Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
ange spune:
La multi ani Elena si Paul!
pupa mama la voi
sa cresteti mari si sanatosi ca de restul se ocupa mami cu tati![]()
parpalak spune:
Multumim ambii doi de urari !!! 
Noi am avut ieri o conversatie pe subiectul kk si olita, la care Paul s-a declarat de acord. Ca atare, s-a plantat pe olita si doua ceasuri nu l-am mai putut da jos. Pina la urma a inceput sa-i cada capul de somn, si-asa s-a indurat sa se dea jos de pe olita. Olita in care nu s-a intimplat nimic, bineinteles. Dar nu-i nimic, mai incercam.. ![]()
Iar azi am facut o vizita "de afaceri" cu scopul bine determinat sa facem una din bolile alea ale copilariei pentru care nu-s vaccinuri. (Una d-aia cu bubite, le incurc rau pe toate limbile). Chickenpox. Cred ca-i varsat de vint.
Le ureaza mama La Multi Ani la sarbatoritii la care n-am apucat pina acuma! ![]()
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Lumy spune:
LA MULTI ANI Maria Diana si Elena Stefania!!!
Azi vom merge sa le sarbatorim ...Gemenele noastre!!!
In rest sintem bine ...Alergam toata ziua si nu ne vedem capul de treburi ...Il asteptam si noi pe tati al nostru si atunci se vor imparti muncile si voi avea si eu timp mai mult sa stau cu voi ...
Cine vine la mare sa-mi dea de stire sa ne intilnim ...Noi nu o sa prea plecam din Constanta ca sotul va fi prins cu niste cursuri si examene!!!
Korina , , CAmi , Angi .sper sa ne intilnim ...Am retinut data!
Aalina spune:
La multi ani Maria Diana si Elena Stefania!!!
Lumy noi venim la mare pe 28 august daca nu se intampla nimic. Am luat deja biletele da la nebunia care e la mine la job ma pot astepta pana atunci la orice. Abia astept sa o vad pe Francesca.
carrie spune:
LA MULTI ANI COPILASI DRAGI SI SARBATORITI!
va pup si eu in graba ca de obicei
vreau sa va zic ca Thea se simte super dupa operatie mananca de stinge, doarme si e f nazdravana si scumpa.
kori cand ar trebui sa va operati?
maine e marea petrecere de ziua ei si are nu mai putin de 20 de invitati!
o sa revenim cu poze, va pupam cu drag pe toate si va dorim concedii placute
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Daiopri spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La Multi Ani!!!
Pentru toti sarbatoritii.
Si multa sanatate bolnaviorilor.
Doina, da ce-ati facut mama, ca tocmai intrebam de vaccin pt varsat de vant? Eu l-am vaccinat acu 2 zile, si a fost asa de comic, ca tot isi ridica tricoul sa arate burta sa-l asculte doctorul, ca de cate ori l-am dus cu racelile, s-a obisnuit deja.
In rest suntem bine, imi canta o gramdada de pe la gradinita, pare ca ii place acolo.
Sambata vine socrul, si probabil ca o sa optez pentru varianta de vreo 3 zile pe saptamana pana se obisnuieste si el pe aici. Apoi om mai vedea. Din punctul meu de vedere mai mult ma incurc cu scosul de la gradi, dar oi vedea cum o fi.
Alycia, voi cum mai sunteti?
Dana_Mario, pai de unde tragi concluzia ca nu e Joshua cuminte, ca aia au fost rai ca l-au lovit:)
Eu tocmai ce l-am julit pe al meu la ochi cu unghia (desi nu le am mari).
Sanatate la bolnaviori si "bubosi".
Parpa, daca tii tu ritmul cu Dana_Mario e ceva:))
Dana_d sunteti gata de plecare?
Fetele cu marea, va rugam frumos.... ceva poze frumoase cu copii frumosi si cuminti asteptam:)
Numai bine tuturor.
Lumy spune:
LA MULTI ANI OLO!!! Pt KIKI!!!! SA va bucurati de ea!!! VA asteptam in Romania!!
Noi vom reveni cu poze de la petrecerea gemenelor!!! Acum sintem in deplasare!!!
parpalak spune:
La Multi Ani Kiki! Si la cit mai putine vizite la spital... ![]()
Noi n-am facut nici o afacere cu chicken-pox-ul, cred ca pina la urma om vedea ce facem cu vaccinul. Se pare ca era altceva, d-aia pentru care s-a facut deja vaccin, asa ca...
Azi ne-am tocit picioarele cu DanaMario si Josh in Wonderland. Kinderii au inscris multe puncte la capitolul distractie. Paul a inscris ceva puncte si la capitolul rabdare-trebuie-sa-ti-astepti-rindul
(da' si eu am ragusit tot repetindu-i conceptul asta pentru care se pare ca a dezvoltat auz selectiv). Josh am impresia ca a inscris un punctisor mic la facut prostioare - 6 ore in compania lui Paul trebuie sa aiba ceva efecte. Eu am inscris puncte multe la facut sauna si muschi
si adunat amintiri frumoase
. Ne-am si pirguit oleaca, numa bine cit sa nu ne ardem. DanaMario cred ca a inscris puncte la apreciat cit de cuminte e Josh fata de Paul
. Spre sfirsit, am reusit sa-l si pierd pe Paul, si am reusit sa nici macar nu ma panichez (de oboseala) - si nici macar n-am apucat sa alertez pe careva de-acolo, ca Dana l-a si gasit si recuperat. Time-out a primit dupa doua minute, cind a zbughit-o la fuga din nou, expres impotriva zbieretelor mele ragusite. Dupa care a fost oleaca mai ascultator, si-a vrut si o gramada in brate (adica eu am facut muschi la spate). Acuma studiez indeaproape alternativa ca data viitoare sa car caruciorul dupa mine, nu pentru comoditate neaparat, ci macar sa vad daca pot sa lucrez alti muschi
. N-are mama energie de poze acuma, dar cum imi adun fortele, le pun pe pagina. Cred ca singurul punct negativ a fost ca pina am apucat sa desfac si a doua Cola, se incalzise deja.. ![]()
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
DanaMario spune:
La Multi Ani KIKI Sa-ti traiasca Olo sa te bucuri mereu de ea ca acum e o dulcica
Lumy nu gasesc pozele cu gemenele
Da am petrecut astazi citeva ore bune in Wonderland cu Paul
Parpalak sa stii ca Josh a plins putin ca de ce a pleacat Paul in concluzie ia-a facut placere sa-l tot adune pe Paul de peste tot
Mai chiar ca nu o sa ma mai auziti atita vaitindu-ma de Josh dupa cit am alergat astazi dupa Paul.
Dar ideea e ca s-au distrat de minune eu l-as duce mereu dar mie frica sa nu traga concluzia ca asa e viata "numai roz" distractie,cascade,musica
E frumos Wonderlanul mie imi face placere de cite ori merg acolo sint mai rau ca Josh n-as mai pleca
Am pus citeva poze in albumul 3 ani pe la sfirsitul albumului
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh