Copilasi de mai 2003 (38)
POFTITI va rog!!!
Legatura:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72329&whichpage=1
Listutza noastra
15 aprilie - Tamara si bb Maria-Daria si Catalin-George
28 aprilie - Dana d si bb Ana Ilinca
1 mai - Daiopri si bb Cristian
1 mai - Alycia si bb Mircea – Cristian
1 mai - meme si bb Anca
2 mai - Lumi si bb Denisa Cristina
4 mai - Rainbow si bb Remus
4 mai - Aalina si bb Dorian
6 mai - Lumy si bb Francesca
6 mai - ana-maria si bb Rares
7 mai - Alinaluchian si bb Ioana
7 mai - andra si bb Alexandru Vasile
11 mai - Criss75 si bebe Marius Alexandru
13 mai - pisi_ella si bb Emma-Andreea
13 mai - ange si bb Robert Mihail
14 mai - Zen si bb Alexanda Cezara
14 mai - mona74 si bb Emma Louise
15 mai - DanaMario si bb Joshua
15 mai - Byl si bb Ana
16 mai - bebelusa28 si bb Corina
16 mai - radones si bb Andrei
18 mai - danv si bb Ioana
18 mai - Rramona si bb Alexia
20 mai - parpalak si bb Paul
20 mai - Andremar si bb Nicholas
21 mai - Adita si bb Elena
24 mai - Alda si bb Daria
24 mai - Ina si Radu si bb Radu
25 mai - matusica aquariusrpro si bb Luca Andrei
26 mai - Ione si bb Maria Diana si Elena Stefania
27 mai - oLo si bb Anais Clara - KiKi
29 mai - emma24 si bb Jason Dennis
30 mai - carrie si bb Theodora Alexia
31 mai - Korinna si bb Stefan
Raspunsuri
korinna spune:
LA MULTI ANI PENTRU Mircea,Ilinca si Cristian....
LA MULTI ANI DENISA !!!!!Mare si frumoasa si desteapta sa fii!!!
Sa isi bucure parintii,sa fie sanatosi si sa aiba mult noroc!!!
Dar..vrem poze....!!!!!
Mai Dana..zau asa...lasa fata si nu o mai critica atata...nu cred ca e chiar asa cum zici tu.Poate ai tu asteptari prea mari de la ea.E doar un copil..iar eu de copil cuminte..nu prea am auzit!!!
Pot sa va zic ca ne-a trecut varicela si ne-am reluat loc'sorú la camin.De Stefan ce sa zic....eu as dori la toata lumea un copil ca el.Daca ii explic de ce trebuie sa faca un lucru..intelege si vb cu el..ca si cu un om mare.Ma asculta..ma iubeste.Vine si isi baga manuta mika si pufoasa pe sub bluza mea si ma mangaie pe piele si imi zice"Euuuu..te ubesc"..Mor si invii!
Sau zice.."Nu pot...sunt mik..tu esti mare..poti"..e un dulce.E drept ca nu s-a intrebat niciodata de ce putica lui atarna si a mea nu!!!Pentru ca se duce la baie ..sta in picioare si face pipi si ma pofteste si pe mine sa fac si eu pipi din picioare langa el..in capatul alalt al wc-ului...numai ca..nu prea am cum!!!
Mananca detoate...Nu mai e asa grasut..decat falcile i-au ramas....dar are 17 k.Atata tot.
I-am luat bicicleta din aia cu roti ajutatoare si se chinuie sa mearga cu ea.
Nu i-au ramas urme pe fata de la varsat de vant.
Copilul asta imi unge sufletul!!!
Olo..mai..nasol ca nu mai poti avea messenger.Dar nici MSN?
Va pup pe toate..Sper sa mai am timp sa intru pe aici....Martea care vine pe 9 plec la Budapesta pentru o saptamana.
O zi buna!!!
Si LA MULTI ANI si viitorilor sarbatoriti..nu uitati pozeee!!-Poate facem un album cu poze de la aniversarea de 3 ani...stiu ca aveam noi pe webshots un cont!!!Sa puna fiecare poze acolo de la sarbatorirea celor 3 anisori!!!
parpalak spune:
La Multi Ani, Denisa! Multe bucurii sa le-aduci la parinti! Si parintii sa ne-aduca noua poze! ![]()
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
DanaMario spune:
La multi Ani Cristian ,Mircea ,Anca si Denisa (cu intirziere ce sa-i faci)
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
dana d spune:
La multi ani Cristian, Mircea, Denisa! Scuzati intarzierea dar am probleme cu comp-ul, e plin de virusi. Asteptam pe nenea doctorul azi, maine, cand o putea.
Incerc acum sa pun si poze (nici nu mai stiu cum, user, parola...), daca reusesc va anunt.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
dana d spune:
Gata, am reusit! Vedeti albumul "Aniversare 3 ani"![]()
pozele noastre
alycia spune:
In ultima postare de la capitolul 37 va povesteam de petrecerea lui Mircea...poze aburinde de la aniversarea de 3 ani am pus si noi! Multumim tuturor de urari...la fel va dorim !
Dana_d super tort, cu artificii...super party.Ilinca arata foarte fericita!Ce cadouri a primit?
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
dana d spune:
Alicia, superbi baieti ai, daca sunt si cuminti esti o mama fericita si implinita.
Si ce frumos ai amenajat casa, mie nu mi-a dat prin cap. Am fost prea ocupata sa pregatesc zecile de feluri de gustari. La noi se mananca nu gluma. Am facut si gratar in gradina....
Ilinca a primit niste hainute (doua tricouri, o rochita, un sarafan...) o papusa Steffi si un joc magnetic cu animale. Din ala cu alcatuiti o ferma de animale.
A mai primit si bani ca ma stie lumea pretentioasa si mai bine ii cumpar eu.
pozele noastre
ange spune:
aoleuuu,au inceput aniversarile

scuzeeeee...

Cristian,Mircea,Anca,Denisa!
Sa fiti cuminiti,sanatosi si sa va bucurati parintii toata viata lor.
ange spune:
alycia,am vazut foto.Sunteti frumosi foc.Tati vostru a fost la inaltime se pare.E haios foc cu nasul de clown![]()
Ce ai pregatit pt. petrecere?
Voi cele care urmeaza sa facet party cum il organizati,ce pregatiti(mancare si surprize)?
Hai sa ne sfatuim ,sa ne dam ideei ca eu is in plop...
parpalak spune:
alycia, da' n-ai zis daca i-ai facut ziua lui si-a doua zi! ![]()
dana d, io o declar mama implinita si fericita pe alycia si daca-i mai fac boacane flacaii..
Cu un maxim de doua pe zi, sa nu exageram.. ![]()
Ah, in sfirsit e cineva mai uituc ca mine! ange, multam!
Noi mergem la un Kids Zone, ne dau ei pizza - cu tortul ma mai gindesc - au si optiune de loot bags, dar ma mai gindesc si la alea, ca deja am cumparat - da' numa pungile, inca n-am nimic in ele
. Si-asa n-am decit grija sa-i string la un loc la tort, si-n rest n-au decit sa se fugareasca pe structurile alea cu tobogane si alte alea. Anul trecut faceam eu plonjoane dupa Paul sa nu se-arunce in piscina, asa ca pina n-or avea toti musafirii patalama la mina ca stiu sa inoate, nu mai fac acasa nimic. Nu de alta, da'n mai e apa cam rece sa m-arunc dupa ei.. ![]()
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme