Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
korinna spune:
Saliu..
Dana_d..pai numai polipii ii scoate.Asa a zis medicul...ca amigdalele vor trece de la sine.Dupa ce o respira normal..pe nas.
Cami...pe 8-9 iulie vine Angi la galati ca aici o nunta..si apoi plecam impreuna cu tot calabalacul la mare.Ea cu copii..si eu la fel..evident si cu masculii.
Speram ca in jurul datei de 10 iulie sa fim la mare..daca nu...poate facem cumva si ne vedem.Tu te duci si la Tulcea???
Dar daca imi lasi un nr de tel de Ro poate vb!!
Probabil ca sapt care vine..il voi opera pe Stefan de polipi.Azi la ora 14,00 imi da rezultatul la analize.
Parpa..naspa cu fierea...maicamea pana la urma s-a operat!!
ange spune:
nu.nu vin la Tulcea.Eu sunt buzoianca![]()
dar cu siguranta vorbim la telefon si de ce nu am sa dau o fuga pana la Galati sa vizitez... de ce nu si orasul![]()
Dar am tot timpul ca stau 2 luni "acasa" 
Ne vedem.promit madame ![]()
parpalak,cum te simti mai?
da o veste ,da ceva 
Aalina spune:
La multi ani Paul!!! Sa cresti destept si bun spre bucuria parintilor tai. Multi pupici de la noi.
Daiopri spune:
Desi la noi nu e inca, LA MULTI ANI Paul, sa cresti mare frumos si cuminte, ca deh, asta e fixul meu.
Parpa mama, da ce faci? Si eu te tot cautam dar ma gandeam ca esti pe afara la plimbari nu bolnavioara:(
Sanatate maxima si sa te pui repede pe picioare, ca maine o iei iar cu sarbatoritul bbelului.
Noi suntem bine, numai eu cam stresata ca ma enervez cu cucoana de la gradinita.
Sambata viitoare vine socrul si ma gandeam sa ducem baiatul doar 2 zile pe saptamana la gradi si restul sa stea cu bunicu. Dar nu vor cei de la gradi decat daca il duc cate 3 ore pe zi in fiecare zi. Apoi mie cine sa-mi duca baiatul si sa-l ia dupa 3 ore? Ca bietul bunic nu cred sa se descurce sa-l duca cu autobuzul si nici nu stiu de se incumeta cu masina, apoi la masina treaba e cam groasa, ca daca se intampla ceva ne sare asigurarea in sus.
Apoi numai ce am patit-o eu alaltaieri, ca am venit cu masina la servici si numai ce m-a pupat unul ca nu a putut opri decat in mine:(
Mi-a stricat toata ziua, si eu care tocmai mergeam in ziua aia la coafor ca sa ma simt si eu bine...
Apoi continuind in acelasi ton am aflat stirea ca cei de la gradi nu-l accepta cum vreau eu. Am avut o zi de groaza, de am zis ca ma lasa nervii. Dar..., ieri surpriza de proportii. Merg la cumparaturi la Save-on food (aveti si in To, nu?) si castig premiul free groceries pe un an. Adica o valoare de 5200$.
Asa mai zic si eu zi, numai ca cred ca m-am tampit ca aproape nu ma bucur. Mai bucuroasa era tipa de la casa. Eu parca tot nu-mi vine a crede, si ma stresez in continuare cu gradinita in loc sa fiu bucuroasa.
Chiar cred ca mi s-a dereglat ceva:)
Dana_Mario, da pe tine unde te putem vedea, ca nu prea apari in poze?
sa stiu si eu cu cine mai vorbesc:)
Joshua chiar pare cumintel si ascultator si cred ca este.
Tu esti multumita de Montessouri? Ca eu as avea una langa mine si ma gandeam sa-l mut, da ce m-a streseaza e ca atunci cand am sunat mi-a raspuns o indianca, si parca nu sunt asa... linistita (cred ca o sa mor rasista).
