acasa cu copii mei.
abia astept sa plec in Ro. ca am inceput sa ma urc pe pereti de atata "mamica casnica"