Inca o data LMA tuturor sarbatoritilor trecuti si viitori si numai bine tuturor.
Korina, sanatate multa si tinem pumnii.
Alycia care mai sunt vestile?
Ange, ce iti pasa tie.... Eu daca o sa mai fac un bbel cred ca o tai si eu acasa vreo 2 luni cu copii.
ehe, visee
DanaMario spune:
Daiopri nu stiu cit de cuminte e Josh ca noi sintem nr 2 dupa Anais cu "capse in cap"
Azi s-a certat cu un copil la gradi pe matura care sa mature si l-a pocnit in cap ca ne-a sunat de la gradi sa mergem sa-l luaam si sa-l ducem la spital unde i-a pus 2 capse (capse la propriu ca-s la fel ca alea de capsezi hirtia)
De gradi nu-s multumita vreau sa-l mut la alta dar tot Montessori
Dar nu gasesti mai o gradi mai aproape sa nu iei aotobuz Eu il duc la una la 5 min pe jos de casa si acuma vreau sa-l mut la una peste drum dar tot montessori.
Eu am niste idei fixe cu gradinitele am facut vreo 2 ani research unde sa cumpar casa.
Cel mai bine du-l la daycare care apartine de scoala unde o sa invete daca scoala e foarte buna ca in felul asta isi face deja prieteni sau gradinita montessori varianta 2.
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
parpalak spune:
Va multumeste mama de urari, bucurii sa v-aduca si voua copilasii!
La Multi Ani Elena! (si adita, nu-i interzis sa ne mai vizitezi si pe noi din cind in cind
)
Bila mea trece cu somn si dat stresu la o parte, si e greu de spus in ce stadiu mai sint, ca ieri l-am mai serbat odata pe Paul, in 3, cu jucat pina la isterizare, iar noi aia marii ne-am pus pe mutat mobile, ca nu mai aveam loc de ele prin casa. O singura canapea extensibila cumparata dintr-un impuls, ne-a aruncat in mutat un mare numar de canapele intre etaje, dintre care unele afara in peisaj, acuma sa speram ca o sa le ia cineva, altfel trebuie sa depistez care-i strategia de scapat de mobila in orasul asta.
DanaMario, noi avem capse-n cap din octombrie 2004, asa ca, poti sa-l consideri pe Josh cuminte ![]()
korinna, Lumy era cu drumuri la Tulcea, la socri
(daca nu ma-nsel).
Daiopri, noi n-avem Save-on food pe coasta asta, dar felicitari maxime! Cred ca in locul tau as incerca sa-mi aranjez o pauza de servici echivalent cu contravaloarea banilor - ca sa ramii in aceeasi bani dar cu ceva timp, sa te mai linistesti si tu. Si daca ala te-a pupat - asigurarea lui o sa-i creasca, nu tie, ca e din vina lui, nu? Asa ca nu te mai agita atita pentru ce nu merita. Si nu te mai stresa cu gradinita, mai zi-le odata ca vrei 3 zile, ca si cum n-ai auzit ce ti-au zis prima oara..
Si daca-ti dau acelasi raspuns, poate gasesti alta.. Cam acu un an il pusesem pe Paul pe o lista de asteptare la o gradinita, si zilele trecute m-au sunat inapoi. Ceea ce mi se pare cam aiurea. Cum sa-ti faci planuri cu listele astea de asteptare? Da'n orice caz, apuca-te si pune-l pe orice lista de asteptare gasesti si mai vezi dupa aia care mai e treaba. Vezi ca poate indianca era doar receptionista, asa ca mai bine studiaza cum devine treaba si vezi dupa aia.
ange... invidii maxime pentru plimbareli si timp liber si cap limpede si capabil de planuit plimbareli
Si distractie maxima va dorim.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Criss75 spune:
LA MULTI ANI PAUL !!!! (cu scuzele de rigoare pt. intarziere).
parpalak, multa sanatate.
LA MULTI ANI ELENA!!!